SERIILE DIVINITĂŢII UMANE
“SHOUD 10:  ARTISTUL SPIRITUAL”
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
3 MAI 2003

 

     Tobias: Şi aşa este, dragi prieteni, că noi continuăm energiile de creativitate în această zi.  Metatron, Hossaf, Maria şi toţi ceilalţi îngeri şi entităţi stau aici în faţa unui grup de Artişti Spirituali.  Voi a-ţi creat creat calea voastră de Acasă până la acest spaţiu, şi acum creaţi o înţelegere şi conştienţă complet nouă.  Voi creaţi o adevărată deschidere a Spiritului.   Voi sânteţi ca şi floarea care se deschide, acceptând toate lucrurile în jurul vostru, voi vă deschideţi inimile ca să dezvăluiţi ceea ce voi într-adevăr sânteţi.
     A fost o onoare şi bucurie pentru mine, Tobias, ca însfârşit să vă îmbrăţişez! (Râsete din audienţă)  Şi cei care au întrebat în inimile lor, “Asta a fost Tobias?  Sau asta a fost Cauldre?” (Mai multe râsete).  Într-adevăr am fost noi amândoi.  La fel a fost energia lui Metatron, Hossaf şi Maria.  Noi toţi am putut veni mulţumitor lui Cauldre care a împărţit corpul lui pentru această ocazie. (Mai multe râsete)
     Nu a fost totdeauna aşa uşor ca să venim aşa aproape de voi.  Câteodată este o asumare că îngerii pot veni liberi la orice oră.  Asta nu este chiar adevărat, dragi prieteni.  Este dificil pentru noi ca să trecem prin voal, exact aşa cum este dificil pentru voi să treceţi peste voal.  Îngerii pot, într-un sens, să observe de la distanţă.  Dar, a fost totdeauna foarte dificil pentru noi să venim aşa aproape ca şi cum am fost capabili astăzi.
     Ce onoare a fost să primim şi să ne conectăm la voi!  Ce bucurie a fost să vedem că voi vă deschideţi inima voastră, şi vă simţiţi în siguranţă, şi că vă deschideţi inimile!
     Îmbrăţişările sânt lucruri interesante.  Când un uman este în siguranţă ca să îmbrăţişeze...oh, ei sânt într-adevăr în siguranţă ca să-şi exprime divinitatea lor creativă.  Corpul reprezintă o barieră,  venind aşa aproape de un uman, atingând, asta crează barieră.
     Dar, noi v-am simţit cum voi v-aţi deschis, când voi ne-aţi atins.  Noi am putut să simţim asta.  Noi nu sântem în formă fizică, dar noi am simţit senzaţia energiei voastre irezistibilă şi dragostea voastră într-un fel pe care eu, Tobias, nu am fost putut să fac în trecut.
     Câţiva dintre voi a-ţi fost neliniştiţi câteodată, pretenţioşi câteodată.  Noi v-am auzit pe câţiva din voi spunând nouă că, “Dacă voi sânteţi aşa reali, manifestaţi-vă în faţa noastră. Arătaţi-vă nouă.  Dovediţi că voi existaţi.  Eu vreau să văd un înger cu ochii mei umani”.  Câţiva dintre voi a-ţi infiinţat asta ca un test pentru voi înşivă sau poate un test pentru noi.
     Ce spunem noi vouă atunci când voi gândiţi în acest fel, în felul logic, când voi cereţi dovadă în realitatea voastră din Energia Veche, noi putem sta în faţa voastră, şi voi nu puteţi să ne vedeţi.  Când voi vă deschideţi inima voastră, când voi ieşiţi afară din realitatea Veche, voi o să ne simţiţi mai întâi pe noi, şi după aceea voi o să începeţi să ne vedeţi.  Voi o să începeţi să cunoaşteţi când sântem lângă voi şi când nu.  Asta nu o să mai fie un dubiu în mintea voastră.
     Voi deja primiţi nişte aluzii din astea.  Voi ne vedeţi ca nişte pete de lumină strălucitoare în colţul ochilor voştri.  Dar, când  uitaţi că sântem noi, voi intraţi în intelect.  Voi deveniţi analatici.  Atunci pata de lumină strălucitoare se pare că dispare.  Asta nu dispare.  Noi continuăm să fim acolo.
     Voi vedeţi esenţa Spiritului în acea lumină strălucitoare.  Dar, voi a-ţi dat asta înapoi la mintea voastră analitică şi atunci voi numai puteţi să ne senzaţi.  Câteodată voi ne vedeţi ca o mişcare din lateral.  Voi primiţi o senzaţie de căldură peste voi.  Dar, în momentul în care voi începeţi să analizaţi, asta dispare.
     Dragi prieteni, timpul următor când se întâmplă asta, când noi sântem chiar acolo în realitatea voastră, voi ştiţi ce să faceţi.  Să inspiraţi asta înăuntru.  Permiteţi la divinitatea voastră proprie să danseze cu a noastră.
     Voi vă întrebaţi uneori, “Oare, inventez eu asta?”  Într-un sens, noi râdem şi spunem, “Ce contează asta?” (Râsete din audienţă)  Ce este realitatea? Realitatea voastră veche a fost îngustă, drum liniar...uscat...dificil...aspru.  Realitatea voastră Nouă este tot ce faceţi...totul.  Asta este ce noi vrem să spunem aici.
     Exprimaţi-vă.  Mergeţi multi-dimensionali.  Permiteţi-vă să fiţi înafara mentalului vostru (câteva râsete)  realitatea voastră este tot ce faceţi voi.  Voi numai trebuie să fiţi în lumea realităţii Vechi care a fost limitată numai la ceea ce a-ţi văzut, sau poate a-ţi simţit cu sensurile voastre umane.  Asta poate să meargă mai lateral, mai adânc.  Realitatea voastră este orice ce voi vreţi să faceţi.  Asta devine ceea ce voi consideraţi tangibil, real, când voi exprimaţi în sinele momentului a realităţii de Acum.
     Nu este un adevăr despre o singură realitate.  Oh, câteodată sensurile voastre umane încearcă să demonstreze altfel, încearcă să spună că realitatea este numai ce voi sânteţi.  Realitatea este un pom, voi simţiţi asta când vă loviţi cu capul de asta. Dar, realitatea la fel este totul ce există în Acum în jurul vostru.  Inspiraţi asta înăuntru şi exprimaţi.  Exprimaţi creativitatea voastră.  Atunci asta devine o realitate pentru voi, ca şi cum copacul este pentru capul vostru, dacă îl loviţi de pom.
     Cu asta, dragi prieteni, noi sântem încântaţi să răspundem la întrebările voastre.
     Întrebarea de la Shaumbra 1:  Tobias, de ce mă simt eu aşa gol şi trist în aceste zile?  Eu nu vreau să fac nimic, numai să stau şi să nu fac nimic, dar eu am o slujbă unde trebuie să merg zilnic, şi un soţ, şi un bebelaş care îmi cere atenţia mea.
     Tobias:  Într-adevăr, asta este o întrebare pe care toţi Shaumbra întreabă, sau poate deja a întrebat - simţământul de goliciune, simţământul de tristeţe.  Voi într-adevăr mergeţi de la o energie la alta.  Voi într-adevăr schimbaţi tot ce a-ţi gândit că a-ţi fost.  Voi muriţi, într-un fel, mergând de la o viaţă la cea următoare, dar stând în acelaşi corp fizic,şi încă mai adânc, ataşat de realităţile energiei Vechi.
     Noi am vorbit mai înainte în Shoud despre trecerea perioadei de eliberare uriaşă, o perioadă de vid.  Asta este unde aşa multă tristeţe vine.  Asta se pare că face parte din proces.
     Sânt lucruri care pot fi făcute şi să aducă ceva comfort.  Asta este foarte simplu.  Asta este respiraţia - respiraţia de acceptare, acceptare că voi sânteţi în acest spaţiu.  Nu este un sens de a încerca să ascundeţi sau să vă bateţi cu asta.
    Onoraţi pe voi înşivă în tristeţea în care sânteţi.  Onoraţi-vă.  Partea pe care voi a-ţi gândit că a-ţi cunoscut aşa de bine asta este plecat.  Onoraţi simţământul vidului.  Să nu încercaţi să învingeţi, să vă bateţi cu  sau să negaţi asta.  Fiţi în asta complet.
     Acum, noi ştim că mulţi dintre voi spuneţi, “Dar, Tobias, noi nu vrem să fim în asta.  Noi încercăm să ieşim din asta”. (Râsete din audienţă)  Voi o să primiţi multe daruri pentru voi înşivă dacă vă onoraţi, acceptaţi şi permiteţi acea condiţie.
     Vouă vă este frică că vă înţepeniţi dacă onoraţi asta, că voi trebuie să fugiţi de la asta, repede cum puteţi.  Este ca şi un bau-bau care încearcă să vă gonească şi să vă consume.  Dar, voi nu o să...voi nu o să fiţi înţepeniţi în asta.
     Deci, tu eşti binecuvântat într-un fel.  Tu experienţezi ce toţi Shaumbra de peste lume a trecut, sau trec peste acum.  Inspiraţi asta înăuntrul şi sărăbătoriţi moartea Sinelui Vechi.  Şi să nu aveţi nici o expectaţie despre cum o să fie Energia Nouă.
     Întrebarea de la Shaumbra 2:  Da, eu am o întrebare.  Mulţi copii sânt diagnozaţi cu ADD (Atenţia Tulburării Deficite) şi ADHD (Atenţia Tulburării Hiperactive Deficite) în special în Societatea Americană.  Întrebarea mea este - oare nu sânt acestea neînţelese?  Nu fac parte din Energia Nouă care vine?
     Tobias:  Într-adevăr, tu eşti foarte perceptiv.  Cei care se pare că nu pot să se concentreze vin pe Pământ ca copii mult mai dezvoltaţi ca şi cum a-ţi venit voi.  Aceştia sânt copii foarte sensibili.  Ei sânt conştienţi de multe lucruri care se petrec în jurul lor în regatele care se pot numi, “ne-reale”.  Dar, aşa cum ştiţi acuma, astea sânt foarte reale, într-adevăr.
     Structurile curente a şcolilor şi familiilor încearcă să-i pună într-o singură, concentraţie liniară şi analitică.  Însă ele sânt foarte multi-dimensionale şi foarte sensibile.  Ele au nevoie de continuă stimulare de la toate felurile de resurse.  Ele au nevoie de abilitatea ca să se exprime ele însăşi.  Şi multe din ele neagă locurile de expresie.  Şcolile, aşa cum am vorbit mai înainte, astea nu aduc acele tipuri de împrejurări pentru aceşti copii.
     Cine o să creeze acele şcoli?  Sânteţi voi Shaumbra.  Când faceţi asta?  Sânt acuma milioane şi  milioane de aceşti copii a Energiei Noi care vin pe Pământ.  Unde o să fie cuprinşi aceşti copii dacă voi nu creaţi acele şcoli?  Când o să folosiţi abilitatea voastră proprie creativă şi infiinţaţi acele locuri?  Când o să luaţi în seamă instrucţiunile lui Metatron că, “Acum este timpul”!
     Tu eşti foarte perceptiv despre copii Energiei Noi.  Şi asta mă intristează pe mine, Tobias.  Da, cu cât mai mult sânt în jurul vostru, eu dezvolt caracteristici umane. (Râsete din audienţă)  Asta mă intristează să văd în ce mod sânt trataţi aceşti copii.
     Tu şti exact ce se întâmplă.  Ei sânt diagnozaţi.  Ei sânt analizaţi de sistemul Energiei Vechi, de cei care se numesc doctori.  Copii sânt analizaţi, şi lor li se dă un tip de medicamente care înăbuşesc curgerea creativă în ei înşişi.
     Eu nu trebuie să mai spun încă odată ce trebuie făcut.  Acum este timpul, Shaumbra, pentru voi să faceţi munca.  Când voi începeţi expresia creativă proprie, făcând toate lucrurile ca şi înfiinţarea şcolilor, să nu vă îngrijoraţi dacă asta nu se realizează imediat, dacă nu se manifestă imediat.  Nu vă agitaţi dacă asta se schimbă pe parcurs.
     Cel puţin voi faceţi mişcări şi permiteţi energiei divine să vină în Acum.  Dar, asta va creşte şi se va forma aşa cum ieşiţi din Enegia Veche.  Să nu vă îngrijoraţi că faceţi greşeli.  Voi aveţi un echilibrator natural şi spiritual acum, în sinele vostru.  Acestea vor rezolva acele greşeli. Noi îţi mulţumim pentru această întrebare şi oportunitatea să pontificăm. (Râsete din audienţă)
     Întrebarea de la Shaumbra 3:  Tobias, poţi tu să ne spui despre rolul organizaţiei Iehoviste?  Este ceva ce pot să fac eu pentru viaţa familiei prietenului meu care sânt Iehovişti, dar să fie mai puţin înfricoşător?  (Râsete din audienţă)  Eu te iubesc mereu.
     Tobias: Sânt multe grupuri Spirituale karmice care vin înapoi împreună viaţă după viaţă.  Sânt cei pe care doar ai menţionat - organizaţia Iehovistă.  Dacă urmăriţi arborele genealogic a membrilor acestei organizaţii, ei au petrecut timp împreună în trecut, poate într-un alt tip de organizaţie spirituală sau organizaţie religioasă.   Ei vin înapoi împreună în acest timp ca să se reunifice.  Ce îi ţine împreună, este poate o carte sau un sistem de încredere comună.  Dar, ce îi leagă într-adevăr este grupul vechi karmic.
     Ei înfiinţează multe reguli şi regulaţii, dacă asta este organizaţie Iehovistă, sau altele foarte strânse cu concentrare înaltă religioasă pe care aveţi chiar acum.  Ei o să încerce să atragă membri de afară, dar ce găsesc ei este că cei de dinafară vin şi pleacă.  Ei poate se alătură pentru puţină vreme şi după aceea pleacă, pentru că ei nu poartă aceaşi energii karmice ca acest grup.
     Este mai mult folos pentru ei ca să vină înapoi împreună.  Ei se împuternicesc unul pe altul.  Şi ei lucrează prin multe situaţii karmice ale lor.  Deci, este pentru tine ca să onorezi pe toţi.  Asta nu înseamnă că trebuie să accepţi sistemul lor de credinţă, sau ei să accepte a ta.
     În relaţia familiară cu aceştia, tu ai fost conectat cu acest grup karmic în trecut.  Acum, tu eliberezi pe tine însăţi de la Energia Veche.  Tu nu te simţi comfortabil cu dinamicitatea familiei care este împlicat în organizaţia Iehovistă.  Înţelege că nu este potrivit ca să-i schimbi pe ei.  Dar, este potrivit ca să-ţi schimbi situaţia ta. O să fie multă vinovăţie în legătură cu asta.  Şi o să fie foarte dificil pentru că încă mai există legături puternice la felul Vechi a familiei.
     Legătura cu familia Iehovistă nu este doar din vieţile de pe Pământ.  Asta este de la un grup înainte de a veni pe Pământ, înainte ca Pământul să fie creat.  Asta a fost mai degrabă un grup celestial numit - se spune pe litere - C-I-D-A, Cida, din care voi toţi a-ţi făcut parte.
     Acum, tu şti că este timpul de a pleca din acest grup.  Asta este dificil.  Asta cauzează ţie multă frustrare şi agravare.  Dar, noi îţi spunem ţie, ascultă de inima ta.  Tu o să şti ce trebuie să faci.
     Noi subliniăm că multe grupuri şi religii chiar acum au legături din timpul de înainte de a veni pe Pământ, încludând tribul din Israel din care am făcut şi eu parte.   Noi am fost un grup care ne-am cunoscut foarte bine.  Noi am dus multă karmă cu noi când am veniit pe Pământ.
     Asta a fost intensificat în timpul Atlantei, unde grupul nostru a avut tendinţa de a domina Atlantisul.  Noi am avut tendinţa de dominare.  Noi am fost un grup foarte elit.  A fot o condiţie karmică şi curăţire karmică pentru care copii Israelului, tribul evreu, au fost de acord.  Asta a fost ceea ce voi ştiţi Războiul al II-lea.
     Întrebarea de la Shaumbra 4:  Eu sânt Iosif din Israel.
     Tobias:  Iosif, eu ştiu cine eşti tu. (Râsete din audienţă)  Noi ne cunoaştem unul pe altul de un timp oarecare.
     Shaumbra 4: A fost foarte emoţional să te îmbrăţişez.  Mulţumesc.  Şi, hello la toată familia asta minunată şi splendidă din toată lumea şi familia mea din Israel (vorvind ceva în limba ebraică) care sânt trezi...este foarte târziu la noi acum.  Întrebarea mea este, ce poţi tu să spui despre situaţia asta foarte, foarte teribilă şi intensă în Israel?  Ce poţi tu să spui despre acei tineri care trebuie să meargă la armată?  Ei sânt prinşi în război şi în acea situaţie, dar mi se pare că este lumea, cel puţin Statele Unite îi suportă într-un fel.  Cea de a doua întrebare este - ce fel de furtună a fost când eu am zburat la Colorado?  Mulţumesc.
     Tobias:  Într-adevăr, noi am vorbit despre locul meu natal,  Israelul.  De multe ori noi am vorbit despre conflictele care există în Israel chiar acum.  Aceste conflicte vor continua.  Astea vor continua până ce toate energiile, energiile religioase Vechi, ies la suprafaţă şi până ce găsesc o cale de rezoluţie diferită şi nouă.  Ei o să facă asta când ei obosesc de căile lor Vechi.
     Ei încă se  mai joacă cu căile Vechi de terorism şi bombardamente şi supresie şi represie.  Asta merge înapoi în timpul Atlantisului.  Şi asta merge înapoi chiar şi înaintea timpului când încă nu au fost umani pe Pământ.  Deci, tu o să vezi astea că se intensifică, toate astea sânt o cale de curăţire.
     Acum, dragă Iosif, tu nu eşti legat de acest loc Israel.  Tu te-ai schimbat.  Tu ai eliberat multe din aceste energii.  Dacă alegi ca să pleci din acest loc, asta va fi dificil şi trist, dar tu nu eşti legat de acel loc.  Dacă tu alegi să stai acolo, tu o să aduci acolo esenţa Shaumbrei şi esenţa Energiei Noi cu tine.  O să fie dificil să stai pentru o perioadă de timp.  Asta este alegerea ta.  Este după tine , dar să şti că este o sarcină dificilă.
     Acest conflict va exista pentru o perioadă de vreme.  Noi nu profetăm aici, dar noi vedem că astea devin puţin mai uşoare în lunile care vin, şi foarte rele după asta.  Înţelege - stând în spatele zidului scund - asta este potrivit acum.  Asta face parte din procesul de reînnoire.
     Poate, în una dintre aceste zile umanii de peste tot globul o să aibă timpul pentru soluţii şi creativitatea Energiei Noi cu care voi toţi o să vă prezentaţi.  Voi nu trebuie să recurgeţi la Căile Vechi.  Dar, asta este calea care va fi încă pentru o perioadă de timp în acel loc.
     Eu voi strecura o notă personală aici.  De un timp oarecare, eu, Tobias, am încercat să-l îndemn pe Cauldre şi Linda să meargă în Israel (Râsete din audienţă)  Eu nu anunţ asta public. (Mai multe râsete)  Să nu fie o îndoială că este potrivit pentru noi să mergem înapoi acolo.  Nu este vorba numai despre mine să vizitez acea arie din lume care este aşa sacră şi aşa sentimentală pentru mine.
     Dar, dragă Cauldre şi Linda, noi v-am făcut să mergeţi în Korea şi voi a-ţi fost în siguranţă.  Noi v-am făcut să mergeţi în multe locuri dificile, şi voi totdeauna a-ţi fost în siguranţă.  Voi nu demult a-ţi fost în Indianopolis, şi a-ţi fost în siguranţă. (Mai multe râsete)
     Deci, o să fie multe energii protectoare în jurul vostru.  Noi am vrea să facem asta în decursul unui an de acum. (Mai multe râsete în special de la Linda care îşi mişcă ochii cu o expresie uimitoare şi comentează, “Ai uitat acea parte că acolo o să fie şi mai rău?”) Mai devreme ar fi bine. (Mai multe râsete)  Dar, nu contează când mergeţi, voi  o să găsiţi că voi nu trebuie să fiţi afectaţi de energiile din jurul vostru.
     Este muncă de făcut pentru noi acolo, pentru noi toţi.  Este muncă de a aduce Energia Nouă.  Noi trebuie să ajutăm să eliberăm ceva povări de la Iosif care face asta cu grupul lui.  Ar fi foarte potrivit ca ei să aibă pe mulţi Shaumbra dintre voi care să meargă acolo.   
     Răspunsul la întrebarea despre furtună la sosirea ta - într-un sens, sânt două căi diferite de a exprima asta.  Aria asta muntoasă crează vânturi turbulente, şi avioanele au un timp dificil cu asta.  Pe cealaltă parte, asta a fost la fel simbolic despre călătoria ta personală,Iosif, în care tu călătoreşti la locuri noi.  Şi, câteodată când tu eşti aşa de aproape ca să te simţi în siguranţă la sosire, şi asta este un punct de separare, atunci este o tulburare în aer.
     Asta este un exemplu bun pentru voi toţi.  Nu este întotdeauna o călătorie lină.  Nu este totdeauna uşor.  Acceptă că tu, drag prieten, eşti complet în siguranţă, chiar în toate astea.  Acceptă că asta face parte din călătoria ta, şi opreşte-te să te baţi cu asta. Înţelege că chiar şi furtuna aduce Energie Nouă şi curăţire Nouă.
      Noi mulţumim pentru întrebare şi noi ne bucurăm că o să te întâlnim în ţara ta natală.
     Întrebarea de la Shaumbra 5:  Cum pot să ştiu eu că eu doresc ceva?  Eu sânt serios.  Câteodată când eu mă uit la lucruri pe care eu le vreau, şi văd că eu nu prea le vreau pe acele lucruri.  Cum pot să ştiu că eu vreau ceva cu adevărat?  Şi te rog nu răspunde cu, “Cum pot să ştiu că tu într-adevăr nu ai vrut acel lucru?”  Într-adevăr, eu nu vreau să devin ceva în termen pământesc, nu în conştienţa.  Şi atunci, multe lucruri mi se par inutile.  Poţi să spui ceva despre acest subiect?
     Tobias:  Într-adevăr.  Tu treci printr-o perioadă de confuzie, (râsete din audienţă) ca şi mulţi Shaumbra de peste toată lumea.  Voi numai ştiţi ce vreţi, dar voi nu ştiţi să definiţi lucrul nou pe care voi vreţi.  Asta vă lasă într-o stare de confuzie prin procesul de tranziţie.  Poate voi a-ţi gândit că aveţi nevoie de o maşină nouă, dar atunci când mergeţi ca să vedeţi maşina nouă, voi realizaţi că voi nu sânteţi de loc interesaţi de asta.  Multe lucruri o să fie ca asta pentru un timp.
     Cum ştiţi dacă într-adevăr vine ceva, o pasiune care este cu adevărat a voastră, nu numai un capriciu, dar ceva ce este profund?  Oh, voi o să simţiţi asta.  Voi o să simţiţi un tip de dragoste şi conecţie şi pasiune şi dorinţă creativă pe care eu nu pot exprima în cuvinte.  Asta o să fie dincolo de simţire, sau presimţire.  Asta va fi o undă a pasiunii şi dorinţei, dar toate astea într-o manieră potrivită, într-un fel a dorinţei creative împlinite care este în sinele vostru.  Deci, în acelaşi timp, simplu respiraţi înăuntrul şi înţelegeţi că totul în jurul vostru se schimbă.  Şi asta se schimbă pentru că voi deveniţi umanii Energiei Noi.
     Întrebarea de la Shaumbra 6:  Eu întreb în numele copilului meu care a terminat alte două săptămâni în care el nu a putut să mănânce şi pierde din greutate.  “Ce se întâmplă cu corpul meu.  De ce este stomacul meu aşa sensibil la fructe şi multe feluri de mâncăruri?  De ce am eu atâte gaze când digerez mâncărurile tot timpul?  Şi, de ce sânt eu în dureri?  Şi, de ce este când eu telefonez la oameni, ei nu sânt responsabili ca să mă sună înapoi?  Şi, de ce mor oamenii aşa des?”
     Tobias:  Sistemul tău este foarte, foarte sensibil în special cu timpul energiilor pe care tu ai adus în această viaţă, şi schimbări prin care treci chiar acum.  Tu aproape refuzi tot ce are de a face cu Energia Veche, cu căile Vechi.  Asta înclude mâncărurile pe care tu aduci în sistemul tău.  Asta cauzează tulburare în sinele tău.  Asta este din cauza refuzului căilor Vechi.
      Este de înţeles că corpul tău are nevoie de mâncare la acest punct pentru susţinere.  Corpul tău are nevoie de energie care este asociată cu asta.  Are nevoie de nutriţie.  Deci, este un lucru important de înţeles chiar acum, deoarece tu înghiţi ceva pe care tu consideri din căile Vechi, care sânt crude şi aspre, dar este încă important ca să aduci astea în sistemul tău.  Aducând mâncare în sistemul tău, asta nu te prinde în cursa Energiei Vechi.  Tu trebuie să reaminteşti asta ţie însuţi.
     Tu o să fi capabil - tu personal - o să fi capabil să asimilezi energii de la tot ce este în jurul tău, aşa cum ai dorit tu, prin respirarea energiilor care sânt în dimensiunile din jurul tău.  Dar, corpul tău nu prea este gata pentru asta încă.  Într-un sens tu refuzi felul de viaţă Veche de sine.
     Dar,aşa cum am spus de multe ori în discuţiile noastre cu Shaumbra, este la fel şi despre a onora căile Vechi.  Căile Vechi dificile cum erau, v-au adus la acest loc.  Căile Vechi nu pot fi negate, sau într-un sens, nu pot fi schimbate. Astea au trecut. Onoraţi-le.  Şi aşa cum faceţi şi aşa cum vă onoraţi pe voi înşivă şi drumul vostru, voi o să treceţi prin procesul de transformare al vostru propriu, mult mai lin.  Voi nu trebuie să faceţi asta prin excluderea a ceea ce simţiţi a fi o forţă de viaţa a Energiei Vechi.
     La fel este de a nu lua povările şi dificultăţile din restul lumii. Voi încercaţi să faceţi toate astea în acelaşi timp.  Eu vă cunosc din trecut, şi vă cunosc că eraţi chiar nişte alergători, cei care v-aţi mişcat foarte repede.  Voi a-ţi venit în această viaţă şi voi încercaţi să faceţi totul de o dată.  Dar, încă mai sânt câteva probleme pe care voi le reţineţi în sinele vostru - supărare, resentiment.
     Eu sugerez ca să te ajut să eliberezi asta, ghidul tău drag - Mama ta să te scoată afară în natură şi tu să urli cât poţi.  Da, urlă în natură, nu în casa ta, (câteva râsete) dar, dă drumul la asta.  Asta are de a face desigur cu respiraţia.  Dar, asta are de aface cu eliberare profundă de la ceva supărări vechi.  Şi, înţelege că mişcarea în Energia Nouă este foarte potrivit acum.
     Întrebarea de la Shaumbra 7:  Întrebarea mea este - cum pot oamneii de origine Africană să se potrivească în Energia Nouă?  Şi a doua întrebare, cum poate tineretul nostru să se potrivească În Energia Nouă?
     Tobias:  Interesant.  Nu sânt linii sau bariere pentru Energia Nouă.  Noi putem elibera astea acum.  Când Hossaf a intrat în grupul nostru luna trecută şi a început să privească corpul vostru uman, şi să vadă energiile voastre acum în forme diferite şi figuri, el a venit înapoi pe partea noastră, şi a început să schiţeze cum să se arate el dacă s-ar reîntoarce ca un uman. (Râsete) 
     La început el a spus că ar vrea să aibă o piele închisă la culoare, pentru că el a văzut că asta arată bine.  Dar, el la fel a vrut să aibă păr roşu pentru că el a admirat flama acesta (Râsete) El a spus că cumva el ar prefera un corp mai scurt în care intră, pentru că el preferă să fie mai compact şi strâns.  Cauldre nu crede că asta este amuzant. (Mai multe râsete despre comentariul care se referă la înălţimea lui Cauldre, aproximativ 6,2 inchi)  Şi, el încă mai încearcă să decide dacă el o să fie bărbat sau femeie.  Poate amândouă. (Mai multe râsete)
     Felul nostru de a spune - cum să spun - asta nu contează pentru noi.
     Acum, un răspuns mai direct şi mai rezonabil la întrebarea ta - nu este vorba despre un sex special sau o rasă.  Este vorba despre a avea Energie Nouă, să germineze în înăuntrul tuturor diferitelor grupuri - grupuri pe care voi aveţi pe Pământ şi atunci să le contopiţi împreună.  Asta este foarte important.
     Pentru tineretul despre care tu te adresezi, ei vin pe Pământ cu atribuţii multe a Energiei Noi.  Ei nu trebuie să treacă prin tipuri de tranziţie sau multe eforturi prin care a-ţi trecut voi.  Da, tinerii care vin, ei au nevoie de învăţători.  Ei au nevoie de ghidul uman.  Ei vin cu atribuţiile Noii Energii în lumea care încă este mai este mult în Energia Veche.  Şi, ei o să fie confuzi, şi ei o să fie perplexi dacă ei nu ai învăţători.
     Asta ajunge la esenţa Cercului Crimson, şi de ce sânteţi aici.  Noi vă încurajăm pe voi toţi să fiţi învăţători şi ghizi, încurajăm pe voi să folosiţi forţele creative care vor trece prin voi, ca să începeţi să dezvoltaţi căile Noi.
     Întrebarea de la Shaumbra 8:  Întrebarea mea se referă exact la ceea ce ai spus.  Eu am lucrat un timp continuu şi cu punerea cuvintelor mele în acţiuni fizice.  De exemplu, eu am fost în trafic, şi nu am putut să întorc niciunde.  Şi, eu am spus, “De ce nu putem să îndepărtăm maşinile roşii?”şi să le aruncăm, cam aşa (cel care a pus întrebarea face un gest cu mâna).  Ghiceşte ce?  Maşinile roşii s-au îndepărtat.  Mamăăă şi eu am putut să merg afară, şi apoi maşinile roşii au venit înapoi.  Noi am avut aceste feluri de experienţe.  O să aveţi voi asemenea clase, să învăţăm aşa ceva? Noi avem nevoie de învăţători ca să ne înveţe cum să...eu nu vreau să spun, “manipula” asta, dar să învăţăm să controlăm...şi nici asta nu este cuvântul potrivit - tu şti ce vreau eu să spun - să fim capabili să practicăm asta mai mult.  Şi, la fel pot să mai pun o altă întrebare?  Tu ai un grid parţial în acest loc în special - roşu, galben, verde.  De ce este numai parţial? Şi ce vrei să infiinţezi tu? Mulţumesc.
      Tobias:  În termenele a ce voi a-ţi numi sincronitate şi care se întâmplă în viaţa voastră, în termene ca şi spaţiul de parcare liberă, în termene de mişcarea traficului când voi aveţi nevoie de astea...astea toate sânt sincronizate şi asta o să vină mult mai mult în viaţa voastră.  Asta o să fie acolo.  Când voi încercaţi să manipulaţi sau să controlaţi prin mintea voastră, asta nu va fi aşa.  În schimb atunci asta va fi contraproductiv.  Şi asta va deveni mult mai dificil.
     Deci, dragi prieteni, noi v-am mişcat pe voi toţi de-a lungul drumului de înţelegere.  Asta nu vine de la calea Energiei Vechi, şi asta nu vine de la minte.  Asta este un pic tulburat chiar acum, pentru că voi încă nu sânteţi siguri cum să creaţi şi cum să manifestaţi.
     Ceea ce noi am făcut, este că am încercat să mişcăm toate drumurile Vechi afară, să vedeţi asta într-un spaţiu complet deschis şi pur, cum sincronităţile vin natural la voi fără a forţa sau fără încercare de a controla.  Odată ce începeţi să vedeţi cum apar toate sincronităţile, cum totul este doar acolo pentru voi, atunci noi o să intrăm în mai multe detalii, cum puteţi să faceţi asta pe un nivel conştient mult mai proactiv.  Asta a fost îngrijorarea noastră, şi într-un sens, îngrijorarea voastră, că dacă încercaţi să faceţi acele sincronităţi a Energiei Noi, dar încă în setul vostru mental a Energiei Vechi, asta vă va cauza multe dificultăţi şi dureri.
     Deci, pentru toţi Shaumbra, chiar acum, pentru toţi Shaumbra, este doar despre a privi cum totul vine la voi.  Să nu încercaţi să limitaţi asta.  Lăsaţi doar să vină la voi.  Noi o să intrăm în mai multe detalii cu voi în discuţiile viitoare.  Dar, acum priviţi doar cum totul ajunge în viaţa voastră.
     Noi ştim că voi vreţi mai mult control asupra acestora.  Voi vreţi să simţiţi că voi sânteţi cei care definiţi asta.  Noi vă asigurăm, voi definiţi asta, dar nu pe un nivel pe care voi înţelegeţi acum.  Noi o să ajungem acolo, dar să nu faceţi asta cu mintea Energiei Vechi.
     Şi în termenul tuturor grilajelor şi culorilor - să nu mergem acolo chiar acum.  Daţi voie doar să simţiţi.  Sânt multe energii pe care voi nu percepeţi.  Voi vă concentraţi pe o singură arie.  Sânt mai multe energii aici ce tu poţi imagina, în special cu grupul care s-a adunat aici astăzi.  Deci, noi vă cerem să mergeţi doar multi-dimensionali, în timp ce staţi în Acum-ul vostru şi simţiţi, simţiţi vibraţiile de care voi nu a-ţi fost conştienţi, cumva ascunse în spatele celorlalte.  Dar, ele sânt acolo.
     Întrebarea de la Shaumbra 9:  Hello, Tobias.  Care este scopul universului fiind aşa de larg?
     Tobias: Într-adevăr asta nu este aşa de larg. (Râsete) Universul apare doar larg, şi vă confundă când vă uitaţi la asta în setul mental al vostru din Energia Veche sau când priviţi cu telescoapele.  Dispozitivul de măsurare pe care umanii folosesc acum ca să măsoare universul, sânt cumva amuzante în perspectiva noastră.
     Fiecare zi oamenii ştiinţifici ajung la o nouă ecuaţie, despre cât de vechi este universul.   Şi noi o să adăugăm aici ca un punct - asta nu este chiar aşa de vechi aşa cum ei gândesc, nu de loc.  Noi am spus de multe ori înainte în discuţiile cu voi...noi ne referim la termenul, “Un timp lung, dar nu chiar aşa de lung”.  Dragi prieteni, universul, voi şi călătoria voastră, sânt noi, sânt recente, asta este aproape amuzant.
     Credeţi că voi a-ţi fost în jur pentru un timp lung şi universul a fost chiar şi mai lung?  Asta este chiar amuzant, pentru că asta este chiar nou.  Asta a fost doar acum un moment când voi a-ţi plecat de Acasă, numai un moment din timp.
     Este o iluzie că universul este larg şi vechi.  Universul este circular, şi se lărgeşte într-un spiral.  Universul nu se poate defini cu nici un instrument de măsurare pe care voi aveţi chiar acum.  Voi puteţi explora universul extinzând conştienţa voastră, stând în sursa, dar noi nu credem că informaţiile pe care voi le daţi la oamenii voştri ştiinţifici, nu o să-i facă să simtă bine. (Râsete)
     Universul este casa nouă pentru extinderea spiritului.  Când voi vă uitaţi la cer, şi vedeţi bilioane de stele, când voi vedeţi spaţii uriaşe şi deschise, acolo nu prea este nimic.  Asta nu mişună cu vieţi extraterestre.  Viaţa extraterestră există pe alte nivele dimensioanale.  Astea nu sânt în universul vostru fizic.
     Deci, de ce a-ţi avea această largă cameră de zi? Asta este ca musafirii să poate să intră.  Este ca atunci când Spiritul se extinde din Regat prin voi, are un loc ca să joace în acest lucru numit cosmos sau univers.  Ce se învaţă aici pe Pământ despre forţe de viaţă şi formă de viaţă, astea vor fi cărate pe alte planete şi alte locuri, locuri care chiar acum se par nelocuite de forme umane.  Dar, forma umană o să ia o dinamicitate complet nouă, aşa cum mergem în energia Nouă.
     Universul nu este aşa de larg, dar nu este ceea ce voi gândiţi că este.  Universul este Casa Nouă pentru extinderea Spiritului.  Şi, voi sânteţi cei care creaţi asta. 
      Nu este de mirare ca cei ca Metatron, Hossaf, Maria şi restul îngerilor vin şi vă mulţumesc pentru munca bine făcută de voi.
     Voi nu sânteţi singuri niciodată.  Noi totdeauna sântem cu voi.
     ŞI AŞA ESTE
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved