SERIILE DIVINITĂŢII UMANE
“SHOUD 12: THE SEVEN SEALS”
“SHOUD 12: CELE ŞAPTE SIGILII”
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
19 IULIE 2003

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi Shaumbra, că noi ne adunăm din nou.  Noi ne adunăm într-o energie care a fost continuu de-a lungul acestui sfârşit de săptămână (Conferinţa din mijlocul verii a Energiei Noi în Breckenridge, Colorado).  Energia este paralelă în timp/spaţiu, ceea ce s-a întâmplat mii de ani în urmă.  Energia a acelei întâmplări a călătorit în direct cu energia acestei întâmplări.  Noi o să vorbim despre asta în acest Shoud.
     Este o plăcere pentru mine, Tobias, să fiu aici cu toţi Divini Umanii.  Sânteţi voi care a-ţi răspuns la chemarea de a fi aici din nou.  Este o onoare pentru mine, Tobias, să fiu aici împreună cu Arhanghelul Mihail (comunicare prin Ronna Herman) dragul Mihail, energia căruia a venit înundând aici noaptea trecută, a cărei familii voi aparţineţi şi energia Vulturului Alb şi Mark (comunicare prin Janette Crowley) care a venit aici ca să vă ajute la echilibrul vostru, ajută să treceţi prin acest proces într-o cale inter-dimensională şi totodată într-o cale foarte Nouă.
     Aflându-vă aici, voi v-aţi dat permisiunea vouă înşivă ca să treceţi peste pragul următor.  Asta vă călăuzeşte la mai multă împlinire, mai multă completare şi tipuri noi de experienţe în viaţa voastră.  Energiile lui Mark şi Vulturul Alb ajută să învingeţi câteva din îngrijorări ale voastre.
     Este o onoare pentru mine, Tobias, să fiu aici cu energia dragei Maria, Marit - înger minunat.  Energia ei a venit curgând înăuntru cu muzica (se referă la cântecul Ave Maria, cântată de Natalie Campbell înaintea comunicării).  Noi ştim că voi a-ţi simţit căldura îngrijirea, comfortul şi dragostea ei prin cântec.  Noi a trebuit să facem o mică pregătire pe partea noastră ca să fim siguri ca această dragă Natalie să transmită energia Mariei vouă.  Vedeţi voi, noi putem să facem asemenea lucruri când sântem nevoiţi să facem. (Râsete din audienţă)
     Este o onoare pentru mine ca să fim aici cu Metatron, energia căruia continuă să vă înghionteze înainte, şi să vă întrebe din nou şi din nou, “Sânteţi gata?  Sânteţi curajoşi?”  Poate voi conduceţi maşina şi o să simţiţi sau auziţi cuvintele, “Sânteţi gata?”  Poate voi vă abţineţi de la ceva ce voi simţiţi în inima voastră că ar fi bine să faceţi.  Atunci Metatron intervine şi vă reaminteşte şi vă spune, “Sânteţi gata?”  Voi v-aţi pregătit pentru asta de vieţi şi vieţi, nu numai aici pe Pământ, dar cu mult înainte de a veni aici.
     Este o onoare pentru mine, Tobias, să fiu aici cu energia Sfântului Germain, prietenul meu drag pe această parte a voalului.  Noi amândoi am fost în forme umane înainte.  Noi împărtăşim multe poveşti şi glume despre voi! (Câteva râsete)  Şi este o onoare să fiu aici cu Hossaf care într-adevăr învaţă mult despre îngerii umani, învaţă cum reacţionaţi, învaţă obstacolele lucrului care se cheamă voal.  Da, asta se îndepărtează.
     Voi sânteţi aşa de obişnuiţi să aveţi voalul în jurul vostru.  Câteodată când voalul începe să se îndepărteze, noi vedem că voi trageţi voalul înapoi peste voi ca şi nişte copii care trag plapuma pe capul lor noaptea.  Voi vă simţiţi comfortabili sub voal.  Voi ştiţi cum să faceţi lucrurile sub voal.
     Aşa cum voalul se ridică, voi simţiţi ceva amuzant în corpul vostru.  Mintea voastră parcă nu este echilibrat.  Voi simţiţi că nu sânt bariere.  Nu sânt ziduri ca să vă susţine.  Asta este un simţământ neobişnuit şi incomod.  Şi, aşa voi încercaţi să trageţi voalul din nou înapoi peste voi.  Dar, în respiraţia următoare voi spuneţi, “Dragă Spirit, eliberează voalul din jurul meu, pentru că eu vreau să fiu un înger liber!”
     (Pauză)
     Noi avem mulţi invitaţi astăzi, cei care ajută pe partea noastră, ceea ce voi a-ţi numi membri personanlului Consiliului Crimson.
     Şi noi avem acum îngerii intunericului în împrejur.  Da...drăguţ, nu-i aşa?  Ei vin aici ca să observe.  Ei nu pot face nimic aici, dragi prieteni.  Ei sânt într-un spaţiu sacru şi sfânt care a fost creat de voi Shaumbra.  Ei nu pot face nimic în acest spaţiu.  Ei sânt aici ca să observe.  Ei fac parte din Tot Ce Este.  Ei sânt o parte din trecutul vostru.  Ei sânt o parte din Noul vostru.  Este o binecuvântare în fiecare dintre ei.  Noi o să discutăm despre ei astăzi.  Sânt patru îngeri ai intunericului aici astăzi, câte unul în fiecare colţ a acestei camere.  Ei au o muncă de făcut aici cu voi.  Ei o să ajute să mişte şi să transmute ceva energii.
     Noi am spus la Cauldre, (Geoffrey Hoppe) pe drumul lui spre acest munte că tema acestui eveniment este, “Voi puteţi zbura”. Dragi prieteni, din perspectiva voastră umană, asta se poate înţelege în mai multe feluri.  Voi aveţi o expresie şi noi chicotim când auzim asta.  Lucruri - cum să spun - ei zboară când ating ventilatorul”(Râsete din audienţă)  Şi, sânt multe ventilatoare în această cameră (din cauza căldurii care este în sala de dans)  Asta nu este un accident.
     Energia acestui eveniment deasemenea permite ca lucrurile să zboară, să se înalţe. Să fie eliberate, să se deschide, ca şi fluturele care iese din cocon.  Fluturele este copleşit de lumina şi soarele şi simte ceva diferit în jurul lui.  Acel lucru numit aripi...la început este înfricoşător, pentru că viermele de mătase nu a ştiut de aripi până atunci.  A ştiut numai de picioare.  Şi la fel vede culorile glorioase a aripilor lui.  El le întinde, permiţând aripilor să simtă aerul.  Fostul vierme de mătase respiră adânc, deschide aripile, se eliberează, lasă în urmă coconul, lasă în urmă ce l-a ţinut închis şi sigilat pentru aşa un timp lung.  Fluturele se pregăteşte pentru o nouă călătorie, un nou serviciu, şi o cale nouă de a trăi.
     Dragi prieteni, energia acestei conferinţe este ca să zboare...să zboare.  Deci, noi vă cerem să respiraţi adânc, voi toţi, cei care ascultaţi la Internet, cei care citiţi aceste cuvinte sau ascultaţi la aceste cuvinte în zilele care urmează.  Respiraţi adânc.  Noi o să mergem într-o călătorie astăzi.
     Asta este Shoud 12 a Seriilor Divinităţii Umane.  Noi am avut un an minunat împreună cu voi, un an minunat.  A fost un timp că noi am tranziţionat de la mine, Tobias, şi de la îngerii care v-au vorbit.  În această serie, voi  a-ţi început să vorbiţi.  Vocea şi energia voastră s-au contopit în toate tiparele vibraţionale, vibraţii  complexe şi  frumoase a fiecărei comunicări. Voi v-aţi împreunat. Aşa Shoud-ul a început.  Asta a devenit vocea voastră, vocea noastră şi vocea Spiritului.
     Asta nu a fost făcut până acum.  Totdeauna a fost că umanul a ascultat la îngeri, a încercat să asculte pe Dumnezeu...umanul asculta la cineva... de cineva cu o carieră bisericească spunând ce să faceţi şi cum să faceţi...umanul urmând un guru care nu a avut mai multe soluţii ca ceilalţi umanii.  Acel guru a ştiut doar să vorbească ceva mai bine.
     Deci, voi v-aţi împreunat în Shoud.  Asta a devenit vocea Shaumbrei şi vocea Spiritului - monumental, schimbând energia Pământului.
     Noi o să continuăm cu Shoud-urile noastre.  Energia voastră o să devină mult mai mult o parte a Shoud-ului.  Dar, voi ştiţi, aşa cum voi deveniţi mult mai mult a energiei Shoud-ului, aşa cum voi deschideţi inimile şi vă exprimaţi pe voi înşivă energetic prin noi, atunci NOI putem să fim mult mai mult o parte a Shoud-ului. Shoud-ul poate să fie mult mai împlinit şi mult mai complet.
     Vedeţi voi, energia Shoud-ului nu este liniară. Este multi-dimensională.  Când voi vă deschideţi la tot ce sânteţi voi şi adăugaţi energia noastră la acest vas de dragoste şi informaţie numit Shoud, aşa noi putem să ne deschidem mult mai mult.  Dragi prieteni, asta este calea în care lucrează spiritul.  Aşa cum voi deveniţi mult mai mult Dumnezeu a cine într-adevăr sânteţi, aşa Dumnezeul poate să devină mult mai mult Dumnezeul a cine într-adevăr el/ea este!  Asta este fizica Energiei Noi.
     Voi nu comercializaţi o energie pentru altul.  Voi nu ieşiţi afară, ca noi să ne retragem.  Voi ieşiţi afară şi vă lărgiţi şi Spiritul este direct pe partea voastră.  Gaia...şi chiar Anasazi...şi chiar animalele...şi spiriduşii Pământului...ei au început să plece.  Ei au început să plece şi şi-au retras energia lor Veche şi relaţiile lor Vechi cu voi.  Aşa cum ei pleacă, aşa voi acceptaţi responsabilităţile.  Aah, asta este un punct cheie...atunci, ei pot veni înapoi.  Ei pot veni înapoi mult mai împliniţi şi într-o cale complet nouă în Energia Nouă.
     Energia Veche, vedeţi voi a fost puţin dezechilibrată.  A fost nevoie de susţinătorii de energii ca să menţine locul unde voi nu a-ţi fost compleţi.  Aşa cum voi eliberaţi tot ce este Vechi, şi începeţi să acceptaţi pe Dumnezeul care este în sinele vostru, atunci toate aceste lucruri pot veni înapoi într-o cale dinamică în Energie Nouă. Voi nu pierdeţi nimic.  Voi câştigaţi totul în Energie Nouă.
     Vouă va fost frică că trebuie să eliberaţi relaţiile voastre...să eliberaţi serviciul vostru...şi să eliberaţi tot felul de lucruri în viaţa voastră.  Voi a-ţi fost trişti chiar şi cu Gaia, trişti că ea pleacă.  A fost plecarea a acestor lucruri din calea Veche, dar voi a trebuit să daţi drumul cu adevărat.  Voi a trebuit să-i eliberaţi în totalitate, şi fără să anticipaţi ca ei să poate să vină înapoi mai târziu.  Voi a trebuit să eliberaţi cu adevărat Vechiul.
     Atunci aşa cum voi vă extindeţi în binele vostru, atunci toate acele lucruri pe care a-ţi eliberat pot veni înapoi şi se pot extinde.
     (Pauză)
      Noi sântem puţin copleşiţi astăzi stând împreună cu voi la un eveniment ca asta, puţin copleşiţi la dedicaţia şi determinarea voastră, dragostea voastră, bunăvoinţa voastră de a merge acolo înapoi, chiar şi dacă se pare că lucrurile lucrează împotriva voastră.  Noi o să stăm cu voi în această energie copleşitoare pentru un moment şi aspirăm asta înăuntru pe partea noastră.  Da-ţi voie să vă onorăm pentru cine sânteţi voi.  Voi sânteţi îngerii care sânteţi deschizătorii drumurilor noi, îngerii care cu adevărat, cu adevărat iubesc şi trăiesc în Acum (puţină pauză) Ce zi minunată este asta!
     Aproximativ 2150 de ani în urmă, dragi prieteni, acest grup, exact acest grup, şi nu alţii, au stat împreună ca şi acum într-un loc numit Muntele Zion.  Permiteţi-vă să intraţi inter-dimensional în asta în timp ce stăm în momentul de Acum.  Staţi în acest moment de Acum şi intraţi inter-dimensional în Acum-ul Înlărgit.  Permiteţi la energiile de câteva mii de ani în urmă să vină înapoi în Acum.  Noi am stat împreună într-un grup ca asta înainte.
     Au fost şi în acel timp îngeri care au stat în Cercul al Doilea.  Şi au fost alţi umani şi îngeri care s-au conectat energetic, telepatic ca şi cei care se conectează cu noi aici prin Internet chiar acum.  Ei s-au conectat, chiar dacă a fost de pe planeta Pământ sau planuri multi-dimensionale.  Voi v-aţi conectat atunci într-o matriţă largă de energie iubitoare.
     Cei care sânt în această cameră au stat împreună.  Voi a-ţi călătorit de departe, teritorii îndepărtate ca să fiţi la acea întâlnire de preoţi şi profeţi.  Voi a-ţi venit din teritoriile Asiei, teritoriile Europei, teritoriile Africii şi teritorii necunoscute.  Voi a-ţi călătorit luni de zile, mulţi dintre voi ani de zile, ca să fiţi la acea întâlnire.
     Respiraţi asta în voi şi permiteţi să vă aduceţi aminte de evenimentul de acum 2150 de ani în urmă.  Voi a-ţi fost misticii.  Câţiva din voi a-ţi fost preoţi şi rabini.  Voi a-ţi fost Arabi şi Evrei şi Africani şi Asiatici.
     Vedeţi voi, o cerinţă a plecat afară din casa uriaşă a Arhanghelului Mihail ca să vă întâlniţi pe Muntele Zion pentru o lună de zile pentru meditaţie şi rugăciune...pentru conecţie intensă cu partea noastră a voalului...pentru conecţie intensă la Pământ,şi pentru conecţie intensă pentru o întâlnire similară cândva în viitor.  Voi nu a-ţi ştiut data exactă, dar voi a-ţi ştiut că voi vă veţi aduna împreună din nou ca să deschideţi ceva ce a fost închis pentru aşa multă vreme, să schimbaţi ceva ceea ce a avut nevoie de Energie Nouă.
     Voi a-ţi stat împreună atunci ca şi cum stăm împreună aici.  Acolo au fost mari discuţii, chiar şi cu barierele limbilor vorbite.  Au fost mari discuţii despre natura umanităţii, despre condiţie umană, şi natura spirituală a umanităţii peste tot globul Pământesc, similar discuţiilor pe care voi aveţi aici astăzi.  S-a discutat atunci cum să vă reconectaţi cu Spiritul, şi ce a reţinut umanitatea.
     Au fost câţiva dintre voi care au vrut să menţină o alianţă cu bisericile, sinagogurile, câţiva dintre voi nu a-ţi vrut să fiţi rebeli, dar mai degrabă a-ţi dorit să încercaţi să integraţi gândurile voastre noi, felul vostru nou de a vă uita la umanitatea şi spiritualitatea în structura bisericilor.  Voi a-ţi vrut să staţi în aliniere cu bisericile, să fiţi cu energia lor.  Alţii dintre voi a-ţi fost chiar rebeli.  Voi a-ţi vrut să mergeţi de unul singur, să începeţi religia voastră nouă.
     Alţii dintre grup au fost mult în conspiraţii, conspiraţia guvernului şi bisericilor, multe care au fost adevărate.  Dar, voi a-ţi vrut să vă concentraţi energiile acelei întâlniri, a conferinţei voastre pe Muntele Zion, pe acele conspiraţii.  Un alt grup din voi a vrut să meargă pe teritorii izolate, mii de mile depărtare, să trăiţi ca un grup, să vă izolaţi, să vă închideţi şi simplu să ţineţi energia Pământului.
     Ce a fost discutat în mari detalii la acea întâlnire a fost înţelegerea despre cele Şapte Sigilii, despre care a fost scris mai târziu în Biblie.  Au fost mari energii în acele discuţii.  A fost conecţia la energiile galactice, energiile multi-dimensionale.  Dacă citiţi cartea Revelaţiei, voi o să vedeţi cum energiile galactice au intrat în joc.
     Întâlnirea a fost despre Şapte Sigilii.  Voi a-ţi ajuns la înţelegerea că a fost ceva în condiţia spiritului uman care a fost sigilat în sinele vostru, dar asta a fost potrivit.  Au fost şapte condiţii a omenirii sigilate în îngerii umani care mergeau pe faţa Pământului.  Şi, într-o zi acele sigilii ar fi gata să se deschide dacă Pământul supraveţuieşte, dacă umanitatea trece anumite poduri sau deschide anumite uşi.  Cele Şapte Sigilii au fost identificate.  Energia lor a fost discutată.  În această întâlnire, dragi prieteni, voi a-ţi descris sigiliile la înţelegerea sistemului energetic în sinele corpului uman, ceea ce voi numiţi Şakre.
     Acum, noi vă cerem ca să fiţi deschişi cu noi aici.  Staţi în Acum.  Staţi foarte prezenţi în fiinţa voastră, şi să înţelegeţi că noi vom aduce energiile adunării voastre în această cameră, energii de acum câteva mii de ani în urmă.   La fel noi tragem energiile bisericilor voastre de astăzi, care a originat din munca pe care aşa mulţi dintre voi a-ţi făcut în trecut.  Şi noi vom aduce energiile a ceea ce noi numim Pământul Nou.
     Respiraţi adânc, dragi prieteni, şi permiteţi-ne să integrăm aceste elemente împreună în această dimensiune foarte interesantă pe care voi permiteţi să fie creat în jurul vostru.
     Astăzi noi vom deschide blând - foarte blând - deschidem cele Şapte Sigilii.  Noi vrem ca voi să înţelegeţi că voi faceţi asta pentru voi înşivă.  Voi nu faceţi pentru toată umanitatea.  Voi nu puteţi să faceţi pentru ei.  Voi nu faceţi pentru cei care stau alături de voi.  Voi nu faceţi pentru copii voştri, sau părinţii voştri.  Voi blând deschideţi cele Şapte Sigilii pentru voi înşivă.
     Dar, vedeţi voi, aşa cum deschideţi, aşa cum schimbaţi vibraţia, voi afectaţi potenţialul tuturor lucrurilor în jurul vostru.  Aşa cum am spus înainte, când voi schimbaţi vibraţia voastră, voi trimiteţi afară energie neutră potenţială care poate fi folositor pentru oricare uman, oricare tip de viaţă care aleg asta.  Dar, voi nu împuneţi voinţa voastră pe ei.
     Sânt mulţi umani, marea majoritate a umanilor de astăzi, nu doresc să deschidă sigiliile.  Înţelegeţi pe aceştia şi onoraţi-i.  Dacă acei sânt aici energetic sau fizic, dacă ei nu doresc, atunci ei  nu trebuie să deschide sigiliile.
     Înţelegeţi, aşa cum blând, aşa cum deschideţi blând...da, într-adevăr - cineva doar a întrebat - mulţi dintre voi deja treceţi prin acest proces, în esenţă voi ajutaţi la dizolvarea câtorva învelişuri care sânt pe acele sigilii.  Şi, acum, acum acest grup, este în siguranţă ca să deschide blând aceste sigilii mult mai mult.
     Acestea erau şapte atribuţii care au fost create, bazate pe călătoria voastră de Acasă...prin Zidul de Foc...prin ordinul de Arc...şi prin toate experienţele voastre pe Pământ.  Aceste atribuţii au fost adânc întipărite în sinele vostru, de voi înşivă.  Acestea sânt condiţii care sânt gata pentru schimbare.  Acestea sânt tipare vechi şi dinamici Vechi, modele vechi care sânt gata pentru o schimbare.  Acestea nu erau lucruri care au fost impuse pe voi de Spirit, sau impuse pe voi de întuneric.  Acestea sânt condiţii simple şi tipare a călătoriei voastre.
     Întunecimea este aici astăzi pentru că a făcut parte din acea călătorie a voastră, acea parte din voi.  Întunecimea este aici ca să vă arate exact ce este şi ce nu este, şi să vă arate că a fost simplu un atribut a Vechiului care numai are nevoie ca să existe nicidecum în felul în care voi a-ţi creat asta.
     (Pauză)
     În Primul Sigiliu, dragi prieteni, este energia Separării.  Această energie este foarte adânc întipărită în sinele vostru.  Asta a fost cu voi decând voi a-ţi plecat de Acasă şi a-ţi trecut prin Zidul de Foc.  Voi a-ţi sigilat asta în sinele vostru, a-ţi trăit cu asta, şi a-ţi crezut în asta, şi a-ţi acceptat că voi a-ţi fost separaţi de la Spirit.  Când voi a-ţi trecut prin Zidul de Foc şi a-ţi simţit că v-aţi sfărâmat în bilioane şi bilioane de bucăţi, asta a creat un sens de separare.
     Acest sens de separare a stat cu voi...dorul de a merge Acasă...dorul de Mamă/Tată/Dumnezeu...dar nefiind în stare să găsiţi acea energie...dorul de a fi în braţele celor iubiţi, cei iubiţi, Regele şi Regina...de la forţa de Unitate de unde a-ţi venit.  Separarea a fost o iluzie.  Asta a trebuit să fie acolo.  Asta a trebuit să fie sigilată în interiorul vostru în aşa fel ca voi să puteţi pleca de unul singur în călătoria voastră.  Asta va servit bine.
     Bisericile moderne de astăzi au intensificat şi au mărit energia de separare.  Ei au întipărit mult mai adânc asta în sinele vostru.  Ei v-au spus cum a-ţi fost aruncaţi afară din rai, cum a-ţi fost interzis să mergeţi în grădină.  Dragi prieteni asta a fost Energia Veche, şi asta nu are loc în Energia Nouă.  Voi nu sânteţi separaţi.  În realitate, voi nu a-ţi fost separaţi niciodată.
     Deci, cu dragostea în inima voastră şi lacrimi în ochii voştri, dragi prieteni, permiteţi-vă ca să deschideţi Primul Sigiliu.  Aşa cum voi deschideţi, Sigiliul de Separare aduce înapoi energia Spiritului şi de Acasă.  Asta aduce înapoi dragostea Dumnezeului.  Asta aduce în realitate, în Acum.
     Să nu lăsaţi omul, femeia sau biserica să spună încă odată că voi sânteţi separaţi de Dumnezeu.  Niciodată.
     (Pauză)
     Sigiliul al Doilea conţine energia de Sine.  Vedeţi voi, atunci când a-ţi trecut prin Zidul de Foc şi a-ţi experienţat separarea, voi la fel a-ţi început să experienţaţi Sinele pentru prima dată.  Voi a-ţi realizat că aveţi identitatea voastră proprie şi amprenta voastră proprie spirituală.
     A fost o realizare de Sine, dar asta la fel a creat neîncrederea de Sine, a “Cine sânt eu?  Cine sânt eu? De ce sânt aici?  De ce nu sânt Acasă?  De ce sânt într-un vid?”  Conştienţa de Sine şi neîncrederea de Sine la fel va dat energia pentru descoperirea de Sine.  Voi a-ţi fost în călătorie de o veşnicie de timp, descoperând cine sânteţi voi, şi cine nu sânteţi voi.
     Bisericile spun că Sinele este rău.  Înţelegeţi şi aduceţi-vă aminte că voi a-ţi ajutat să creaţi unele dintre doctrine şi dogmele bisericilor.  Dar este timpul ca să transformaţi acea energie, să transmutaţi în Acum.  Ei spun că Sinele trebuie anihilat.  Ei spun să daţi drumul, să lăsaţi ca un Dumnezeu necunoscut să vă preia şi că într-o zi voi o să pierdeţi toată amintirea a cine a-ţi fost vreodată pentru că voi o să fiţi înapoi în raiul binecuvântat a Dumnezeului într-o mare unitate.
     Dragi prieteni, în Energia Nouă, este Sinele.  Este realizarea de sine, înţelegerea de sine.  Voi o să vă aduceţi aminte de călătoria care va adus până aici.  Voi o să vă aduceţi aminte cine sânteţi voi.  Sinele nu se poate nega.  Sinele nu se poate anihila.
     În fiecare noapte peste toată lumea noi lucrăm cu umanii care încearcă să se sinucide, fizic şi emoţional.  Ei încearcă să ucide memoriile a ce au făcut ei, şi unde au fost ei.  În fiecare noapte noi plângem pentru Sinele care este un dar preţios a Spiritului.  Este darul vostru.
     Să nu lăsaţi ca omul, femeia sau biserica să spună ca să vă negaţi Sinele.  Asta este o parte esenţială a identităţii voastre spirituale unice.  Voi sânteţi Creatorii Sinelui.  Deci, dragi prieteni, cu dragostea în inima voastră şi cu lacrimi în ochi, deschideţi Sigilul al Doilea.  Vedeţi frumuseţea Sinelui vostru.  Blând permiteţi ca Sigiliul al Doilea să se deschidă.
     (Pauză)
     Dragi prieteni, este al Treilea Sigiliu.  Şi, da - cel care a întrebat - asta la fel se referă la energiile Şakrei.  Asta la fel se referă la cuvintele din scripturi, dacă studiaţi asta.  În spatele Sigiliului al Treilea este energia lui Satan.  Asta este în sinele vostru, întipărit adânc în sinele vostru.
     Energia lui Satan nu este altceva decât dualitatea, lumina şi întunericul.   Asta a primit puterea lui proprie.  Dar voi ştiţi acum că puterea este o iluzie.  Satanul a primit putere proprie, identitate proprie şi locul lui propriu de alăturare cu Dumnezeul, cu Spiritul.
     Da, într-adevăr, bisericile de astăzi vă învaţă că voi puteţi alege Dumnezeul sau pe Satan.  Esenţial ei sânt acelaşi.  Ei sânt în esenţă la fel, toate părţile acelaşi.  Dar,a fost întipărit în sinele vostru, această esenţă de dualitate spune că există o separare şi o diviziune.
     Este o frică care va motivat pe voi...şi la fel va îmbolnăvit...va slăbit...va omorât...o frică de a cădea în mîinile Satanului.  Voi v-aţi întrecut pentru lumină.  Voi a-ţi încercat să găsiţi refugiu în lumină.  Dar, Satan parcă va găsit întotdeauna.  Voi v-aţi întrebat unde este Dumnezeul şi de ce nu este Dumnezeu acolo ca să vă scoate afară, de ce Satan vă trage, trage de voi.
     Voi la fel a-ţi ajuns să credeţi că este un Satan în sinele vostru, o parte din voi care este rău, ceva ticălos, şi că asta nu ar merita dragostea din inima voastră, şi că nu ar trebui să se dea viaţă pentru a exista.  Aşa voi a-ţi tăiat o parte din voi înşivă.
     Deci, dragi prieteni, cu dragoste în inima voastră şi lacrimi în ochii voştri, deschideţi Sigiliul al Treilea ca să dezvăluiţi că acolo a fost o iluzie a dualităţii, energia aceea este doar o energie, până ce voi o etichetaţi asta.  Este doar energia Spiritului.  Simţiţi forţele întunecoase care sânt în fiecare colţ a camerei.  Înţelegeţi jocul pe care ei ai jucat pentru că voi a-ţi cerut asta.
     Să nu lăsaţi ca omul, femeia sau biserica să vă spună vreodată că Satanul vă va prinde.  Să nu lăsaţi omul, femeia sau biserica să vă spună vreodată că a fost o putere opusă a Spiritului.  Există doar energie.  Asta este în Sinele vostru.  Voi sânteţi creatorii.  Blând permiteţi ca Sigiliul al Treilea să se deschide.
     (Pauză)
     Dragi prieteni, în Sigiliul al Patrulea este energia Păcatului, asta este la fel vinovăţia pe care a-ţi cărat pentru aşa multă vreme.  Asta este foarte adânc întipărit în sinele vostru şi face parte din condiţia spiritualului uman.  Păcatul şi vinovăţia - astea înseamnă acelaşi lucru.  Voi a-ţi cărat vinovăţia de a pleca de Acasă.  Voi a-ţi cărat vinovăţia încercând să anihilaţi sau să consumaţi alţi îngeri în timpuri foarte îndepărtate, în timpul creaţiei stelelor şi galaxiilor, mult înainte ca să luaţi forma fizică.  Voi a-ţi cărat vinovăţia pentru că vouă vi s-a spus că voi faceţi lucruri care nu merită dragostea Dumnezeului.
     Voi a-ţi cărat energia păcatului şi vinovăţiei în sinele vostru.  Asta a făcut parte din condiţia Spiritual uman.  Aşa cum voi deschideţi asta, voi o să realizaţi că nu a fost niciodată un scop pentru a vă simţi vinovaţi, că nu a fost nici un lucru ca păcat.  Este Doar Experienţă.
     Deci, dragi prieteni, cu dragoste în inima voastră şi lacrimi în ochii voştri, permiteţi la Sigiliul al Patrulea să se deschidă.  Eliberaţi-vă de la povara de păcat şi vinovăţie pe care a-ţi cărat pentru aşa mult timp.  În Energia Nouă nu există nici un lucru ca păcat.  Nu este nimic ca să vă simţiţi vinovaţi.
     Să nu permiteţi la omul, femeia sau biserică să vă spună vreodată că voi a-ţi făcut ceva rău în ochii lui Dumnezeu.  Totul este experienţă.
     În Energia Nouă voi aveţi o balanţă în sinele vostru unde voi nu o să fiţi siliţi să faceţi lucruri care sânt împotriva voinţei şi dragostei pentru un alt om...femeie...sau Pământ...sau oricare obiect viu, pentru că voi aveţi o mai mare înţelegere despre călătoria lor.  Voi o să aveţi o mai mare înţelegere pentru ei, o înţelegere în care voi puteţi să vă uitaţi la ei făcând lucruri ticăloase pentru ei înşişi şi totuşi să-i iubiţi.  Eliberaţi păcatul şi vinovăţia.  Şi, ca învăţătorii Energiei Noi, ajutaţi pe alţii să treacă prin obstacolele dificile, această şakră dificilă.
     (Pauză)
     Dragi prieteni, în spatele celui de al Cincilea Sigiliu este o energie pentru care noi vrem să acordaţi o atenţie deosebită astăzi, şi de acum încolo fiecare zi care vine.  Aşa cum a-ţi construit condiţiile spiritului uman şi le-aţi sigilat în înăuntrul sistemului conştienţei şi încrederii voastre, prin asta voi a-ţi creat o condiţie numită Suferinţă, Suferinţă.  Voi a-ţi simţit că drumul înapoi Acasă, drumul de ispăşire pentru ceea ce a-ţi crezut că a fost un drum greşit, trebuia să fie prin suferinţă. 
     Voi v-aţi dat vouă înşivă suferinţă...suferinţă fizică...suferinţă financiară...suferinţă în relaţii...suferinţă de dragul altora.  Dragi Shaumbra, voi sânteţi experţi în a suferi pentru alţii!  Făcând aşa, voi negaţi pe ei de la suferinţa lor proprie.  Şi, asta arată o lipsă de înţelegere pentru ei.
     Voi a-ţi luat pe voi înşivă suferinţa voastră...suferinţa lumii...suferinţa vieţilor trecute...suferinţa universului care nu a fost niciodată creat. (Râsete din audienţă)  Voi a-ţi luat pe voi înşivă suferinţa entităţilor şi îngerilor care a-ţi fost voi înşivă.  Voi a-ţi întipărit energia de suferinţă adânc în sinele vostru, şi asta cauzează probleme în inima voastră.  Asta cauzează probleme în viaţa voastră.  Voi a-ţi coborât atât de jos în călătoria voastră că voi a-ţi gândit că singura cale de întoarcere a fost suferinţa, suferinţa.
     Când voi sânteţi gata ca să deschideţi Sigiliul Suferinţei, voi o să găsiţi că energia se transformă în bucurie şi creaţie.  Dragi Shaumbra, poate câţiva din voi o să aveţi un timp dificil ca să deschideţi acest sigiliu, pentru că voi încă vă mai gândiţi că este mult mai multă suferinţă prin care trebuie să treceţi.  Voi încă vă mai gândiţi că viaţa trebuie să fie dificilă.  Voi v-aţi convins pe voi înşivă despre asta aşa de adânc că voi vă daţi vouă înşivă infimul minim, doar destul ca să supraveţuiţi.  Voi veniţi înapoi pe partea noastră şi spuneţi, “Al dracului, viaţa este dificilă!”  De acum încolo când noi auzim asta de la voi, noi vom spune, “Al dracului, de ce alegeţi voi asta pentru voi?” (Râsete din audienţă)
     Deci, dragi prieteni, cu dragoste în inima voastră şi lacrimi în ochii voştri, şi râset în vocea voastră, deschideţi al Cincilea Sigiliu, şi permiteţi energiei de suferinţă să fie eliberată din conştienţa voastră.  Permiteţi la toate felurile de suferinţe prin care a-ţi trecut şi suferinţe pe care o experienţaţi acum să vă părăsească acum.
     Să nu permiteţi omului, femeii, sau bisericii vreodată, vreodată...să vă spună că voi trebuie să suferiţi din nou.  Bucuria este calea Energiei Noi.  Îndeplinirea este calea Energiei Noi.  Fiţi mândri că cine sânteţi voi, ce sânteţi voi, şi ce faceţi voi.  Exprimaţi asta în dragoste, ca şi ce a-ţi auzit noaptea trecută (se referă la un vorbitor cu o seară de dinainte)  Dragi Shaumbra, eliberaţi suferinţa de la Sigiliul al Cincilea ca să puteţi experienţa binecuvântările fiind îngeri pe Pământ.
     (Pauză)
     În spatele celui de al Şaselea Sigiliu - un element interesant - un element care are astăzi multe energii în spate - energii care cu adevărat încearcă să vă atace - energii care au fost prezente la adunarea noastră din luna trecută şi care vin din nou, în special în această zi.  În spatele celui de al Şaselea Sigiliu este Salvare.
     Noi ştim că într-o zi, la răscrucea călătoriei voastre, o să fie salvare.  O să fie eliberare.  Nu este o Farfurie Zburătoare care o să vină jos ca să vă ia. (Râsete din audienţă)  Nu este un guru.  Nu este un alt uman.  Nu este nici chiar Jesus.  Yeshua.
     Salvarea sânteţi voi înşivă.  Salvare este eliberarea tuturor iluziilor.  Deschiderea celui de al Şaselea Sigiliu Este salvare. Acceptarea în înăuntrul inimii voastre a cuvintelor - EU SÂNT LA FEL DUMNEZEU - asta este Salvare.
     Bisericile voastre (creştine) astăzi, spun tuturor că este salvare prin Hristos, singurul copil.  Şi eu, Tobias, voi face o declaraţie curajoasă aici - asta este o minciune!  Nu este nimeni ales.  Sânt îngeri de Acasă cu milioane şi milioane din ei.  Şi, eu sânt aici şi vorbesc la ei 238 de îngeri prezenţi chiar acum aici, plus toţi ceilalţi care sânt pe Internet sau citesc asta.  Eu mă adresez la voi toţi.
     Să nu permiteţi bisericii să vă spună că trebuie să urmaţi o cale  sau alta, încludând pe a lui Yeshua.  Într-adevăr, el a dat un exemplu.  Dar, el nu a vrut ca alţii să-l urmeze.  Voi ştiţi, el a făcut ceva greşeli.  El a suferit mai mult decât trebuia. (Ceva râsete)
     Deci, dragi prieteni, cu dragoste în inima voastră şi lacrimi în ochii voştri, deschideţi Sigiliul al Şaselea al Salvării.  Transmutaţi Energia Veche de Salvare dacă cineva vine să vă salveze, dacă se întâmplă ca să fiţi judecaţi.  Eliberaţi asta din sinele vostru.  Înţelegeţi că voi sânteţi Salvarea voastră proprie.  Nimeni nu este salvarea voastră, înafară de voi înşivă.
     Salvarea a fost mereu acolo.  Asta a fost acceptarea voastră înşivă şi călătoria voastră.  Înţelegeţi că Yeshua vă iubeşte.  Yeshua a mers cu voi.  Yeshua nu a avut nevoie să vă salveze de la nimic.  Voi nu a-ţi avut nevoie de salvare.  Voi a-ţi avut nevoie de a vă aduce aminte de asta.
     (Pauză)
     Şi la sfârşit, Sigiliul al Şaptelea.  Sigiliul al Şaptelea la fel este energia Sinelui, la fel ca şi Sigiliul Numărul Doi.  Dar, în Sigiliul al  Şaptelea, este deschiderea Sinelui de, “Eu Sânt”, faţă de Sinele, “Cine Sânt Eu?”  Al Şaptelea Sigiliu este fluturele din cocon.
     Sigiliul al Şaptelea a fost întotdeauna în sinele vostru.  Totdeauna a fost un potenţial de, “Eu Sânt”.  “Eu Sânt” nu are nevoie de întrebarea că cine este.  Nu are nevoie să fie întrebat ce se întâmplă în jur.  Asta are o înţelegere de a şti la un nivel nou  profund.  Sinele în spatele celui de al Şaptelea Sigiliu, înţelege lucrurile prin inima divină, nu prin inteligenţă umană.  Sigiliul al Şaptelea este potenţialul Energiei Noi şi a Pământului Nou.
     Deci cu toată binecuvântările noastre...de la Arhanghelul Mihail...de la Metatron...şi Maria...şi Hossaf...şi de la Sfântul Germain...da, într-adevăr...cel care a întrebat - da şi Kryon...şi de la întunericii care stau în colţurile camerei...deschideţi Sigiliul al Şaptelea şi permiteţi vouă înşivă să fiţi cel/cea de “Eu Sânt”.
     Dragi prieteni, în Energia Nouă să nu daţi voie omului, femeii sau bisericii vreodată să vă spună că sânteţi mai puţini decât Dumnezeu.  Începeţi să trăiţi fiecare moment, fiecare respiraţie, şi fiecare zi ca Dumnezei.  Deschideţi inima divină a voastră.  Eliberaţi poverile pe care a-ţi pus pe voi din mintea voastră.
     (Pauză)
    Sigiliul al Şaptelea se va deschide blând, blând.   Voi aveţi dragostea şi suportul îngerilor în jurul vostru în acest timp.  Şi, voi aveţi Sinele Divin al vostru.  Vedeţi voi, un bebelaş nu se concepe şi se naşte într-o zi.  Asta ia luni, nouă luni.  Deschiderea Sigiliilor voastre, o să vină blând şi încet.
     Noi vă cerem ca primul lucru dimineaţa să fie să respiraţi asta şi să acceptaţi că Voi Sânteţi La Fel Dumnezeu.  În timpul zilei când auziţi flecăreala minţii, asta înseamnă simplu neîncredere de Sine. Aduceţi-vă aminte vouă înşivă că, “Eu Sânt La Fel Dumnezeu”. Asta este tot ce trebuie să ştiţi.  Voi meritaţi asta, voi toţi.  Voi meritaţi asta.  Acum, acceptaţi asta în inima voastră.
     O să vină timpuri noi la voi toţi.  Poate o să aveţi provocări.  Poate trebuie să lucraţi cu astea.  Dar, asta nu o să fie ca înainte.  Nu o să fie ca înainte.  Vedeţi voi, câţiva din voi munciţi, munciţi foarte greu.  Chiar şi energia muncii se va schimba.  O să fie mai mult jucăuşă.  Nu o să fie nevoie de atâta efort.  Voi nu trebuie să suferiţi.
     O să fie multe pentru voi să faceţi Shaumbra, în zilele care vin în Energia Nouă.  Voi a-ţi auzit câteva din asta aici. (Se referă la prezentarea Conferinţei Noii Energii)  Vouă vi s-a dat oferte.  Vouă vi s-a arătat aici oportunitate şi potenţiale.  Vouă vi s-a arătat aici cum învingeţi obstacolele, barierele.
     Dacă acceptaţi provocările, dacă acceptaţi Energia Nouă, dacă vă permiteţi să deschideţi Sigiliile din înăuntrul vostru care au fost închise pentru aşa mult timp, voi o să găsiţi un drum diferit.  Asta o să vină la voi.  Asta O Să Vină La Voi.  Voi o să găsiţi că numai trebuie să lucraţi aşa de greu.  Da, voi o să aveţi zile cu activităţi, mai multe ca înainte, dar astea nu vor fi munci de trudă ca în trecut.  Asta o să fie bucuria vieţii.  Puteţi să mânuiţi asta, Shaumbra? (Râsete din audienţă)
     (Pauză)
     Acum douăzeci de luni, stând în această cameră, noi v-am dat comunicarea în acea duminică dimineaţa (se referă la Şcoala Cercului Crimson de prima dată: Înafara Cercului)  Acea comunicare a fost o reflecţie a cuvintelor care au fost scrise aproximativ 2150 de ani în urmă de voi toţi, de voi toţi care v-aţi adunat pe Muntele Zion.
     Esenţa acelei comunicări au fost cuvintele care nu s-au putut spune sau scrie (o pauză mică pentru că Tobias devine emoţional) un pic de emoţie aici - cuvinte care nu puteau fi pronunţate sau scrise mai târziu şi abia se pot pronunţa sau scrie acum în acest an 2003.  Voi a-ţi fi fost ucişi pentru asta atunci.  Acum, voi o să fiţi doar loviţi un pic! (Râsete din audienţă)
     Acum douăzeci de luni în urmă noi am comunicat doar câteva cuvinte - VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU.  Cuvinte simple. Dar astea sânt cele mai dinamice cuvinte în Energia Nouă.
     Noi l-am provocat pe Cauldre să publice Biblia Energiei Noi.  Şi, noi am susţinut asta, într-adevăr.  Noi am pus presiune pe energia Shaumbrei ca să creeze acest lucru.  Noi l-am bătut pe umeri pe Cauldre de multe, multe ori ca să facă asta.
     Într-adevăr, într-adevăr, noi înţelegem îngrijorările.  Într-adevăr, noi înţelegem că la aceste “forţe de salvare” a Energiei Vechi nu le place asta.  Ei nu vor să vadă asta.  Ei nu vor ca aceste cuvinte să fie publicate, vedeţi voi, pentru că ei încă au cele Şapte Sigilii închise în sinele lor.  Ei încă se agaţă de încrederile Vechi şi căi Vechi.  Lor le este frică de Energia Nouă, de biserica Nouă, de calea Nouă.
     Dar, noi vă ştim Shaumbra, că voi sânteţi puternici.  Noi ştim că voi sânteţi gata.  Voi sânteţi gata pentru asta.
     Deci, noi vă cerem să acceptaţi acest dar pe care a-ţi creat, aceste cuvinte - VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU.
     Biblia Noii Energii este gata!  Cauldre o să vă spună o poveste amuzantă când noi terminăm cu comunicarea noastră.  Biblia Energiei Noi a trebuit să fie gata pentru această conferinţă.  Abia a fost!  Asta a trebuit să fie în această cameră, astăzi!  Asta a fost cu energiile unificate a celor 238 care s-au adunat pe Muntele Zion acum 2150 de ani în urmă.
     În această Biblie a Energiei Noi, sânt doar cinci cuvinte, (patru în engleză) (Râsete din audienţă) VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU.  Asta este aşa simplu.  Asta este simplu.
     În Biblia Energiei Noi pe care voi vedeţi astăzi sânt doar 238 de pagini.  Este o pagină care reprezintă pe fiecare dintre voi aici din această cameră astăzi.  Coperta Bibliei Energiei Noi, reprezintă pe toţi Shaumbra din toată lumea.
     Biblia Energiei Noi,  are pagini albe pentru că nu om, femeie sau biserică poate să vă spună cum să vă trăiţi viaţa voastră.  VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU.  Fiecare dintre voi aici, fiecare de acum 2150 de ani, este reprezentat de o pagină în această Biblie.  Voi a-ţi ajutat să creaţi asta.
     Asta este o zi semnificativă pentru noi şi pentru voi.  Asta este o zi în care forţele de afară nu s-au aşteptat la asta.  Ei au început atacurile lor energetice acum o lună.  Şi, unii dintre voi puteţi simţi asta.  Ei au intensificat asta la ultima noastră întâlnire.  Ei aproape că l-au făcut pe Cauldre să uite de această carte! (Câteva râsete) Dar, asta a fost distribuit în timp.  Noi glumim cu tine Cauldre.
     Deci, dragi prieteni, aşa este energia Shoud-ului 12 din Seriile Divinităţii Umane.  Cele Şapte Sigilii, energiile care au fost întipărite în sinele vostru, se pot deschide şi elibera.
      Da, dacă studiaţi scriptura, şi energiile sistemului şakrelor, voi o să vedeţi cum astea toate se leagă.  Dacă voi vreţi să studiaţi scriptura ca să învăţaţi mai mult despre revelaţie, să înţelegeţi că aproape 2150 de ani în urmă când noi ne-am întâlnit pe Muntele Zion, noi ne-am conectat cu energiile inter-dimensionale, căutaţi interpretările atunci când se vorbeşte despre demoni, şi cai, şi luptători şi toate celelalte simboluri care se găsesc în cartea Revelaţiei.  Uitaţi-vă la acele scripturi, şi voi o să înţelegeţi într-adevăr.
     Noi o să continuăm cu energiile acestei întâlniri în următoarele zile.  Dar energia ACESTUI moment, este acceptarea că VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU, şi deschiderea celor Şapte Sigilii.
     Noi vă iubim mult.  Voi niciodată nu sânteţi singuri.
     ŞI AŞA ESTE!

     Notă de la Geoffrey Hoppe (Cauldre)
     Prima Şcoala a Cercului Crimson, “Cercul pe Dinafară” a fost ţinut în Great Divide Lodge, în Noiembrie între 8-11, 2001 în aceaşi sală de dans ca şi Conferinţa Energiei Noi unde a luat loc această comunicare.  A fost un sfârşit de săptămână lungă şi obositoare la Şcoală, dar foarte împlinitoare.  Peste 60 de Şhaumbra a re-experienţat călătoria de Acasă, prin Zidul de Foc, în Vid şi prin creaţia Universului.
     Eu îmi aduc aminte clar cât de obosit am fost când m-am trezit duminică dimineaţa, ultima zi din Şcoală.  Tobias deja a comunicat prin mine de cinci ori în ultimele două zile şi noi am avut ultima comunicare de făcut în acea dimineaţă.  Eu am spus lui Tobias că am fost epuizat şi i-am spus să ţină o comunicare scurtă.  Eu am fost îngrijorat despre abilitatea mea de a ţine concentrarea şi energia comunicării.
     Mai târziu în acea dimineaţa, Tobias a venit pentru comunicare.  Eu m-am simţit energizat în momentul în care el a început să vorbească.  Asta a fost una dintre cele mai bune şi cea mai lungă comunicare dat de Tobias.  Aici a fost când el a prezentat pentru prima oară cuvintele “Voi La Fel Sânteţi Dumnezeu”.  El a spus că planeta a fost gata pentru Biblia Noii Energii şi asta trebuie să conţine doar cinci cuvinte, (patru în engleză), “VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU”.  Tobias a spus că Biblia Energiei Noi trebuie să fie de “100 şi 100 de pagini mai multe” şi că toate paginile înafară de una trebuie să fie goale.  El a spus că creatorii Energiei Noi ce sântem, este după noi ca să scriem acele pagini a Bibliei Energiei Noi a noastre proprii.
     Eu am pus proiectul în mentalul meu în cutia  “de a face”, dar asta a început să fie înpins la fundul mormanului pentru că toate celelalte proiecte au fost cu termene limitate.  După un an sau aşa ceva, eu am contactat câteva tipografii pentru a obţine o valoare estimată, dar m-am înpotmolit în câteva obstacole pentru că ei nu prea au înţeles de ce am nevoie de o carte cu copertă tare şi cu numai o singură pagină tipărită.  În această confuzie, eu am lăsat proiectul să-şi găsească drumul lui încă odată la fundul listei.
     Asta a fost iarna, Tobias din nou mi-a reamintit despre Biblia Energiei Noi într-o comunicare publică.  Eu am fost foarte legat de un proiect mare pentru consultarea unui client, şi aşa am ales să ignor rugămintea lui Tobias.  Şi, doar cu două săptămâni înainte ca să plecăm la Conferinţa Noii Energii, Tobias a venit într-o după amiază când eu am ieşit afară să iau o pauză.
     “Cum merge cu Biblia mea, a Noii Energii?” - el a întrebat cu un pic de ironie în vocea lui.
     “Tobias, eu nu am avut timp să fac munca artistică şi producţie” am răspuns eu.
     “Ar fi bine să avem cartea pentru Conferinţa Energiei Noi din mijlocul verii” a înghiontat Tobias.
     “Conferinţa este numai la două săptămâni departe, Tobias” am spus eu pe un ton exasperat.  “Eu voi încerca să fac asta cât mai repede când vom veni înapoi”.
     “Hmmmm...a făcut el” şi cu asta Tobias a plecat.
     Telefonul a sunat în momentul în care am ajuns înapoi la biroul meu. A fost un tipograf cu care am lucrat pe baza de client-proiect. La terminarea discuţiilor noastre, el a spus, “Îţi mai aduci aminte de cartea pe care ţi-am estimat acum şase luni?  Cea cu toate paginile albe?  Eu am dat acum de acele hârtii.  Încă mai consideri să faci acea carte?”
     “Cum naiba face asta Tobias!!?”, m-am minunat eu.  Eu am spus la tipograf că eu am nevoie ca cărţile să fie distribuite în două săptămâni, sigur nu mai târziu de vineri, 18 Iulie.  Dacă asta nu este posibil, atunci trebuie să lăsăm asta după conferinţă.
     Tipografia a sunat înapoi în curs de patru ore.  În ciuda faptului că această companie nu a produs cărţi cu coperte tari, şi ei trebuiau să dea asta la un subcontractor, la o companie din Coasta Estică, el a spus că poate să distribuiască 300 de cărţi la Breckenridge în 18 Iulie...în cazul în care eu am toate foile cu artă gata până mâine zi la prânz.
     A doua zi eu m-am sculat la 6 dimineaţa, am desenat coperta şi paginile înăuntrul şi am trimis prin email la tipografie la ora prânzului.  Eu am trecut prin mai multe emoţii, mentale şi provocări spirituale în acea dimineaţă decât în oricare timp în cei opt ani din călătoria mea spirituală.  Cine sânt eu să scriu această carte?  Ce o să spună oamenii?  Cum o să reacţioneze fundamentaliştii?  Este Yeshua OK cu asta?  Moses?  Ce o să spună mama mea şi tatăl meu, care sânt acum pe partea cealaltă a voalului?  Eu m-am îmbolnăvit la stomac, şi fiind în conflict cu înăuntrul meu că nici nu l-am putut simţi pe Tobias în jurul meu.  În momentul de dualitate în mintea mea, asta a apărut ca...blasfemie.  Eu am avut viziunea că am fost lovit cu pietre.  Pietre acele tari, desigur.
     300 de copii a Bibliei Energiei Noi au fost distribuite aşa cum a fost promis la Breckenridge, Colorado, în 18 Iulie.  Tobias mi-a cerut să nu prezint cartea doar după comunicarea lui în sâmbăta de după masă, 19 Iulie.  Eu nu am înţeles această dorinţă a lui, dar după comunicare am înţeles în plin.  El a vrut să instaleze energia pentru întroducerea noii cărţi a Shaumbrei, “Biblia Noii Energii”, 238 de pagini.  Cinci cuvinte simple, (patru în engleză), “VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU”.
     Într-un moment foarte frumos şi mişcător de după comunicare, Brad Johnson, Clear Lake, MN, a sugerat ca fiecare la Conferinţă să se semneze într-o singură Biblie a Energiei Noi. În timpul comunicării din a doua zi, Tobias a acceptat idea şi a sugerat ca Linda şi eu să luăm acea copie “semnată” la toate seminarele, aşa ca toţi Shaumbra să poate să semneze asta.  ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved