SERIILE DIVINITĂŢII UMANE
“SHOUD 9: PLANUL VOSTRU DIVIN”
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
5 APRILIE 2003

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi continuăm cu energia din această zi.  Noi continuăm să lucrăm cu voi ca să vă ajutăm să înţelegeţi cum puteţi să ajungeţi la aceste puncte diferite de separare, aceste nivele unde conştienţa se împreunează şi se schimbă.  Aşa voi puteţi aduce înţelepciunile înăuntru.  Voi puteţi sărbătorii toate experienţele conţinute acolo.
    Astea sânt ca şi stelele pe cerul vostru.  Acestea sânt puncte de lumină...ce voi numiţi stele.  Într-un fel, toate dimensiunile în jurul vostru au puncte stelare, puncte de separare, unde diferite atribuţii se împreunează la o intersecţie.  Acolo este un cadou pentru voi, ca să accesaţi în timp ce voi rămâneţi în Acum ca Divin Umani.
     Într-adevăr, stelele sânt puncte de separare.  Într-adevăr, voi puteţi permite să vă contopiţi cu acele energii în unele nopţi când voi puteţi vedea clar stelele.  Contopiţi-vă cu asta.  Aduceţi energia în Acum-ul vostru şi simţiţi asta.  Asta este un punct de separare de la întâmplările care au luat loc în universul vostru de foarte mult timp.  Stelele sânt simboluri.  Stelele sânt puncte de separare  a experienţelor care au luat loc în timp ce voi a-ţi construit universul.
     Fiecare stea, ficare planetă, fiecare galaxie şi sistemul lor solar au atribuţiile lor unice.  Ele conţin informaţii specifice.  Fiecare punct stelar  este ca şi o bibliotecă a înţelepciunii.  Asta este o cale bună de a practica aducerea punctului de separare în conştienţa voastră şi la fel de a simţi asta.  Într-adevăr, stelele reprezintă istoria călătoriei voastre, istoria a tot ce s-a petrecut înainte ca voi să veniţi pe Pământ.  Într-adevăr, universul masiv al vostru este terenul nou de joc a Energiei Noi.  Noi am spus mai demult că nu prea este aşa mult de văzut acolo afară, înafară de potenţialele pe care construiţi şi experienţaţi.
     Şi încă ceva aici înainte ca să începem sesiunea de întrebări şi răspunsuri.  Dragi prieteni, noi am vorbit despre Planul Divin, ceea ce noi preferăm să numim “planul complet”, planul integrat, de ce voi umanii aveţi nevoi şi dorinţe, şi ce devine sufletul vostru,  spiritul vostru  şi cum se împlineşte.  Aceste două se pot integra împreună.  Acesta este planul complet.
     Când voi aveţi probleme sau dificultăţi, retrageţi-vă pentru un moment, respiraţi şi întrebaţi, “Care este esenţa Planului Divin”. Şi, atunci contopiţi planul vostru divin cu nevoile voastre umane.
     Voi o să începeţi să vedeţi o pictură complet nouă.  Voi o să aveţi o înţelegere complet nouă de ce lucrurile se întâmplă aşa cum se întâmplă.  Voi o să înţelegeţi că voi nu sânteţi victime a Planului vostru Divin.  Voi simplu nu a-ţi înţeles unde a vrut să meargă nivelul vostru sufletesc.  Acum, voi umanii şi Divini Umani puteţi fi în această călătorie împreună.  Nu este nevoie pentu asta să fie separat.
     Sânt Planuri Divine, nu numai pentru indivivizi, dar pentru grupuri la fel.  Este un Plan Divin a Shaumbrei pe care voi a-ţi creat.  Voi puteţi simţi asta dacă voi permiteţi.  Planul Divin este pentru un grup de umani care au fost în căutare...un grup de umani care au încercat să înţeleagă...să ajungă la o nouă conştienţă...să se mute împreună...să împartă împreună...să suporte unul pe altul...şi să aducă energia grupului înafara Vechiului în cea Nouă... într-o energie contopită şi unificată.
     Sânt Plauri Divine în locurile voastre de muncă.  Permiteţi-vă să simţiţi asta...un grup de umani care sânt împreună într-un birou... într-o clădire...sau o companie pentru un scop...poate, necunoscut în sala de şedinţe...dar aprobat pe alte nivele de toţi umanii participanţi.
     Sânt Planuri Divine pentru naţiuni.   Sânt Planuri Divine pentru familii.
      În Energia Nouă în care sânteţi, voi începeţi să senzaţi, să simţiţi şi să cunoaşteţi Planul Divin şi să integraţi asta cu umanul.  Asta vă dă o perspectivă complet nouă şi înţelegerea de ce oare anumite lucruri s-au întâmplat în viaţa voastră.
     Nu este Dumnezeul care dictează termenele.  Nu este un Ordin Celestial care vă înmânează asta.  Nu este un consiliu de 300.000 de îngeri care fac asta să se întâmple.
     Este Planul vostru Divin.  Asta a fost cumva ascuns de voi până acuma, cumva ascuns în aşa fel ca voi să puteţi trece printr-o serie de noi înţelegeri.  Dragi prieteni, de acum înainte să chemaţi totdeauna Planul vostru Divin ca să înţelegeţi ce se întâmplă în viaţa voastră.
     Când voi vă uitaţi la scenariul cu războiul care se petrece chiar acum în Orientul Mijlociu, să nu vă uitaţi la ceea ce este scris în ziarele voastre sau arătate pe ecranele televizoarelor voastre.  Mergeţi în Planul Divin care este în spatele celor scrise în ziare şi arătate la televizor.  Voi o să aveţi o nouă compasiune şi înţelegere a ce se petrece într-adevăr.
     Cu asta noi sântem încântaţi să răspundem la întrebările voastre.
     Întrebarea de la Shaumbra 1:  Dragă Tobias, astăzi eu sânt aici şi eu reprezent un grup cam ciudat, oameni neobişnuiţi aici, numiţi personalul Naţiunilor Unite, dar cei care lucrează pe teren, cei care ...chiar dacă ei admit sau nu...au fost aleşi să petreacă cei mai buni ani din viaţa lor mutându-se de la un loc la altul, care este plin de negativitate, energii foarte grele, primejdioase, şi aşa mai departe.  Neobişnuit, asta este în timpul râzboiului, sau după război, când ne mutăm acolo.  Şi, acel grup este foarte obosit în acest moment.  Şi eu cred că mesajul de la tine ar ajuta pe ei să se împuternicească cumva şi să meargă înainte, pentru că ei ştiu că trebuie să facă asta.  Dar, ei vor să ştie ce se întâmplă cu acest rol a lor în planul întreg.  Mulţumesc.
     Tobias:  Într-adevăr, noi sântem încântaţi să te avem în energia directă şi că reprezinţi pe ceilalţi pentru care tu vorbeşti.  În toată lumea sânt echilibratori de energii şi de locuri.  Acum, acest servici de a fi echilibrator de locuri, câteodată ei sânt numiţi donatori de pace, într-adevăr este foarte obositor pentru tine şi pentru grupul tău, pentru că voi simţiţi că sânteţi asaltaţi de ambele energii, nu numai de una, dar din toate părţile.  Voi a-ţi venit în această lume în acest timp ca să fiţi echilibratori, susţinători de energii, să ţineţi un echilibru foarte delicat.
     Asta este foarte important acuma cu toate evenimentele care se degajează la schimbarea de la Energia Veche la cea Nouă.  Nu este vorba doar despre război.  Dar, este despre a ţine echilibrul.  Vedeţi voi, sânt incredibile, incredibile energii a Vechiului care încearcă să se menţine.  Şi, sânt energii a Noului care încearcă să meargă înainte.  Şi sânt indivivizi, îngeri ca şi tine şi ca ceilalţi cu care lucrezi, care stau în cadrul uşii între Vechi şi Nou, încercând să menţine un echilibru.
     Descrierea voastră şi cartea voastră de vizită spune că voi sânteţi susţinătorii de pace.  Dar, într-adevăr voi sânteţi susţinători şi echilibratori de energii.  Asta este una dintre cele mai dificile slujbe pentru că voi sânteţi traşi în toate direcţiile, de aceea voi vă simţiţi foarte, foarte obosiţi.  Voi a-ţi venit pentru acest fel de serviciu cu acordul vostru.  Voi a-ţi fost de acord că voi o să fiţi mutaţi de la un loc în lume la un alt loc, oriunde este nevoie de energia voastră.
     Înţelegeţi că serviciul pe care voi faceţi, este plin de dăruire de sine.  Asta faceţi pentru toată umanitatea.  Asta faceţi pentru ca să ţineţi o parte să nu fie dominată de cealaltă.  Asta este o sarcină de tip special.
     Înţelegeţi că voi puteţi alina acele simţăminte de oboseală pe care aveţi, acele simţăminte copleşitoare, simplu prin permiterea energiilor să treacă prin voi.  Voi aveţi tendinţa...toţi din grupul tău, aveţi tendinţa să vă ţineţi agăţaţi de acele energii foarte mult, încercând să le afectaţi.  Voi afectaţi ceea ce se întâmplă, simplu fiind doar acolo.
    Voi sânteţi aplaudaţi pe partea noastră a voalului.  Şi, voi o să vedeţi foarte curând, foarte curând, în următorii câţiva ani...Cauldre ne întreabă să definim ce înţelegem prin, “foarte curând”, pentru că definiţia noastră şi a lui sânt cumva diferite.  Voi o să vedeţi în următorii câţiva ani că cei care sânt susţinătorii echilibrului, susţinătorii locurilor, că nu o să mai fie nevoie de ei ca şi înainte.  În alte cuvinte, voi a-ţi făcut munca şi serviciul vostru, şi voi puteţi să vă mutaţi la servicii mult mai creative, poate în aceaşi organizaţie, dar ceva ce este mult mai creativ, în loc de tipul din situaţia prezentă în care vă aflaţi acum.
     Pentru foarte mult timp pe Pământ au fost susţinători de energii şi echilibratori.  Voi toţi a-ţi avut călăuzi spirituali la un moment dat.  Ei au fost susţinători de energii pentru locuri.  Ei au plecat când a fost potrivit pentru ca voi să posedaţi divinitatea voastră.  Sânt multe elemente naturale şi animale în lume care susţin energii pentru mult timp.  Ei erau echilibratori şi susţinători de locuri.  Mulţi dintre ei au ales să plece sau să schimbe slujba lor.
     Acum, umanii, ca şi tine şi cei din grupul tău...voi o să găsiţi că în următorii ani...voi nu va trebui să echilibraţi energiile atât de mult ca şi acuma.  Asta este pentru că schimbarea ce apare pe Pământ chiar acuma, câteve din evenimente ce va transpiră în acest an şi în anul următor, va ajuta la mutarea conştienţei umanităţii înainte.
     Deci, tu eşti într-adevăr onorat pentru munca de altruist ce faci.  Şi înţelege că schimbarea vine şi aşa tu te poţi muta într-un tip diferit de serviciu.
     Întrebarea de la Shaumbra 2: Tobias, moartea este o problemă provocatoare pentru noi îngerii umani.  Multe suflete cu două picioare şi patru picioare aleg să plece acum de pe Pământul mamă.  Dragul meu însoţitor, Rascal, se pare că se apropie de timpul tranziţiei sale.  Eu nu vreau ca el să aibă dureri.  Dar, eu simt o nelinişte ştiind că trebuie să-l pun să fie adormit totalmente.  Eu ştiu când o să fie timpul potrivit.  Dar, este oare un ceremoniu sau aşa ceva, care ar fi beneficial pentru el şi pentru mine?  Cum putem noi să asistăm mai bine pe acei care trec prin tranziţia lor? Şi în general ai tu ceva de spus sau o sugestie pentru a experienţa acest fel de supărare când umanii sau ne-umanii însoţitori fac tranziţia lor?
     Tobias:  Într-adevăr, noi am vorbit despre asta recent în termenele umanilor şi experienţa de moarte.  Umanii au fost victimele morţii în trecut.  Shaumbra, aşa cum voi deveniţi mult mai conectaţi în energia Nouă, moartea o să fie o alegere pentru voi.  Voi nu puteţi fi capabili să învingeţi moartea, cel puţin în această viaţă. Asta face parte din procesul care încă mai este foarte adânc întipărit în voi şi are o cantitate anumită de inteligenţă, dincolo de  a face asta.
     Dar, în loc să fiţi subiectivi la moarte din cauza unei boli care intră în corpul vostru, sau oricare experienţă de durere, voi o să începeţi să aveţi posibilitatea cum doriţi să plecaţi şi chiar când doriţi să plecaţi.  Asta se va întâmpla când veţi integra cu Planul vostru Divin.  Deci, voi nu o să fiţi capabili să scăpaţi de a vă reîntoarce Acasă, deci moartea.  Dar, voi o să fiţi capabili să definiţi asta şi să creaţi mult mai bine pentru voi înşivă.
     În ceea ce priveşte animalele care părăsesc Pământul, din nou, asta se referă la răspunsul pe care am dat noi la ultima întrebare.  Au fost mulţi susţinători de locuri, de multe diferite tipuri, susţinători de locuri umane, susţinători de la regatul animal, chiar şi de la regatul îngeresc.  Noi vrem să ne uităm la animalul tău de casă, tu care ai pus întrebarea, simtă animalul tău şi înţelege că acest drag animal a fost un echilibrator şi susţinător de loc pentru tine.
     Acest drag însoţitor te-a ajutat pe tine să procesezi multe energii.  Acest animal de casă al tău te-a ajutat să transmuţi câteva din dezechilibrul din corpul tăi fizic.  Asta a luat în corpul lui câteva din dezechilibrul tău în serviciul pentru tine.  Deci, acest însoţitor al tău este obosit.  Este gata să plece.  Asta şi-a împlinit serviciul.  El vrea ca tu să accepţi că tu eşti Dumnezeu.
     Acest animal de casă poate să vină înapoi la tine din nou, dar în acest timp fără ca să aibă responsabilitatea de a ţine energie pentru tine.  Acest animal de casă poate să vină înapoi foarte repede.  El îşi va găsi drumul lui cumva la tine.  Tu nu trebuie să te îngrijorezi pentru asta.  Poate să vină foarte repede înapoi la tine dar în acest timp fără sarcină şi contract.  Şi, amândoi puteţi să aveţi mult mai multă veselie împreună.  Acest animal de casă al tău va pleca el însuşi.  Tu nu trebuie să te îngrijorezi ca să-l pui la adormit.  Tu nu trebuie să iei pe tine acea vinovăţie.  Acest animal te iubeşte prea mult şi nu te lasă să treci prin acea experienţă.
     Deci, comunică cu acest animal de casă drag.  Vorbeşte-i la nivelul lui divin.  Discută Planul lui Divin.  Şi, mai mult ca orice, eliberează-l.  Dă voie la prietenul tău drag să plece acum.  El şi-a făcut serviciul.  Eliberează-l.
     Este acelaşi lucru cu umanii în viaţa voastră.  Eliberaţi-i.  Cel mai dificil lucru de văzut de pe partea noastră a voalului este să vedem supărarea voastră când cineva moare.  Oh, noi ştim că este dificil să pierdeţi pe cineva pe care voi iubiţi.  Noi ştim că este şi mai dificil să aveţi acele simţăminte de vinovăţie închise în voi, şi  să le daţi drumul.  Asta vă lasă într-un fel de încurcătură pe care voi trebuie să  prelucraţi.
     Dar, dragi prieteni, eliberaţi.  Eliberaţi-i.  Onoraţi-i.  Găsiţi bucurie în aceste experienţe.  Într-adevăr aşa este.
     A fost o neînţelegere despre moarte care a dus la o cale dizgraţioasă că umanii au trebuit să moară.  Eliberaţi, aşa cum am spus înainte.    Dacă aveţi pe cineva drag care este pe punctul de a trece dincolo, noi am fost rugaţi să spunem ce să spunem lor, ce tip de medicamente sau alte remedii să le dăm.
     Cel mai bun lucru pe care voi puteţi face este să le ţineţi mâna lor.  Aduceţi-i în momentul vostru drag de Acum.  Spuneţi-i că tranziţia va fi plină de bucurie şi dragoste.  O să fie din noi de pe partea asta a voalului care o să fie acolo să îi primească.  Şi spuneţi lor, că voi puteţi să-i eliberaţi acum.
     Întrebarea de la Shaumbra 3:  Eu cred că tu deja ai răspuns la toate întrebările mele, deci este cumva ciudat să pun o întrebare.  Dar, eu mă plâng despre genunchii mei. (Râsete din audienţă)  Cum pot să fac pe genunchii mei să fie sănătoşi? Am dureri.  Eu sânt obosit de asta.
     Tobias:  Într-adevăr, corpul uman a trecut prin multe, nu numai al tău, dar şi pentru toţi Shaumbra.  Şi, încă mai este o problemă cu genunchii tăi pentru că...dragă, tu ai fost curajoasă să te ridici şi să pui această întrebare...deci noi sântem curajoşi ca să-ţi răspundem.  Tu încă nu faci conecţia cu tine aşa cum trebuie.
     Shaumbra 3:  Eu nu ştiu cum să fac asta.
     Tobias: Să respiri adânc, să stai în momentul de Acum, şi, pentru tine - poate tu vrei să dezbaţi asta cu noi - dar pentru tine, dragă, este să alegi viaţă.  Tu încă mai dezbaţi dacă să vii sau să pleci.  Nouă ne-ar face plăcere să vi înapoi la noi, dar este mare “nevoie” pe Pământ pentru tine.  Nu este o glumă când noi spunem “genunchi morţi” pe Pământ. (Tobias face o pauză în timp ce audienţa începe să râde la jocul de cuvinte a lui Tobias)
     Shaumbra 3:  Eu aş vrea să fac un târg cu tine.  Dacă tu cumva poţi să mă ajuţi ca să îmi vindec genunchii mei...să întineresc corpul meu...în aşa fel ca eu să pot avea o petrece în fiecare noapte...(râsete din audienţă)...şi eu nu sânt alergică la alcohol... eu voi rămâne aici (mai multe râsete).
     Tobias:  Atunci, noi îţi cerem să foloseşti respiraţia, pentru că este aşa simplu şi asta poate fi făcută oricând şi respiră prin tot corpul tău până la genunchi, până la picioarele tale, ca să se deschide circulaţia.   Sânt arii de energii închise aici.  Dacă tu ai dificultate să înveţi cum să respiri pe tot drumul şi prin genunchi şi până jos la picioare şi în Pământ, să şti că sânt experţi în această cameră care o să fie bucuroşi să te ajute cu asta.
    Dar, la fel este un proces interesant, aici.  Fiind curajos să te ridici şi să accepţi asta, într-un sens, tu eşti destul de curajos ca să spui că eşti gata să eliberezi şi să mergi înainte.  Deci, acum începe să eliberezi toate energiile strânse care sânt în acea arie.
    Asta este foarte simplu, foarte simbolic.  Tu nu permiţi la viaţă ca să vină pe tot drumul până jos la pământ ca să te re-energizeze noi nu disitribuim sfaturi medicale de nici un fel.  Dar, noi simplu spunem să faci asta, şi tu o să ai o mare uşurare.
     Întrebarea de la Shaumbra 4:  Tobias, eu sânt plin de furie şi sânt rănit ca niciodată în viaţa mea.  Eu vreau să iau lumina mea şi să mă întorc Acasă.  Şi, eu sânt un lucrător pentru sănătatea mentală şi aşa eu ştiu că simţămintele mele şi gândurile mele sânt în moderaţie severă, deşi eu aleg să nu acţionez pe asta.  De un timp, mie mi se pare că oricând doresc să fac un efort ca să-mi fac viaţa mai bună,eforturile mele nu lucrează în favoare mea şi nu mă răsplătesc.  Oglinda mai mare este ceea ce se întâmplă în lume.
     Şi, da, eu probabil sânt supărat cu spiritul.  Aşa cum şi eu sânt Spirit, eu la fel sânt supărat pe mine însumi.  Eu sânt sigur că m-am pus pe mine multe Capturări de 22, dar asta nu mă face să mă simt mai bine ştiind că probabil eu sânt cauza problemelor mele personale. (Râsete din audienţă)  Dacă eu nu am reuşit să creez o  viaţa care să mă îngrijească şi să mă alimenteze, şi dacă fraţii mei pe Pământ sânt comişi să creeze mizerie şi mai multe războaie, atunci eu nu sânt sigur că mai vreau să joc acest joc.
     Eu m-am gândit fiind aşa de sinucigaş că asta schimbă alegerilor mele, spus ironic.   Sau poate asta este tot scopul că eu trebuie să trec prin iad - şti tu, “dacă aş avea doar 30 de zile să trăiesc, poate as fi făcut diferit”.  Eu aproape că am cumpărat un divan foarte scump, asta numai că m-a făcut fericit când am privit la planul deştept şi culoarea frumoasă şi clară, dacă eu consider să nu fiu aici, atunci nu este nici un scop să economisesc economiile mele. (Râsete din audienţă) Sau, poate pot să cheltuiesc asta, oprându-mă să lucrez pentru un an de la serviciul meu...sânt nişte posibilităţi, hă?
     Tobias, poţi să mă ajuţi să trec peste efortul meu intern şi să mă eliberezi?  Şi, fi concret şi specific cât se poate mai mult, te rog. (Mai multe râsete)  Eu în general am trecut de stupiditatea de a face ceva bun. (Mai multe râsete).  Cu dragoste şi ceva protecţie de sine cavaleresc.
     Tobias: Într-adevăr, în onoare şi respect la întrebarea ta, da, noi putem fi concreţi şi direcţi în răspunsul nostru.  Răspunsul este, “Nu, nu este nimic ce noi putem face” (Ceva râsete)  Dar, noi te iubim pentru călătoria ta.  Răspunsul la fel este că, tu treci printr-un proces foarte intens. Tu creezi un tip de energie prin supărarea ta şi frustrarea ta care este disponibilă ca să foloseşti ca să te împingi pe tine la ce gândeşti tu că este nivelul următor...şi, vezi ce gândeşti că este nivelul următor şi unde gândeşti că ar trebui să fie, într-adevăr nu este niciunde tu într-adevăr mergi. (Răsete de la audienţă, la frazele răsucite a lui Tobias)
     Tu poţi să spui că mult din Shoud a fost pentru tine.  Mult din asta energetic a fost pentru tine.  Este timpul ca să eliberezi expectaţiile tale.  Este timpul să te conectezi la Planul Divin. Tu o să ai o mare înţelegere de bucurie care este disponibilă ţie.
     Tu ai noţiuni foarte predeterminate a lucrurilor cum astea ar trebui să fie.  Şi, tu într-un fel te-ai pus în cutie.  Şi, tu nu şti cum să ieşi afară din asta.  Îngerul păzitor aici pentru tine, asistenţa pentru tine, este divinitatea ta proprie şi planul tău propriu.
     Dar, tu nu ai avut destulă încredere în tine însuţi ca să te poţi uita la asta, ca să permiţi să vină asta în viaţa ta.  Tu eşti supărat cu tine însuţi.  Tu cauţi ajutor de afară.  Chiar dacă noi am vrea să te ajutăm să ieşi afară din asta, asta nu te-ar satisface faţă de ce se întâmplă adânc în sinele tău.  Şi mai mult ca orice, tu ai fi mult mai supărat cu noi, dacă noi am fi făcut asta!
     Noi îţi cerem ca să revizuieşti totul ce s-a spus în Shoud, să înţelegei despre ce vorbim noi când spunem că tu ai un plan întreg,  Planul Divin pentru tine însuţi.  La fel, eliberează toate expectaţiile tale.  Într-un fel, permite-ţi să mori în timp ce trăieşti ca uman.  Dă voie la toate expectaţiile Vechi, la karma ta veche, la felul Vechi să plece.
     Începe curat şi proaspăt.  Poate ar fi bine - sugestie, sugestie, ar fi bine pentru tine să te muţi ca să poţi să-ţi dai un început curat.  Noi credem că tu înţelegi, ce spunem noi prin asta.  Noi îţi mulţumim pentru întrebare.  Şi, agravarea şi frustarea pe care tu simţi o să vină înapoi ca să te servească când tu alegi asta.
     Întrebarea de la Shaumbra 5:  Dragă Tobias, câţiva dintre noi sântem într-adevăr gata să ne mutăm afară din energiile vechi a instituţiilor şi slujbe şi noi simţim că am fost acolo pentru un timp foarte lung.  Şi, întrebarea mea este...are asta de a face că noi simţim că sântem parcă într-o pauză sau un fel de in-spirare în înăuntrul, chiar acuma pe planetă . Şi, da, este acea dorinţă de a fi pasionat şi creativ, şi într-adevăr înaintând într-o viziune.  Şi, eu mă întreb care este următorul pas?  Ce facem noi între timp?
     Tobias:  Este timpul pentru tine şi pentru toţi care simt asta să începeţi să înaintaţi.  La fel este după fiecare dintre voi şi poate voi toţi în colectivitate, să creaţi oportunitatea pentru asta.  Sânt multe instituţii vechi pe Pământ care încă mai sânt potrivite pentru cei care se află în Energia Veche.
     Dar, noi am găsit că Shaumbra este foarte frustat în aceste...dacă astea sânt spitale...dacă sânt clinici de sănătate mentale...dacă sânt şcoli convenţionale...sau orice fel din acele locuri.  Voi deveniţi tot mai frustaţi cu limitele instituţiilor vechi.
     Dragi prieteni, a fost un vis care a fost transformat cumva într-o realitate bazat inter-dimensional şi este gata să devină o realitate într-o formă sau alta pe Pământ.  Cauldre a definit asta, Universitatea Shaumbra.  Asta nu trebuie să fie doar un loc.  Într-un fel, asta nu trebuie să fie în nici un loc fizic.  Asta poate să fie oriunde.  Asta este începutul de a vă încuraja pe voi toţi să începeţi noul vostru servici, să începeţi instituţiile noi cu suportul pe care aveţi de la fiecare - emoţional, financiar şi tot suportul Shaumbrei.
     Începeţi să scrieţi acele planuri de învăţământ.  Luaţi acel risc, şi puneţi afară acele programe.  Voi o să fiţi uluiţi câţi oameni o să vină la voi.  Dar, asta nu poate fi făcut, dragi prieteni, până ce voi nu decideţi să începeţi asta.
     Voi puteţi avea acest desen a Universităţii Shaumbra pentru toţi care vin la adunările voastre.  Şi, voi puteţi să vă uitaţi la asta şi să spuneţi, “Asta ar fi foarte frumos să fie adevărat într-o zi”.  Sau voi puteţi ca asta să se adeverească acum.  Voi puteţi începe să creaţi asta, dacă asta este o clădire, dacă asta este un tip de conecţie practică unul cu altul, faceţi să se adevărească.
     Eu nu pot să accentuez destul că lumea o să aibă disperat nevoie de fiecare dintre voi pentru tot ce puteţi oferi.  De aceea este că voi sânteţi aici pe această planetă.  Voi a-ţi trecut mai întâi prin probleme şi v-aţi mutat în energia Nouă în aşa fel că voi puteţi să dezvoltaţi aceste programe noi, dacă astea sânt pentru partea fizică, mentală, spirituală, sau dacă sânt pentru grupuri individuale.  Acum este timpul pentru asta, dragi prieteni.
     Noi ne referim la cărţile care vor fi scrise.  Şi, asta este un metafor.  Asta este felul de a spune că nu sânt doar cărţi, dar sânt şi clase.  Asta este o cale nouă de a apropia afacerea şi administraţia financiară.  Chiar acuma administrarea financiară este o energie foarte Veche.  Şi, asta se mişcă foarte încet, şi favorizează doar pe câţiva.
     Există căi noi.  Asta nu este pentru mine Tobias, sau orice alt înger să creeze asta.  Este după voi să faceţi asta.  De aceea este că voi sânteţi aici pe Pământ acum.
     Deci, dragi prieteni, solidificaţi asta.  Universitatea Shaumbra există pe nivele inter-dimensionale.  Sânteţi voi destul de curajoşi ca să aduceţi asta pe Pământ?  Noi îţi mulţumim pentru întrebarea ta şi pentru oportunitatea ca să pontificaţi. (Râsete din audienţă).
     Întrebarea de la Shaumbra 6:  Tobias, ca Lucrător pentru Iluminare, născut ca Muslim în Iran, te rog spune care este calea cea mai bună să vorbesc despre învăţăturile lui Tobias şi Mohamed la oamenii mei şi să ajut pe ei într-o cale potrivită pentru că, tu şti, că în aceste zile religiile sânt probleme senzitive în Iran.  Şi, la oameni le este frică chiar şi de umbra lor.
     Tobias:  Într-adevăr, noi te onorăm şi îţi mulţumim pentru această întrebare.  Noi vrem să facem o pauză aici.  Daţi-ne voie să aducem pe toţi Shaumbra la un punct de separare unde conştienţa Veche se mută în cea Nouă.  Aduceţi punctul de separare aici, şi asta să vă îmbrăţişeze în momentul nostru pentru munca ce faceţi voi.  Câţiva care sânt Shaumbra...ei gândesc că au o muncă dificilă.  Şi, noi auzim de la câţiva astăzi că într-adevăr, într-adevăr este o muncă grea.
     Deci, ca răspuns la întrebarea ta, să nu menţionezi sau că citezi pe, Tobias, Mohamed, Moses, Yeshua sau pe alţii mai sus.  În Energia Nouă, sânt cuvintele care vin din inima voastră şi care ies prin gura voastră, asta contează.  În aşa fel voi faceţi o diferenţă.  În momentul în care voi începeţi să menţionaţi alte fiinţe, voi aşa mergeţi afară din moment.  Voi aşa nu sânteţi complet integraţi în adevărul vostru.
     Tu eşti, drag prieten...când tu menţionez pe mine, când menţionez pe Tobias...într-un fel, ţie îţi este frică să pronunţi cuvintele tale.  Deci, tu te ascunzi în spatele meu.  Şi, când lor nu le place ce menţionezi tu, tu ai să spui, “Păi, eu nu întotdeauna sânt de acord cu Tobias”. (Râsete din audienţă)
     Deci, spune cuvintele tale din inima ta.  Noi o să stăm în spatele tău.  Noi o să fim acolo să te suportăm şi să te iubim.  Dar, aşa este cum trebuie să vorbeşti în Energia Nouă.  Noi îţi mulţumim profund pentru întrebarea ta.
     Întrebarea de la Shaumbra 7:  Eu lucrez într-o organizaţie care se cheamă HIDROGEN.  Asta acum încearcă să ajute Pământul să transforme combustibilul fosil într-o energie reînoită şi hidrogen (aplauzele audienţei)  Ai ceva sugestie cum...ce fel de target să înfiinţeze organizaţia noastră, şi cum putem să înaintăm?
     Tobias:  Într-adevăr. Şi noi recunoaştem şi aplaudăm munca pe care faci tu şi grupul tău.  Hidrogenul este unul dintre cele mai disponibile energii pe Pământ chiar acuma.  Este o problemă simplă de a lucra cu asta ca să deschideţi potenţialul.  Asta este în siguranţă.  Asta este abundent.  Şi, asta este şi mai puternic de cum cercetătorii înţeleg chiar acuma.
     Munca pe care grupul tău face, aduce o mare diferenţă.  Şi, ce noi am sugera aici este că este nevoie de a scrie mult mai mult despre asta, să descrieţi activităţile voastre, ca să fie mult mai vizibil pentru organizaţia voastră.  Chiar vorbind despre asta aici acum când mii de Shaumbra de peste toată lumea ascultă şi ne aude...asta va aduce la suprafaţă atenţia şi conştienţa voastră.
    Sânt multe diferite tipuri de energii care se pot folosi pentru susţinerea activităţii umane şi vieţii umane.  Noi vedem că hidrogenul are potenţialele cele mai mari în imediata apropiere.  După un anumit punct din timp voi o să începeţi să înţelegeţi energiile cosmice şi atunci astea se pot aduce înăuntrul.  Dar, acum pentru Pământ, energia de hidrogen este foarte importantă.
     Voi puteţi spune că cercetătorii s-au uitat foarte adânc pentru a găsi soluţii şi cum să folosească astea.  Răspunsul este chiar evident.  Noi am - cum să spun - este dificil să aducem informaţii ştiinţifice câteodată prin Cauldre (râsete din audienţă).  Dar, noi ştim cum să ocolim aceste limitaţii. (Mai multe râsete)  Şi el înţelege ce spunem noi.
     Noi am fi încântaţi să răspundem la acest fel de întrebare când noi ne adunăm unul câte unul, sau să fie date în scris.  Dar, sânt nişte probleme care sânt scăpate din vedere în acest timp.  Şi, într-adevăr, Cauldre înţelege că sânt perioade când noi nu putem descrie precis informaţiile ştiinţifice, aşa că noi trebuie să apropiăm asta într-o cale diferită.
     Întrebarea de la Shaumbra 8:  Tobias, ca şi aici în Colorado, noi trăim într-un loc foarte vechi.  Şi, noi ne bucurăm de aer proaspăt. Şi, noi ştim despre a respira adânc şi aşa mai departe.  Şi, noi ne plimbăm afară.  Şi, noi ne uităm pe cer.  Şi, noi vedem lucruri care sânt ca urme lăsate pe cer, pe care oamenii numesc “urme chimice” şi sânt potenţial otrăvitoare.  Şi, prietenii noştri se îngrijorează de asta.  Cum putem să ne adresăm la asta, pentru că se pare, că chiar dacă noi stăm în spatele zidului scund, astea vin la noi.  Nu putem scăpa de asta chiar dacă respirăm adânc.  Deci, poţi să ne ajuţi, cum să ne adresăm la asta, nu numai pentru noi înşine dar şi pentru alţii?
     Tobias:  Noi vrem, dar noi nu o să fim prea populari cu asta.  Dragi prieteni, dacă voi sânteţi implicaţi cu orice fel de teorie conspirativă, voi negaţi că voi sânteţi la fel Dumnezeu.  Dacă sânteţi implicaţi în orice fel de teorie conspirativă, voi într-adevăr evitaţi inevitabilul şi cele dificile.  Şi aşa voi trebuie să vă uitaţi în sinele vostru, trecând prin procesul vostru propriu de trezire.
     Noi vedem acele diverse teorii conspirative, câteva din ele au un anumit adevăr.  Astea sânt create...şi astea se extind...şi astea sânt dramatice şi emoţionale...şi astea captivează atenţia oamenilor, simplu asta este o distragere...o distragere de la faptul de a nu vă uita în sinele vostru.
     Este puţin adevăr în ceea ce numiţi voi, “urme chimice”. Este puţin adevăr în ce a fost numit “Iluminati”.  Este mult adevăr că umanii aruncă astea în aer afară din proporţie, fiind foarte dramatici, în aşa fel că ei nu trebuie să facă munca reală. 
     Noi vă încurajăm să vă uitaţi pe cer când trec avioane, şi inspiraţi asta cât puteţi de adânc, şi înţelegeţi că nu este o otrăvire intenţionată care sânt puse aici să încerce să omoară umanitatea.  Sânt căi mult mai uşoare de a face asta.  O bombă nucleară ar rezolva asta foarte repede.  Deci, dragi prieteni, să nu fiţi tulburaţi de aceste conspiraţii.
     Da, sânt unele elemente în acele urme chimice din cauza combustibilului care nu fac arderea completă.  Să sperăm că într-o zi ei o să folosească hidrogenul.  Sânt nişte combustibili ne arşi care ar putea să fie toxice.
    Dar, în general nu este un plan intenţionat de guvern ştiut şi secret ca să preia lumea, aruncând chemicale pe populaţie. Totuşi este un plan deliberat făcut de indivizi ca să perpetueze această dramă şi aceste conspiraţii, să hrănească egoul lor blestemat (aplauze din audienţă).  Deci, dragi prieteni, ei privesc cum toate oile urmează să facă ceea ce ei spun.  Cauldre gândeşte că el trebuie să fugă pe uşa din dos când comunicarea se termină. (Râsete din audienţă) Dragi prieteni, voi veniţi aici ca să aflaţi adevărul.  Şi noi vă dăm asta, aşa cum vedem noi.
     Problema este DRAMA care înconjoară toate astea şi asta vă reţine de la munca adevărată care este în mâna voastră.
     (Pauză)
     Deci, dragi prieteni, noi am vorbit despre multe lucruri astăzi.  Noi am vorbit despre Planul vostru Divin.  Noi am vorbit cum puteţi să începeţi să înţelegeţi ca să călătoriţi pe o bază inter- dimensională şi să aduceţi totul înapoi la voi în momentul de Acum.  Noi am vorbit despre călătoria voastră şi despre cum Hossaf vine acum să lucreze cu voi în următorul pas.
     Este mult ca să absorbiţi şi să digeraţi aici.  Noi simplu vă reamintim vouă ca să nu intelectualizaţi asta.  Simţiţi drumul vostru prin asta, acum.  Simţiţi drumul vostru prin asta. Ce este potrivit o să vină înapoi în mintea voastră. Şi, voi o să aveţi o înţelegere bună.
     Noi o să lucrăm foarte aproape cu voi în următoarele săptămâni.  Poate o să fie lucruri surprinzătoare şi interesante care se vor întâmpla pe nivelul vostru global, parţial  din cauza acestui război, şi parţial cum intră ceva din Energii Noi.  Să nu fiţi surprinşi.  Să nu intraţi în dramă.  Înţelegeţi că este potrivit. Aveţi compasiune pentru ce se întâmplă în lumea Veche şi ţineţi echilibrul vostru în Energia Nouă.
     Voi niciodată nu sânteţi singuri.
     ŞI AŞA ESTE
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved