SERIILE DIVINITĂŢII UMANE
“SHOUD 11: FOUR NEW ENERGY PARADIGMS”
“SHOUD 11: PATRU TIPURI ALE ENERGIEI NOI”
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
7 IUNIE 2003

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni şi Shaumbra, că noi ne adunăm din nou pentru timpul nostru de vindecare, timpul nostru de împărtăşeală, timpul nostru de pauză şi de la programul vostru agitat de a trece de la Energia Veche la cea Nouă.  Noi ne-am întins puţin cu muzica (muzica ce s-a cântat înainte de începerea Shoud-ului) pentru că, oh, asta este timpul când noi putem să vă vorbim cu adevărat, când putem veni aici.
     Ce căutaţi astăzi - comfort, echilibru în corp şi minte, o schimbare prin care a fost dificil de trecut - multe din astea, noi am făcut în timp ce muzica a cântat - în timp ce voi v-aţi deschis inima în timp ce voi nu a-ţi fost în mentalul vostru...în timp ce voi a-ţi deschis porţile pentru noi ca să venim inundând acest spaţiu astăzi.  Voi v-aţi dat acest cadou vouă înşivă.
     Multă transformare se poate obţine prin sunet.  Sânt Shaumbre care ascultă sau citesc asta acum,şi folosesc asta ca un tip terapeutic.  Pentru cei care au dificultăţi şi sânt înafara echilibrului, sânt frecvenţe specifice care sânt determinatoare pentru a ajuta la  aducerea echilibrului înapoi.
     Asta nu este un lucru nou.  Oamenii ştiinţifici au descoperit de mai mult timp, că sunetul are un impact dramatic pe forţa de energie a vieţii.
     Muzica poate să aibă un impact în viaţa voastră.  Muzica frumoasă pe care doar a-ţi ascultat (Ave Maria lui Shubert, cântată de Natalie Campbell de pe CD-ul ei numit “ Flama Albastră”), a fost într-un fel o comunicare a compozitorului şi a cântereţei care au permis curgerea energiilor potrivite ca să treacă prin ei.  Da, într-adevăr ei au fost artiştii creatori care au exprimat această energie prin vocea şi simţământele lor.  Ei au permis la această curgere să treacă prin ei.   Această înregistrare conţine uriaşe energii de re-echilibrare.
     Dragi Shaumbra, sânt multe tipuri noi de modalităţi, multe surse noi pentru voi toţi ca să lucraţi cu ele.  Uitaţi-vă dincolo de ce este evident.  Uitaţi-vă dincolo de traseele care deja s-au dezvoltat.  Jucaţi-vă cu sunete şi culori.  Jucaţi-vă cu toate energiile care vin înăuntru la voi,din punctul de vedere a inter-dimensiunii.  Astea toate sânt disponibile vouă. 
     În timp ce muzica a cântat, asta la fel va permis să fiţi în Acum aici cu familia în această cameră, familia care se conectează prin Internet.  Asta va permis să fiţi în moment, să respiraţi adânc şi cu siguranţă.  În timp ce a-ţi făcut asta, voi a-ţi schimbat vibraţia a cine sânteţi voi.
     Voi sânteţi o forţă energetică.  Voi atrageţi totul la voi şi voi trântiţi înapoi semnătura voastră vibraţională la toţi în jurul vostru.  Este o completare a cercului în energia voastră.  Noi o să vorbim despre asta astăzi.
     Când voi permiteţi să fiţi relaxaţi şi în moment şi auziţi energiile minunate, voi deschideţi energia dinamică fenomenală care permite la tot ce este potrivit să vină în viaţa voastră.  Noi am declarat asta mereu şi mereu.  Noi ştim că pentru mulţi dintre voi asta este un concept dificil.  Dar, asta o să vină la voi.  Eliberaţi aşteptările ce voi a-ţi gândit că ar trebui să aveţi în viaţa voastră.  Deschideţi inima voastră şi simţiţi toate potenţialele.Astea vin la voi
     Dragi prieteni, voi învăţaţi o cale complet Nouă de a trăi.  Voi învăţaţi să fiţi în Energia Nouă, unde totul vine la voi, unde într-adevăr voi puteţi să fiţi în momentul lărgit.  În acest Acum lărgit, tot ce a-ţi fost voi pot veni înapoi ca să vă servească.  Toate lucrurile vin înapoi la voi, dar într-un fel Nou, diferit şi potrivit.
     Voi învăţaţi că nu trebuie să planificaţi toate detaliile în viaţa voastră.  Voi nu trebuie să planificaţi ce o să trebuiască să fie de acum într-o lună, sau şase luni, sau şase ani.  Asta simplu vine la voi.  Noi ştim că asta este o provocare.  Noi ştim că întrebarea voastră este adâncă.  Dar, asta este calea Energiei Noi.
     Voi a-ţi învăţat bine cum să planificaţi totul.  Voi a-ţi devenit maeştri în asta.  Acum că voi înţelegeţi toate planificările, şi trăind pe drumul liniar Vechi...acum voi puteţi părăsi acestea.
     Marii Maeştri artişti, au învăţat toate tehnicile de a picta.  Ei au trebuit să devine proficienţi cu tehnica de a picta, ca să poate să devină Maeştri.  După ce ei au stăpânit tehnicile vechi de a picta, ei au emis titulatura de Maestru, şi ei au început căi noi de a crea pe canavas.  Marii Maeştri pictori au cunoscut asta pentru că au fost experţi în acele tehnici.  După învăţarea tehnicilor, ei au putut să se elibereze de acestea, ca să explore tipuri de expresii noi, expresii care au fost contra tuturor din timpul vieţii lor.
     Voi sânteţi ca acei Maeştri, dargi Shaumbra.  Voi a-ţi învăţat cum să planificaţi şi să organizaţi, cum să eliberaţi cecurile voastre, cum să faceţi toate acele lucruri umane.  Voi a-ţi învăţat foarte bine.  Voi nu aruncaţi acestea afară sau respingeţi faptul de cum să trăiţi pe un drum liniar.  Voi simplu transcendeţi asta. Voi simplu a-ţi stăpânit asta.
     Acum este timpul să puneţi jos acele tehnici ca să puteţi explora conştienţele Noi.  Asta faceţi voi acum.  Puţin cu puţin, dar sigur, voi învăţaţi să permiteţi Energiei Noi să vină în viaţa voastră şi atunci să dansaţi cu asta.  Voi a-ţi învăţat că în toate planurile şi organizările voastre, voi nu a-ţi fi putut să faceţi prea bine.   Voi învăţaţi acum să fiţi creatori în momentul Nou.
     Ce o să se întâmplă când voi opriţi toate planificările?  Sânt milioane şi milioane de alţi umani care o să pună această întrebare pentru voi! (Râsete)  Ei încă mai învaţă.  Lor le place să facă asta.  Ei trăiesc cu asta.
     Oh, da, voi încă mai trebuie să treceţi prin câteva mişcări din cauza timpului şi a mediului de lucru în care vă aflaţi.  Dar, voi ştiţi că astea sânt doar mişcări.  Chiar şi maestrul pictor bătrân ar face ocazional o repetare a mişcării sau o mişcare veche, dar el a ştiut ce a fost. El a ştiut că trebuie să stea cu acea energie.  Dar, acel Maestru a ştiut că el într-adevăr a transcendat căile vechi.
     Aici a-ţi ajuns şi voi, Shaumbra.  Voi vă daţi jos de pe drumul liniar Vechi.  Voi începeţi să experienţaţi cum este ca să aveţi totul să curgă în viaţa voastră.  Voi începeţi să experienţaţi un loc  deschis, încredere şi graţie unde totul curge în viaţa voastră...totul.
     Asta este o schimbare uriaşă.  Noi o să continuăm să vorbim despre asta.  Noi vrem ca voi să continuăţi să lucraţi cu asta mereu şi mereu.  Când voi vă găsiţi într-o înţepenire şi frustrare, când voi vă găsiţi pe voi înşivă pe o stradă moartă, înţelegeţi că voi lucraţi în Energia Veche.  Respiraţi adânc şi daţi voie ca totul să vină la voi.
     Noi ştim că câţiva dintre voi clătinaţi din cap şi spuneţi, “Tobias, asta nu poate să fie aşa simplu”.  Ah...şi dacă voi nu vreţi să fie asta aşa simplu, atunci nu o să fie.  Asta poate să fie împlinitoare.
     Dragi Shaumbra, noi avem o invitată minunată astăzi, o invitată pe care voi o ştiţi foarte bine. Voi cunoaşteţi energiile ei foarte bine.  Ca şi voi, această invitată trece printr-o schimbare şi proces de eliberare.  Invitata noastră a suportat viaţa pe această planetă Pământ.  Ea a ţinut o energie uriaşă pentru umanitate.
     Dragi prieteni, invitata noastră astăzi este energia Gaiei.  Gaia, Mama Pământului aşa cum câţiva din voi o numiţi, este un înger.  Ea este singulară, energie îngerească.  Acest înger, Gaia, a fost responsabilă pentru menţinerea curgerii forţei energică a vieţii pe Pământ.  Ea a venit aici cu primii îngeri care au venit să viziteze Pământul, să însămânţeze Pământul cu energii noi care eventual să aducă viaţă la această rocă.  Gaia a trecut prin multă preparare înainte ca să vină aici.
     Ea are un scaun de onoare în Ordinul de Arc (Arhanghelii).  Scaunul ei a fost liber pentru mult timp, în timp ce a vizitat Pământul.  Ea este energia Zeiţei naşterii şi a vieţii.
     Ea a pus dragostea ei adâncă în Pământ şi în toate energiile înconjurătoare Pământului.  Ea a venit aici înainte ca unii dintre voi să vină pe Pământ.  Ea a spus, “Eu voi fi aici ca să iubesc şi să hrănesc pe toţi care vin să experienţeze acest loc numit Pământ. Eu voi fi cea care dă viaţă, şi eu voi fi cea care ia viaţa.  Eu voi ajuta să ţin energiile într-un echilibru potrivit”.
     Gaia vine acum ca să fie cu voi.  Gaia vine să împărtăşească energiile ei şi la fel să împărtăşească tranziţia prin care ea trece.  Voi puteţi spune, într-un fel, că Gaia  experienţează un tip de energie de gripă, foarte similar cu ceea ce mulţi dintre voi a-ţi experienţat.  Ea trece prin schimbări drastice în sistemul ei vechi în liniile pământului şi grilajului şi în toată curgerea energiilor Pământului.  Asta a cauzat cumva o dificultate pentru îngerul Gaia.
     Dar, voi ştiţi ce, dragi prieteni?  Ea sărbătoreşte asta.  Ea sărbătoreşte schimbarea în sinea sistemului ei propriu.  Ea onorează procesul.  Ea vă cere să nu fiţi trişti pentru ea.  Ea nu a fost tristă când voi a-ţi fost bolnavi! (Râsete din audienţă)  Ea înţelege că aste face parte din proces.
     Gaia a creat multe regate pe Pământ ca să suporte echilibrul energiei.  Ea a creat regatul plantelor - pomii, plantele, florile.  Şi prin regatul plantelor ea îşi exprimă bucuria ei pentru prezenţa voastră pe Pământ. Ea îşi  exprimă dragostea ei şi simţămintele ei de frumuseţe pentru voi. Ea vă permite să vă jucaţi în grădina ei.
     În înăuntrul regatului de plante, este o energie foarte specială.  Asta aduce hrană, adăpost şi căldură.  Gaia şi regatul de plante se reînnoiesc continu  şi se reciclează pentru a ajuta la susţinerea voastră aici pe Pământ în corpul vostru fizic.
     Gaia a ajutat la crearea regatului animal, cei care aduc vouă hrană şi căldură.  Câţiva dintre voi simţiţi că nu este potrivit ca să măncaţi carne animală.  Noi vă onorăm pentru această alegere, dar pentru cei care se înfruptă din asta, înţelegeţi că aceste animale se oferă pe ei înşişi ca să vă ajută la menţinerea corpului vostru fizic pe Pământ.
     Energiile regatului animal se schimbă acum.  Ei numai trebuie să vă suporte în felul în care au făcut înainte.  Într-un sens, ei pleacă.  Oh, voi încă o să mai vedeţi veveriţe...căprioare...urs cenuşiu...multe vaci...şi alte feluri de animale.  Dar, vibraţia se schimbă.
     Voi poate nu sânteţi atraşi aşa de mult de carne ca şi cum a-ţi fost în trecut.  Asta nu este un lucru religios.  Asta nu este o regulă.  Noi nu vrem ca cineva să spună că Tobias face reguli despre carne.  Noi spunem că vibraţia voastră se schimbă şi tot aşa vibraţia regatului animalelor.  Deci, voi poate nu sânteţi înclinaţi să mâncaţi acest tip de mâncare.  Ascultaţi la corpul vostru.  Asta vă va spune ce să mâncaţi.
     Gaia la fel a ajutat la crearea regatului uman, regatul în care se află biologia umană şi corpul fizic.  Ea ajută la susţinerea şi hrănirea regatului uman.  Ea vă dă energie.
     Puneţi conştienţa voastră în picioarele voastre pentru un moment.  Respiraţi în picioarele voastre.  Ah, la Gaia îi plac picioarele voastre. (Râsete din audienţă)  Ea vă ajută ca să fiţi conectaţi cu pământul.
     În primele zile a pământului, îngerii nu au fost conectaţi de loc cu pământul.  Gaia a trebuit să lucreze mult ca să tragă energie în picioarele voastre, din Pământ.  Ea vă dă energia forţei vieţii din pământ.  Voi primiţi energii de jos şi din sus. Gaia a fost cea care  va suportat în acest fel.  Ea vă dă energie înapoi la voi, ca şi cum face prin degetele picioarelor voastre chiar acum,   dându-vă energia forţei vieţii, ajutându-vă să eliberaţi Energia Veche care numai vă serveşte şi aduce cantitate proaspătă, mereu şi mereu.
     Regatul uman se schimbă pe Pământ.  Vibraţia se schimbă.  Voi simţiţi asta în fiecare zi.  Toate aceste lucruri se schimbă.
     Este încă un regat, regatul acvatic, aşa cum am vorbit recent la un loc cu apă şi roci, ce se numeşte Pahrump, (Nevada).  Voi a-ţi venit acolo şi a-ţi pus energia voastră cu Gaia  în apă.  Gaia va suportat când voi a-ţi venit pentru prima dată aici, şi voi nu a-ţi fost în tipul de biologie aşa de aspră ca şi cum sânteţi acum.
     Voi la fel a-ţi permis energiilor voastre îngereşti să înotaţi în ocean, şi să vă contopiţi cu delfinii şi balenele.  Despre asta se vorbeşte în primele pagini din Biblie.  Voi vă puteţi vedea pe voi înşivă în aceste pasaje ale Bibliei.  Spirit - voi - a-ţi creat balenele care înoată în oceane.  Ei s-au obişnuit să fie în aceste tipuri de realitate.  Regatul acvatic se schimbă la fel.
     Toate acestea, dragi prieteni, fac parte din procesul de transformare şi o nouă responsabilitate, responsabilitate pe care voi începeţi să luaţi.  Vedeţi voi, Gaia a ţinut multe energii, mult echilibru pentru voi.  Ea a ajutat continu la naşterea voastră,din nou şi din nou.  Acum multe din rolurile ei - exprimate prin regatul plantelor, prin regatul animalelor şi acvatic, se schimbă.  Ea, predă într-un sens, responsabilitatea energiilor de reînnoire, vouă.
     Sânt multe, multe, multe schimbări care se petrec chiar acum, Shaumbra.  Voi vă miraţi câteodată de ce sânteţi indispuşi.  Noi ştim că voi veniţi la aceste adunări ca să primiţi ajutor pentru indispunerile voastre.  Asta este pentru că Gaia eliberează, acum.  Ea a fost aici pentru o veşnicie de timp.
     Ea, la fel o să meargă Acasă în curând - este greu de imaginat Pământul fără Gaia.  Ea doreşte ca voi să începeţi energiile de reînnoirea biologiei voastre, energiile de transformare şi re-echilibrarea corpului, mereu şi mereu.  Ea nu o să plece într-un fel de năpustire - sau ce înseamnă acest cuvânt, (râsete din audienţă) ca şi grupul din săptămâna trecută (grupul Anasazi în Santa Fe).
     Oh, ei au aşteptat, (grupul Anasazi).  Ei au ţinut o energie, aşteptând pe Shaumbra să vină, aşteptând pentru Shaumbra să preia asta.  Ei au ţinut asta pentu zeci de mii de ani.  Ei au aşteptat pentru întâlnira din săptămâna trecută şi ei s-au bucurat.  Ei s-au bucurat.  Ei s-au bucurat, au cântat, au dansat.  Ei au fost mulţumiţi pentru timpul pe care au avut aici.  Dar, ei au ştiut că a fost timpul ca să predea asta la Shaumbra.  A fost timpul pentru voi să luaţi energiile reflecţiei pe care ei au ţinut aşa mult timp.
     Gaia, nu o să plece cu o furtună mare.  Dar, ea îşi schimbă energiile ei acum.  Ea se schimbă, de aceea, voi o să găsiţi că plantele, animalele şi regatul acvatic se schimbă.
     Noi ştim că sânteţi supăraţi câteodată.  Voi vă miraţi de ce unele lucruri sânt făcute pe Pământ.  Dar, încercaţi să vedeţi asta din spatele zidului scund.  Câteodată ce gândiţi că este un act nepăsător a neîndemânaticii umane, că acel potenţial dăunează mediul...toate acestea fac parte din schimbare.  Acestea  doar participă fără cunoştinţă la procesul de eliberare.
     Voi ştiţi, dargi prieteni, că Gaia este enorm de puternică.  Ea  poate să se vindece pe ea însăşi - mulţumită vouă.  Voi nu trebuie să o salvaţi.  Voi trebuie dar să vă salvaţi pe voi înşivă.  Ea se poate vindeca pe ea însăşi chiar foarte bine.
     Dificultatea ei este că ea este aşa de puternică câteodată că ea trebuie să - cum să spun - să-şi modereze energiile ei în aşa fel ca să nu vă sufle jos de pe planetă (râsete din audienţă)  Ea lucrează cu asta.  Ei îi place să se exprime.  Dar, noi şi voi, am rugat-o să se exprime unde nu afectează aşa multe vieţi umane.
     Ea se schimbă în răspuns la schimbarea conştienţei voastre, încet retrăgând energiile ei, şi merge înapoi încet în Ordinul de Arc, ca voi să puteţi să luaţi acele energii în sinele vostru. Aşa cum  faceţi asta, voi o să ajungeţi la noi tipuri de înţelegere, una dintre ele vă rugăm să simţiţi chiar în acest moment - cum într-adevăr se întâmplă reînnoirea, curăţirea şi eliberarea biologiei voastre.
     Gaia vă cere ca să simţiţi această capabilitate în sinea ei acum pentru un moment, abilitatea de curăţire şi de reînnoire, de naştere mere şi mereu, unde energia nu este cu adevărat moartă.  Este doar curăţită.  Vedeţi voi, voi o să luaţi înăuntrul aceste energii.  Voi o să fiţi cei care furnizaţi forţa energetică a vieţii şi echilibrul care merge cu asta.
     Inspiraţi înăuntru pentru un moment şi simţiţi energiile Gaiei.
     (Pauză scurtă pentru respiraţie)
     Ea într-adevăr este Zeiţa.  Voi întrebaţi , “Cât de mult durează plecarea ei?”  Noi nu ştim,  - poate ani şi ani din timpul vostru liniar.  Asemenea lucruri i-au chiar un timp.  Dar, ea a început procesul acum.
     Vedeţi voi, că de când Consiliul Crimson a început să vorbească cu voi, s-a început plecarea Energiilor Vechi.  Asta a început cu depărtarea ghizilor voştri.  Ei şi-au terminat munca lor.  Ei v-au servit.  Atunci cu cea mai mare dragoste, ei v-au cerut ca să luaţi responsabilitate pentru energiile divine ale voastre.  Au fost multe grupuri care au plecat nu de mult, mergând înapoi pe partea cealaltă.
     (Pauză)
     Mulţi dintre voi ştiţi că cineva drag a venit aici, ca să fie prezentă la această adunare, (Tobias se referă aici la o femeie care a făcut parte din Cercul Crimson din România, care a plecat într-o vizită în Colorado.  Ea a murit într-un accident de maşină în seara puţin înainte de începerea acestei comunicări)  Să nu fiţi înstristaţi pentru ea.  Nu a fost un accident .  Ea a creat asta cu grijă.  Ea a trecut oceanul.  Ea a venit gândind - gândind cu mintea umană în Energie Veche - ea a venit aici ca să fie cu Shaumbra.
     Într-un sens, Monica este aici.  Ea este aici, dar ea a ştiut că a fost timpul ei.  Ea a ştiut că ea poate să performe un serviciu valoros pentru voi toţi, venând înapoi pe partea noastră, fiind acum cu noi.  Ea stă aici cu noi în Cercul al Doilea.  Şi ea vă onorează.
     Nu a fost durere...într-adevăr voi a-ţi putea să ştiţi asta.  Ea de fapt a părăsit corpul ei înainte ca accidentul să se întâmple.  De aceea se pare că a fost ca şi un accident, pentru că ea deja a părăsit corpul ei fizic.  Ce cale frumoasă pentru voi să aveţi infiinţate asemenea lucruri.
     Deci, dargi prieteni, Gaia se schimbă, şi predă vouă responsabilitatea.
     Şi, da, într-adevăr câţiva din voi aud vocea de dincolo - vocea lui Metatron chiar acum spunând, “Sânteţi gata să aveţi responsabilitatea forţei energiei vieţii umane şi echilibrul ce Gaia a ţinut pentru aşa mult timp? Sânteţi gata să aduceţi înăuntrul energiile din regatul plantelor, animalelor şi acvatice care au ţinut o energie de reînnoire, de vindecare?”
     Deci, Gaia are onoarea să fie aici cu voi. Ea este foarte drăguţă şi o doamnă foarte largă. (Râsete din audienţă).  Ea are onoarea să fie cu acest grup.  Şi, ea a înţeles asta în timp ce muzica a cântat astăzi, ea la fel a venit cu toată frumuseţea ei ca să vă dea un gust cum este când vă reînnoiţi pe voi înşivă, şi să vă ajute, să vă încurajeze să treceţi prin acest proces.
     Respiaţi încă odată, dargi prieteni şi simţiţi energiile Gaiei.  Noi o să vă ţinem la curent despre îndepărtarea ei.
     Multe se întâmplă acum, prepararea ce voi numiţi, “săritură cvantum”, ceea ce noi numim schimbare în Eneregie Nouă, acest timp pe care noi am prezis că se va întâmpla cândva în anul 2007, poate mai înainte, sau mai târziu.  În jurul acestui timp vine o mare schimbare în conştienţa umană.  Voi o să vedeţi lucruri că o să ia viteză, schimbând tot în jurul vostru.
     Şi amintiţi-vă tot timpul, amintiţi-vă Shaumbra, nu este vorba despre voi.  Este într-adevăr lumea, şi oamenii pe pământ, şi îngerii care înconjoară asta, care sânt gata pentru o schimbare mare.  O să fie umani care vor pleca repede, animale care vor pleca repede.  Să-i iubiţi atunci când ei pleacă.  Dacă vă agăţaţi de ei asta face călătoria lor înapoi la noi foarte dificilă.  Onoraţi-i că ţin o energie pentru voi aşa mult timp.  Lucrurile o să continuă să prindă viteză.
     Dragi prieteni, daţi voie să adunăm împreună energiile Shaumbrei, a tuturor acelora care stau în spatele vostru care au lăsat corpul lor fizic, dar continuă să fie o parte importantă din munca noastră.  Daţi voie să aducem energiile Gaiei împreună pentru Shoud-ul nostru de astăzi, pentru că noi sântem într-adevăr  o voce.  Noi sântem multe voci.  Noi sântem familie.  Noi sântem într-o călătorie împreună.  Noi sântem aici în moment pentru  împărtăşire şi îngrijire.
     (Pauză)
     Daţi voie să vorbim astăzi despre cele Patru Tipuri ale Energiei Noi.  Noi o să vorbim despre mai multe altă dată, dar, pentru astăzi avem numai patru.  Dragi prieteni, noi am vorbit despre conştienţa masei, câteva săptămâni în urmă într-un loc numit Independence, (Missouri),  selectat dinadins, dar selectat de umani, nu de noi.
     În acest loc numit Independence, noi am vorbit despre conştienţa masei.  Noi am pus o întrebare la grupul care a fost acolo.  Într-un sens - pentru cel care a întrebat acum în gând - a fost doar o mână de oameni - un grup selectat.  Noi am întrebat acest grup Shaumbra, “Sânteţi gata ca să eliberaţi asuprirea  conştienţei masei?”  Noi am crezut că ştim răspunsul, dar noi a trebuit totuşi să întrebăm.
     Acum, noi venim la acest grup, la toţi Shaumbra, astăzi şi la toţi care sânt pe drumul călătoriei lor.  Vă întrebăm pe voi toţi, “Sânteţi gata?  Algeţi voi ca să părăsiţi conştienţa masei?  Alegeţi voi să părăsiţi conştienţa masei?”
     Conştienţă înseamnă să fi conştient...conştient.  Conştienţa poate fi ceva foarte personal. Poate să fie conştienţă personală unde voi sânteţi conştienţi de voi înşivă şi ce se petrece în sinele vostru.  Asta este conştienţa personală.
     Există şi conştienţă de grup.  Noi am vorbit despre grupuri care au călătorit împreună, mult timp înainte de a veni pe Pământ, şi au călătorit şi pe Pământ.  Voi şi familia voastră biologică faceţi parte din grupul vostru propriu de conştienţă.  Voi a-ţi fost împreună înainte.  Voi a-ţi venit înapoi în această viaţă împreună.
      Există şi grupuri religioase.  Noi am vorbit despre astfel de grupuri.  Cei pe care voi numiţi Mormoni au o energie de grup, o conştienţă de grup.  Evreii la fel au o energie de grup.  Sânt multe diferite tipuri de conştienţă, de grupuri religioase.  Este o conştienţă.  Este o atracţie care vă atrage să continuaţi să lucraţi împreună din nou şi din nou, viaţă după viaţă.
     Atunci mai este conştienţa de masă sau conştienţa umană. Vedeţi voi, voi toţi împărţiţi o călătorie împreună, fiecare uman care trăieşte pe această planetă Pământ chiar acum, şi cei care au avut vreodată o călătorie umană sau viaţă umană.  Voi faceţi parte din conştienţa de masă.  Este o conştienţă colectivă.  Asta se poate atinge la orice oră.
     Voi vă întrebaţi de ce câteodată apare o nouă invenţie, şi este inventat de trei, patru sau cinci oameni ştiinţifici diferiţi, inventatori în general în acelaşi timp, şi totuşi nefamiliar unul cu altul şi trăind în diferite părţi a lumii.  Asta nu este o coincidenţă.  Ei abordează şi intră în conştienţa masei.  Când conştienţa masei atinge un nivel anumit, lucrurile pot fi inventate prin procesul creativ.  Când vibraţia umanităţii atinge un punct anume, asta infiinţează un tip de energie unde invenţia corespunzătoare  poate fi adusa în realitate.
     Thomas Edison, depre care am vorbit mai demult - cum să spun, el s-ar auto-numi, Shaumbra.  Au fost şi alţii care au lucrat pe acelaşi tip de invenţie, în general în acelaşi timp.  El simplu a abordat şi a intrat în conştienţa masei.
     Conştienţa masei poate să fie un lucru minunat.  Dar, la fel asta poate să vă ţină înapoi.  Mulţi dintre voi a-ţi trecut prin supărări în ultimul timp, voi vreţi să ştiţi de ce lucrurile nu s-au întâmplat mai repede, şi vreţi să ştiţi de ce simţiţi de parcă vreţi să pătrundeţi în asta, dar asta este ca un fel de membrană din gumă prin care voi nu puteţi pătrunde.  De fiecare dată când voi încercaţi să împingeţi  lucrurile, astea sar înapoi.  Voi simţiţi că sânteţi aşa de aproape de perspicacitate,conştienţă şi nouă înţelegere a voastră, dar voi nu prea puteţi să ajungeţi acolo, nu prea puteţi trece prin voal.
     Dragi prieteni, în mare, asta este efectul conştienţei masei.  Vedeţi voi, voi faceţi parte din asta.  Asta este ca şi o minge uriaşă.  Voi faceţi parte din asta.  Voi sânteţi în asta.  Asta v-a ţinut înapoi. Asta va servit bine, dar, acum sânteţi gata să mergeţi cu o viteză mai rapidă decât conştienţa masei.  Voi sânteţi la un punct unde voi puteţi elibera acea supunere a conştienţei masei.
     Deci, întrebaţi-vă pe voi înşivă, “De ce, de ce ar trebui să stau în conştienţa masei?”  O parte din acest scop ar fi că este comfortabil.  Voi ştiţi asta foarte bine.  Voi a-ţi fost în asta şi a-ţi făcut parte din asta în fiecare viaţă când a-ţi venit aici pe Pământ.  Ca să mergeţi înafara unui loc de comfort, o zonă de comfort, asta poate să fie tulburător, cumva înfricoşător.
     Deci, mulţi dintre voi a-ţi stat deliberat în conştienţa masei pentru că asta a fost comfortabil.  Voi ştiţi asta bine. Câţiva a-ţi stat în conştienţa masei din cauza celor dragi vouă, familia voastră, prietenii voştri, întrebându-vă ce se va întâmpla la relaţiile voastre de rudenie dacă voi eliberaţi acea supunere a conştienţei umane.  A-ţi putea să eliberaţi asta?
     Câţiva din ei se bizuie pe voi, foarte mult.  Ei se bizuie pe voi, într-un sens, cum noi ne bizuim pe suportul Gaiei, de îngrijire şi reînnoire.  La nivelul adânc voi a-ţi simţit că dacă eliberaţi conştienţa masei, voi la fel veţi elibera şi relaţiile voastre.
     Şi voi aveţi dreptate - voi eliberaţi acestea , şi asta este potrivit.  Dacă este potrivit, acele relaţii o să vină înapoi la voi.  Dar, voi trebuie să fiţi gata ca să eliberaţi acestea cu adevărat.  Noi o să vorbim despre asta într-un moment.
     Câţiva dintre voi a-ţi stat în conştienţa masei simplu din cauza fricii.  Vouă vă este frică să daţi drumul la Vechiul.  Vouă vă este frică că ce poate să fie înafara conştienţei umane.
     Câţiva dintre voi a-ţi stat deliberat în conştienţa masei în aşa fel ca voi să puteţi fi vindecători mai empatici şi facilitatori.  Voi a-ţi simţit că dacă eliberaţi atunci voi eliberaţi şi legătura care vă ajută să înţelegeţi pe clienţii şi pacienţii voştri.  Voi gândiţi că dacă eliberaţi conştienţa masei voi veţi merge într-un loc diferit.  Şi atunci cine ar fi acolo ca să ajute la vindecarea lor?
     Câţiva dintre voi a-ţi stat în conştienţa masei pentru că voi nu a-ţi ştiut că puteţi părăsi asta.  Deci, astăzi, dragi prieteni, astăzi în Primul Tipar a Energiei Noi, noi spunem că, “ Conştienţa de masă este un acord care a servit timpul ei cu voi”.  Conştienţa de masă este un acord.  Vedeţi voi, voi toţi a-ţi fost de acord cu asta.  Îngerii, Gaia, formele de plante, regatul animal...voi toţi a-ţi fost de acord cu asta.  Dar, asta numai vă serveşte pe voi, numai dacă voi alegeţi asta.
    Deci, la Gaia de peste lume, la Shaumbra care stau aici, Shaumbra care ascultă sau care citesc acest material, şi pentru toţi Shaumbra care vin pe acest drum în călătoria lor, noi vă întrebăm, “Alegeţi voi să eliberaţi conştienţa de masă?  Alegeţi voi să eliberaţi supunerea pe care a-ţi avut în vibraţia generală?”
     Oh, voi ne întrebaţi, voi vă târguiţi cu noi.  Voi spuneţi, “Deci ce dacă eu eliberez, ce o să primesc în schimb?” (Râsete)  Voi o să aveţi o surpriză mare. (Mai multe râsete)  Asta o să fie ca şi o expertiză spirituală.  (Mai multe râsete)  “Ce dacă eliberez conştienţa de masă?  O să fie viaţa mea mai bună?  Ce o să se schimbe?  Pe cine pot să las afară din viaţa mea?  Cu cine pot să rămân?”
     Dragi prieteni, noi nu putem să vă dăm aceste răspunsuri.  Noi ştim că asta este nemulţumitor pentru voi câteodată.  Dar, voi ştiţi că ştiţi asta în sinele vostru.  Voi simţiţi asta.  Voi doar încercaţi să analizaţi asta.  Deci, simţiţi mai adânc.  Nu este răspuns bun sau rău aici.  Voi puteţi să staţi.  Voi puteţi să plecaţi.  Dar, dragi prieteni, voi nu puteţi pleca şi în acelaşi timp să rămâneţi. (Mai multe râsete)  Când voi eliberaţi, atunci voi eliberaţi.  Ce se întâmplă după asta, este ceva ce voi a-ţi creat.
     Acum, noi vrem să discutăm despre un alt subiect aici, un lucru interesant.  Este o zi neobişnuită, o zi nobişnuită aici.  Energiile sânt puţin înafara porţiei - poate deja simţiţi asta.  Lucrurile merg într-un fel strâmb, într-un fel, nu urmează o curgere lină - dacă voi permiteţi să simţiţi asta.
     Este o energie de afară care vine aici, fiind deliberat  - cum să spun - concentraţi pe grupul de aici, pentru că ei înţeleg ce se petrece.  Ei au ştiut înainte ca voi să intraţi pe uşă că ce va lua loc.
     Voi puteţi spune că sânt forţe de pe partea noastră a voalului care nu vor să vadă că asta se întâmplă.  Noi vă cerem ca să simţiţi de ce ei nu vor ca asta să se întâmple, ce trebuie ei să piardă în acest proces întreg.  Ei lucrează cu forţe de pe Pământ care nu vor ca asta să se întâmple.
     Ei proiectează energiile deliberate pe fiecare dintre voi astăzi.  Nu este nici un motiv ca să fiţi înfricoşaţi.  Ei într-adevăr ascultă la ce se întâmplă aici astăzi.  Şi, ei intensifică efortul lor chiar acum.  Ei cred că poate să direcţioneze puterea lor la voi în timp ce staţi aici şi vorbiţi.  Ei cred că vă pot speria.  Oh, ei încearcă foarte tare.  Ei nu au învăţat până acum că puterea este doar o iluzie. 
     Deci, dragi Shaumbra, asta trece direct prin voi.  Direct prin voi.  Şi ei sânt nemulţumiţi pentru asta.  Ce voi simţiţi nu este dezechilibrul energiei voastre proprii, ci a lor.  Ei nu pot folosi aceste energii ca să manipuleze pe voi.
     Ei sânt foarte nemulţumiţi în acest moment când noi vă punem o întrebare aşa profundă.  Ei devin indispuşi...şi, într-adevăr, chiar acum când voi permiteţi la acele energii să treacă prin voi fără nici un tip de paranoia sau îngrijorare.
     Voi sânteţi divini acum.  Energiile lor negative, aspre trec direct prin voi.  Energiile vin înapoi şi afectează echipamentul lor propriu şi corpul lor propriu.  Vedeţi, voi lăsaţi să curgă asta direct prin voi.
     Nouă nu ne place să intrăm în aceste conspiraţii mari.  Dar, noi am intrat - cum să spun - noi l-am avertizat/am vorbit lui Cauldre, înainte ca ziua să înceapă.  Într-adevăr, într-adevăr sânt - cumva comice aici -dar nişte oameni ciudaţi care trimit energii ciudate la voi.  Asta nu este despre voi.
     Ei nu vor să vadă primul fel de grup de umani care încep să părăsească conşienţa de masă.  Ei au ceva de pierdut în acest proces, o doză oarecare de control.
     Deci, dragi prieteni, noi vă punem întrebarea, “Alegeţi voi ca să părăsiţi conştienţa de masă?”  Noi nu vorbim despre a părăsi corpul vostru fizic.  Voi nu o să muriţi...numai dacă vreţi asta.  Noi vorbim despre schimbare, schimbarea unei tipare de energii care a fost aşa de mult întipărit în voi, ca să eliberaţi asta, să eliberaţi.
     Voi nu trebuie să decideţi chiar acum. (Chicotiri)  Noi vă dăm încă 15 minute (Râsete)  Voi luaţi cât aveţi nevoie.  Voi nu trebuie să luaţi o hotărâre astăzi.
     Dar, noi vă spunem un lucru.  Când voi eliberaţi, voi nu puteţi merge înapoi, cel puţin în felul în care voi a-ţi gândit că a-ţi putea.  Când voi mergeţi înapoi în conştienţa masei, asta va fi complet diferită.  Când voi abordaţi energiile umane, acestea vor fi dintr-un loc Nou.  Acestea o să fie cumva tulburătoare la început.  Dar, voi o să fiţi eliberaţi de acel voal, acel strat care va ţinut înapoi.
     Voi o să fiţi ca nişte pescăruşi de mare care se îndepărtează de restul, care pleacă de unul singur, care părăsesc mentalul pescăresc, care părăsesc conştienţa pescărească.  Asta este un lucru cam singuratic la început.  Ah...dar sânt atâtea binecuvântări asociate cu asta.
     Deci, dragi prieteni, Primul Tipar ale  Energiei Noi este că acordul conştienţei de  masă, numai, numai vă aparţine.  Dacă voi alegeţi, voi puteţi elibera.  Noi ştim că mulţi dintre voi treceţi prin eforturi mari, zile în şir.  Voi întraţi în lungi dezbateri cu voi înşivă şi vă întrebaţi ce o să mai arunce Tobias la voi?
     Permiteţi-vă ca să simţiţi despre ce vorbim noi.  Permiteţi-vă să simţiţi energiile care încearcă să vă deranjeze aici astăzi, şi de ce vor ei să facă asta, de ce vor ei să încerce să vă atace.  Înţelegeţi că energiile lor doar trec direct prin voi.  Asta nu trebuie să vă afecteze pe voi.
     Tiparul al doilea ale Energiei Noi este că totul şi toţii care au venit la voi în Energia Veche au fost neîmpliniţi.  Fiecare persoană pe care a-ţi cunoscut înaintea ascensiunii călătoriei voastre, ei au venit la voi într-o energie neîmplinită.  Şi, voi a-ţi venit la ei - cu energie neîmplinită.
     Fiecare relaţie ce a-ţi avut a fost bazată pe energie neîmplinită.  Fiecare animal de casă pe care a-ţi avut a fost bazat pe energie neîmplinită.  Fiecare experienţă pe care a-ţi avut în viaţa voastră a fost de energie neîmplinită.
     Şi, asta este una mare.  Asta este o mare schimbare.  Vedeţi voi, porţiunile neîmplinite au încercat să se împreuneze, să se împlinească unul pe altul.  Cele două bucăţi au încercat să facă un întreg unul cu altul.  Unde a-ţi avut un vid, un gol în viaţa voastră, voi a-ţi fost atraşi de altcineva care a avut un potenţial de împlinire ca voi să deveniţi întregi.
   Asta este diferit în Energia Nouă.  Şi, asta este pe care noi vrem să observăm cu grijă.  Aşa cum voi mergeţi în procesul vostru de ascensiune, voi deveniţi îngeri umani împliniţi.  Voi -ţi ajuns la cercul întreg, cercul plin.  Voi numai aveţi karma.
     Da, voi aveţi doar dorinţe, să exprimaţi dorinţele voastre, să fiţi creativi.   Dar, voi sânteţi împliniţi la suflet, la nivelul Spiritului.  Voi a-ţi trecut în toate vieţile voastre prin ce a trebuit să treceţi.  Voi sânteţi împliniţi în orice fel.  Voi sânteţi întregi şi compleţi.  Noi ştim că voi gândiţi că încă mai este mult ce trebuie reparat.  Dar, dragi prieteni, noi vă spunem, dacă voi sânteţi aici, dacă voi ascultaţi sau citiţi acest material, voi sânteţi împliniţi, voi sânteţi suflete împlinite.
     Acum, voi încă mai existaţi într-o lume neîmplinită în jurul vostru.  Toate dinamicitatea se schimbă acum.  Tot ce se întâmplă în viaţa voastră se schimbă.  Tot ce a venit la voi în Energia Veche a fost energie neîmplinită.
     Uitaţi-vă.  Revizuiţi viaţa voastră, sau vieţile pe care a-ţi avut înainte.  Voi o să vedeţi cum asta a venit la voi, dorind ceva.  Şi, voi vă găsiţi că aşteptaţi ceva.  Chiar şi îngerii...da, tot ce a venit la voi a fost energie neîmplinită.
     Asta a fost calea Veche.  Voi a-ţi fost energii neîmplinite, şi de accea a-ţi fost atraşi de lucruri care v-ar fi împlinit.  Dar, voi a-ţi atras la fel energii neîmplinite.  O dinamicitatea foarte interesantă de cum a-ţi făcut drumul vostru în Energia Veche!  Voi a-ţi venit la acest grup numit Cercul Crimson pentru că voi a-ţi fost neîmpliniţi.  Şi, asta a venit la voi pentru că a fost neîmplinit.  Totul în viaţa voastră a fost energie neîmplinită, întâlnind energie neîmplinită.
     Deci, voi puteţi imagina acum ce se întâmplă când voi deveniţi energii împlinite?  Voi numai trebuie să căutaţi să vă completaţi pe voi înşivă.  Dar, totul în jurul vostru caută să se completeze însuşi. Asta schimbă toate interacţiunile cu alţi umani.  Asta schimbă interacţiunile cu îngerii cu care voi lucraţi.  Asta schimbă totul aşa cum staţi aici, chiar acum, fiind fiinţe complet divine.
     Voi a trebuit să treceţi printr-o perioadă aici, o schimbare foarte, foarte dificilă în viaţa voastră - a eliberării - de a da drumul - îmbolnăvându-vă...pierzând slujba...pierzând casa...toate acestea pentru clarificarea căii, pentru a clarifica calea ca să puteţi sta fermi în Energia Nouă ca fiinţe împlinite.  Asta schimbă fiecare dinamicitate.  Asta schimbă ce vine la voi.  Noi vă spunem din nou şi din nou - asta o să vină la voi.  Şi, asta o să vină la voi acum diferit pentru că voi sânteţi compleţi.
     Încă o să mai fie oameni neîmpliniţi şi probleme şi lucruri care vin la voi.  Dar, întreaga înrudire dinamică se schimbă pentru că voi sânteţi împliniţi.  Aduceţi-vă aminte de asta.  Simţiţi asta pentru o perioadă de timp.
     Tot ce a venit în viaţa voastră în trecut  a fost energie neîmplinită.  Voi a-ţi fost la fel energii neîmplinite, deci voi toţi a-ţi jucat un joc.  Deci, simţiţi ce se întâmplă când voi ajungeţi la cercul întreg, când voi sânteţi împliniţi, cum totul se schimbă.
      Asta este o schimbare mare de tipar ale Energiei Noi.  Noi o să vorbim despre asta mai mult, dar asta are de a face cum vă relataţi la Gaia, cum vă relataţi la animale, cum vă relataţi la delfini.  Asta are de a face cum voi vă relataţi la orice.  Asta se schimbă.  Asta este diferit faţă de cum a fost înainte.  Şi, elementul de bază este că voi sânteţi împliniţi.
     Voi a-ţi ajuns la cercul întreg - implicaţie majoră în viaţa voastră.  Noi ştim că a fost dificil să ajungeţi la acest punct.   Noi ştim că a fost dificil ca să treceţi prin tot prin care a-ţi trecut.  Asta a făcut parte din proces.
     Tiparul Numărul Trei ale Energiei Noi - toţi cu care voi a-ţi interacţionat, toţi care v-au părăsit, ei o să vină înapoi în viaţa voastră. (Râsete din audienţă)  Toţi!  Ei o să vină înapoi în această viaţă, sau într-o altă viaţă.  Ei o să vină înapoi în visele voastre.  Ei poate vin înapoi când sânteţi între vieţi.  Dar, dragi prieteni, noi ştim că mulţi dintre voi a-ţi tăiat lucruri afară din viaţa voastră şi a-ţi trântit uşa.  Dar, acum în Energia Nouă, ei o să vină înapoi la voi.
     Scopul este simplu.  Voi a-ţi împărtăşit ceva cu ei, orice a fost , o experienţă, o simţire - voi a-ţi împărţit energiile ca îngeri.  Ca umani voi poate a-ţi fost supăraţi cu ei.  Ca umani poate ei au murit înaintea voastră...orice ar fi fost scopul.  Dar, voi a-ţi devenit o parte din ei, şi ei au devenit o parte din voi, pentru că noi toţi sântem unul şi acelaşi în multe căi, şi totuşi independenţi.
     Dar, pentru că noi toţi sântem corelaţi, ei o să-şi găsească drumul lor înapoi la voi.  Ei au venit la voi înainte pentru că voi a-ţi fost neîmpliniţi, şi ei la fel.  Acum voi sânteţi împliniţi.  Ei o să vină înapoi în viaţa voastră din nou pentru că voi sânteţi diferiţi.  Ei o să vină înapoi în viaţa voastră, înţelegând la nivelul cel mai adânc că ei vor să aibă ceea ce aveţi şi voi.  Ei o să vină înapoi căutând împlinire.  Când ei fac asta, voi o să ştiţi exact cum să lucraţi cu ei.  Voi o să ştiţi din cauza călătoriei în care a-ţi fost cu ei.  Voi o să ştiţi cuvintele pe care trebuie să spuneţi şi ce să faceţi.
     Mulţi dintre voi a-ţi părăsit serviciul, sau serviciul va părăsit pe voi, (câteva râsete)  numai ca să vă găsiţi că lucraţi tot acolo mai târziu, şi scărpinându-vă pe cap şi spunând, “Spirit ce este asta?  Despre ce este vorba?”  Voi a-ţi părăsit asta pentru o perioadă ca să vă puteţi completa pe voi înşivă, în aşa fel ca voi să puteţi veni în împlinirea voastră personală.  Atunci, voi a-ţi mers înapoi.  Voi a-ţi ştiut foarte bine.  Dar, acum voi a-ţi mers înapoi la acel servici ca o energie împlinită.  Şi, asta schimbă totul.
     Relaţiile pe care le-aţi avut cu alţi oameni...ei o să vină înapoi, vrând să ştie ceva.  Ei o să vrea împlinirea ce aveţi voi.  Asta se întâmplă pe nivele subtile.  Ei poate o să vină înapoi la voi, cerând cecul pe care voi a-ţi uitat în poştă pentru ei (Râsete din audienţă) Ei poate o să vină înapoi din cauza unui prieten comun din trecut.  Ei poate o să vină înapoi pentru că ei se trezesc în mijlocul nopţii, având un vis intens despre voi, şi a trebuit doar să ridice receptorul şi să vă sună la telefon, chiar dacă voi nu i-aţi văzut de mulţi ani.
     Dar, toţi oamenii, toate lucrurile, chiar şi animalele de casă şi toate lucrurile din trecut o să vină înapoi.  Asta face parte din energia Noii Energii.
     Vedeţi voi, energia voastră împlinită îi trage pe ei înapoi.  Voi împărţiţi o experienţă, fiind o parte din ei, şi ei fac parte din voi - asta îi atrage pe ei înapoi.  Noi ştim că mulţi dintre voi sânteţi înspăimântaţi de asta.
     Dar, vedeţi voi, înainte voi a-ţi fost fiinţe umane neîmplinite.  Şi a fost dificil cu ei.  Acum, acum voi o să puteţi vedea pe ei într-o lumină complet nouă cu un tip nou de dragoste.  Deci, aşteptaţi că ei o să vină înapoi în viaţa voastră.
     Şi, să nu ne chemaţi pe noi ca să întrebaţi, “Dragă,  Tobias, dragă Tobias, eu m-am gândit că eu am eliberat-o.  De ce a venit ea înapoi acum? (Râsete din audienţă)  Nu am învăţat lecţia mea?  Am uitat eu ceva pe pagina de încercare ce aş putea să am...sau  trebuie să merg înapoi să învăţ din nou?
     Nu, dragi prieteni, voi sânteţi conectaţi.  Chiar aşa cum voi părăsiţi conştienţa de masă - nu, noi spunem altfel - în special cum părăsiţi conştienţa de masă, voi o să vă găsiţi pe voi înşivă într-o cale complet nouă cu lucruri din trecut.  S-ar putea să fie acolo pentru voi toţi, dacă voi vă miraţi despre această întrebare de a părăsi conştienţa de masă, asta are de a face cu neîmplinire contra împlinire.  Acestea sânt energii majore în Energie Nouă.
     Şi acum numărul Patru - Tiparul al Patrulea - noi am spus înainte, şi noi o să mai spunem într-o altă formă. Răspunsul este deja în sinele vostru,dacă voi daţi voie ca să apare asta fără gând.  RĂSPUNSUL SE AFLĂ DEJA  ÎN SINELE VOSTRU. ASTA O SĂ APARE CÂND NU AVEŢI NICI UN GÂND.
     Mulţi dintre voi depuneţi eforturi aşa cum am menţionat la ultima noastră întâlnire.  Voi aşteptaţi pentru o voce mare în capul vostru. Voi aşteptaţi pentru acele semne uriaşe.  Voi nu aveţi încredere în voi înşivă.  Răspunsul este acolo.  asta este liniştit.  Asta este subtil.  Asta o să fie acolo dacă voi nu aveţi nici un gând ataşat.  Voi sânteţi foarte ocupaţi, analizând, minunând, încercaţi să aflaţi răspunsul.  Voi încercaţi să ne închipuiţi pe noi pe această parte.  Voi încercaţi să închipuiţi Spiritul şi totul.  Răspunsul apare în sinele vostru fără gând.  Este acolo.
     Acum, ce se întâmplă, dargi prieteni...daţi voie să folosim exemplul de a vorbi la biologia voastră.  Voi aveţi un dezechilibru.  Voi aveţi dureri.  Voi a-ţi vrea să ştiţi ce trebuie să ştiţi despre asta.  Şi aşa voi ne întrebaţi.  Noi nu putem să vă spunem.  Asta face parte din acordul dintre noi cu voi.  Asta este după voi să aflaţi.
     Vedeţi voi, noi avem un acord că noi o să vă ajutăm să descoperiţi divinitatea voastră, în aşa fel ca într-o zi, voi să puteţi ajuta pe noi ca să descoperim divinitatea noastră.  Dar, noi avem un acord, chiar dacă între timp este dificil.  Dar, noi vă cerem să mergeţi înăuntrul vostru.
     Deci, voi puneţi întrebarea la corpul vostru.  Voi întrebaţi genunchii voştri ce le trebuie lor ca să se uşureze, să se simtă bine din nou, ca să vă cară şi să vă suporte.  Şi atunci voi vă aşteptaţi la nişte voci puternice.  Voi aşteptaţi un semn mare.
     Dragi prieteni, răspunsul este acolo.  Asta o să vină prin voi la voi, poate în acel moment, poate mai târziu pe drum.  Şi, poate să fie,da, poate să fie ceva ce voi nu credeţi.  Poate voi vedeţi un panou de afişe ce vă spune ceva.  Poate spune, “Respiraţi adânc,
până la genunchii voştri”.  Şi, atunci voi nu luaţi asta în seamă.  Voi analizaţi asta şi spuneţi, “Oh, este doar mintea mea nebună care îmi vorbeşte”.
     Dragi prieteni, prin câte căi diferite puteţi VOI să încercaţi să ajungeţi la VOI...din nou, şi din nou şi din nou? (Râsete din audienţă)  Voi doar nu vreţi să ascultaţi de VOI înşivă.  Voi vreţi să ascultaţi pe noi.  Dar, răspunsul adevărat este în sinele vostru.
     Şi, asta vine...asta apare la voi fără nici un gând.  În alte cuvinte, nu încercaţi să aflaţi asta.  Nu analizaţi asta.  Puneţi-vă orice fel de întrebare ce doriţi.  Şi, atunci eliberaţi asta.  Lăsaţi doar să fie.  Mergeţi şi faceţi alte lucruri normale.  După asta răspunsul o să vină la voi.
    Asta poate o să vină în vis şi voi vă treziţi atunci.  O să vină în formă de iluminare şi de a şti într-un anumit moment.  Poate o să vină în timp ce vă uitaţi la programul de televiziune.  Nu treceţi asta cu vederea.  Nu spuneţi, “Păi, asta este ceva zăpăceală ce am văzut la televizor”
     Vedeţi voi, ce vedeţi, sânteţi voi care treceţi prin întregul proces de schimbare şi schimbare de la Vechi la Nou.  Câteodată este o întârziere în răspuns.  Voi o să fiţi mult mai experţi cu asta.  Voi o să învăţaţi să aveţi încredere în răspunsul vostru propriu.  Câteodată este o întărziere.  Câteodată divinitatea voastră trebuie să aştepte pentru momentul potrivit când voi nu vă uitaţi.  Şi atunci, asta intră.
      Dacă voi totdeauna vă uitaţi şi analizaţi, asta nu poate să intră.  Dacă voi totdeauna sânteţi în anticipaţia răspunsurilor, atunci asta nu poate să treacă prin voi.  Deci, asta va aştepta şi va aştepta şi va aştepta până la momentul potrivit când voi nu vă aşteptaţi la asta...câd voi nu încercaţi să analizaţi asta...şi când voi nu aveţi nici un gând despre asta.  Şi, atunci răspunsul vine la suprafaţă.
     Răspunsul deja este acolo.  Uitaţi-vă altundeva, în aşa fel ca asta să poate veni la voi. Opriţi-vă să încercaţi să ghiciţi asta. Răspunsul este acolo.
     Voi o să fiţi mult mai experţi cu asta şi o să aveţi mai mare încredere, mai mare înţelegere cum lucrează acest proces. Dar, noi am vrut să vă ajutăm să înţelegeţi ce se întâmplă aici.  Tiparul al patrulea ale Energiei Noi, este că răspunsul este deja acolo.  Asta o să apare când nu aveţi nici un gând despre asta.
     Noi ştim că mulţi dintre voi vă bazaţi pe noi.  Când noi spunem că nu puteţi să vă bizuiţi pe noi, că noi nu putem să vă dăm toate răspunsurile, atunci voi fugiţi la o altă comunicare. (Râsete şi chicotiri)  Şi, noi ne simţim cumva trădaţi. (Mai multe râsete)  Voi spuneţi, “Tobias, vorbeşte, vorbeşte şi vorbeşte, dar el nu ne răspunde niciodată la întrebările noastre”.
     Dragi prieteni, noi ştim ce se întâmplă când mergeţi la o altă comunicare.  Ei o să spună acelaşi lucru!  (Mai multe râsete)  Este bine să vedem pe câţiva dintre voi înapoi aici! (Mai multe râsete)
     Noi toţi încercăm să vă spunem acelaşi lucru.  Răspunsurile se află în sinele vostru.  Este vorba despre a avea încredere.  Este despre a vă deschide.  Este despre a vă permite vouă înşivă ca să mergeţi la un nivel nou.  Este despre a ieşi din calea Energiei Vechi, din şoseaua liniară Veche.  Este, despre a merge în Nou.
     Noi ştim că nu este comfortabil câteodată şi că este dificil.  Dar, noi lucrăm cu voi, vă încurajăm prin procesul vostru.
     Astăzi au fost aduse aici multe energii.  Am vorbit despre multe despre Gaia care pleacă peste o perioadă de timp - mulţumim - şi voi acceptând responsabilitatea forţei de viaţă a reînnoirii şi echilibrului.
     Noi am vorbit, dargi prieteni, despre un pas mare pentru voi toţi despre eliberarea conştienţei de masă - ceea ce înseamnă - de care voi v-aţi agăţat, şi ceea ceeste aşa de potrivit de eliberat dacă voi alegeţi asta.
     Noi am vorbit despre energia neîmplinită, şi despre cum a-ţi ajuns la cercul complet.  Noi ştim că este dificil câteodată de acceptat asta.  Voi spuneţi, “Dar, dacă eu sânt aşa de mare, dacă eu am ajuns la întregirea cercului, de ce mai am probleme cu maşina mea, cu casa mea?”  Dragi prieteni, asta este pentru că voi vă uitaţi într-un fel încă în Energie Veche.
     Ajungând la împlinirea întregului cerc înseamnă cu totul altceva.  Asta este la nivelul sufletului.  Voi încă mai încercaţi să forţaţi lucrurile la nivelul vostru Vechi uman.  Voi o să găsiţi că este uimitor de uşor aşa cum operaţi în Energia Nouă a voastră cu divinitatea voastră...cum totul vine la voi.  Voi o să vă simţiţi cumva vinovaţi cât de uşor este când voi vă uitaţi în împrejur...oamenii în jurul vostru, care încă mai trec prin efort.
     Voi o să vreţi să le spuneţi lor că, “Asta este aşa uşor.  Lăsaţi ca asta să vină la voi”.  Dar, voi cunoaşteţi acea privire uimitoare pe care o să primiţi de la ei, ca şi privirea uimitoare pe care voi ne-aţi dat nouă. (Râsete din audienţă)
     Dragi prieteni, nouă ne place să petrecem timpul cu voi.  Nouă ne place să vă ajutăm să treceţi prin procesul vostru de transformare în timp ce noi vorbim aici.  Nu este despre cuvintele pe care noi spunem aici.  Este despre ce se întâmplă în acest spaţiu - eliberarea, reînnoirea şi îmbrăţişarea Sinelui vostru Divin.
     Noi ne reîntoarcem într-un moment ca să vă vorbim puţin mai mult.  Dar, pentru acum, mergeţi şi sărbătoriţi.  Sărbătoriţi şi uitaţi-vă în ochii celorlaţi aşa cum voi vorbiţi, şi permiteţi -vă să simţiţi şi să vedeţi o fiinţă umană împlinită.
     Noi vă iubim mult.  Noi totdeauna sântem cu voi.
     ŞI AŞA ESTE
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved