SERIILE DIVINITĂŢII UMANE
“SHOUD 7: ILUZIA PUTERII”
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
1 FEBRUARIE 2003

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi ne reîntoarcem la această zi de Shaumbra, timpul nostru împreună.  Da, într-adevăr, voi a-ţi ajuns la concluzia că cu cât voi eliberaţi ceea ce a-ţi gândit că a fost, eliberaţi limitaţiile identităţii voastre vechi, voi puteţi într-adevăr să fiţi ca noi născuţi, să aveţi o nouă înţelegere şi perspicacitate.   Voi puteţi să ajungeţi la înţelegerea cum totul este  potrivit.  Când voi eliberaţi identitatea veche, voi ajungeţi să descoperiţi o sine complet nouă în căi voi nu a-ţi imaginat înainte, plină cu dragoste şi energie şi creativitate.
     La comunicarea recentă, mulţi dintre voi a-ţi avut doar un fel de încercare, a ce înseamnă ca să lăsaţi Spiritul să vină prin voi, divinitatea voastră proprie să vină la suprafaţă.  Voi a-ţi avut o încercare ca să vedeţi ce înseamnă să daţi drumul la concepţiile vechi şi noţiuni, şi să fiţi în moment.   Voi ştiţi că mintea poate să vă spună că asta poate să fie plictisitor şi să fie fără substanţă dacă daţi drumul sau eliberaţi totul.
     Oh, dar dragi prieteni, când voi daţi drumul, asta este ca un fluviu.  Asta deschide stăvilarele şi tot ce a fost în spatele acestuia va trece prin asta.  Vedeţi voi, din perspectiva veche, uitându-vă la stăvilar, asta s-a văzut ca o dâră de apă într-un pârâu.  Ce nu a-ţi putut să vedeţi a fost volumul de energie şi dragoste care a fost pe partea cealaltă a stăvilarului.
     Când voi daţi drumul la vechea identitate a voastră, voi deveniţi ca “omul de nicăieri” (Tobias aici se referă la un cântec cântat înainte de începerea Întrebărilor şi răspunsurilor - este o versiune cântat de Beatles,numit,” Omul de nicăieri”)  Voi într-adevăr puteţi deveni tot, tot, un nou nivel de experienţe care este dificil de descris în cuvinte.  La acel punct nu este nevoie ca să faceţi o nouă identitate.
     Voi sânteţi tot.  Asta este o experienţă fericită.  Asta vă va aduce pe voi pe genunchi atunci când voi o să înţelegeţi asta, când voi înţelegeţi ce înseamnă să permiteţi Spiritului să danseze prin voi, Spiritul vostru să danseze fără nici o restricţieşi nereţinere
     Aşa cum a-ţi spus în Shoud şapte acum câteva minute, nu este nevoie să construiţi putere.  Nu este nevoie să acumulaţi putere şi să încercaţi puterea.  Voi a-ţi simţit cum a fost când a-ţi avut toată puterea în univers, şi după aceea asta a fost luată.  Voi a-ţi ajuns la realizarea că puterea este o iluzie. Voi nu aveţi nevoie de putere voi deja  SÂNTEŢI TOT CE SÂNTEŢI.
     Voi nu trebuie să încercaţi să construiţi identitatea voastră şi baza de putere în sinea voastră.  Dacă cineva vine şi vă atacă, cineva vă atacă cu vorbe sau cu fiinţa lor fizică, voi nu aveţi nevoie de putere.  Voi sânteţi energie.  Ei o să zboară prin voi.  Voi nu o să fiţi afectaţi.
     În trecut, voi a-ţi încercat să construiţi baza puterii voastre.  Voi a-ţi simţit că voi a-ţi fost disconectaţi de Acasă şi de Spirit şi din această cauză voi a trebuit să creaţi o casă de putere în jurul vostru.  Acum, voi realizaţi că nu este nevoie pentru asta.  Tot de ce aveţi nevoie, voi găsiţi în moment.  De ce nu aveţi nevoie acuma este “puterea” în moment.  De ce ar trebui să aveţi iluzia puterii când asta este exact acolo?
     Umanii vorbesc despre a fi puternici.  Ei caută asta.   Ei doresc asta.  Ei se duc şi caută pentru asta.  Dar, nu este nevoie pentru asta acum.  Folosiţi asta în viaţa voastră.  Folosiţi conceptul de putere ca şi o iluzie.  Folosiţi asta în viaţa voastră.  Vedeţi cum vă simţiţi cu asta.  Voi poate o să vă simţiţi epuizaţi la început.  Voi poate aveţi tendinţa să nu eliberaţi conceptul vechi dintr-o dată.
     Poate o frică apare din sinea voastră, spunând, “Dacă eu dau drumul la toată puterea mea, atunci într-adevăr ceva o să vină şi mă cucereşte, mă consumă”.  Încercaţi, dargi prieteni, să eliberaţi asta.  Voi o să descoperiţi că nici o entitate şi nici un grup nu poate să vă consume...niciodată.  Voi sânteţi unici şi întregi în voi înşivă.  Noi vă aplaudăm pentru această realizare, această iluzie a puterii în această zi.  Şi cu asta, noi sântem bucuroşi să împărţim conversaţia cu voi.
     Întrebarea de la Shaumbra 1:  Tobias, noi ne întrebăm dacă marea majoritate a copiilor care au “autism”, sânt Shaumbra, şi dacă au probleme să se ajusteze la Energia Nouă?  Nepotul nostru este aproape trei şi a fost diagnozat că are “autism”  Noi am simţit încă de la naşterea lui că el este Shaumbra.  Ai vreo sugestie ce trebuie să facem ca să putem ajuta aceşti copii ca să-şi ţină propria energie şi să ajusteze la asta care se pare că este copleşitoare pentru ei?
     Tobias:  Într-adevăr, mulţi care sânt iluminaţi ei vin acuma în acest timp şi îşi aleg pe voi ca părinţi - ei vin fără nici o bază de karma.  Ei vin foarte deschişi şi curaţi.  Dar, ei sânt aşa de senzitivi şi sânt afectaţi profund de toate vibraţiile în jurul lor.  Ei sânt aşa de senzitivi că asta îi scoate afară din balanţă şi ei nu pot să ţină concentrarea lor în această lume ca şi umani.  Deci, mulţi dintre ei v-au ales pe voi ca părinţi, călăuzi şi învăţători. Ei cunosc energia voastră.  Energia voastră, asta o să-i îngrijeze şi îi protejează pe ei.
     Ei sânt foarte deschişi şi ei simt.  Dar, ei au dificultate să se ajusteze la orice în jurul lor.  Este important ca ei să se simtă în siguranţă.  Asta îi va ajuta pe ei să se conecteze cu energia pământului.  Vorbiţi-le.  Vorbiţi-le de spaţiul sigur pe care voi creaţi împreună cu ei.
     Vorbiţi-le despre faptul de a se conecta pe ei înşişi la dragostea lui Gaia...Gaia, care este un Spirit preţios în sinea ei, un spirit drăgăstos şi îngrijitor.  Spuneţi-le să se imagineze pe ei înşişi ca fiind un copac şi că rădăcinile lor întră direct şi ferm în Gaia şi ramurile se deschid la energiile din cer.  Da, această combinaţie de a se conecta la Gaia şi aducând înăuntru energia divină, asta îi va ajuta pe ei.
     Ei ştiu că ei au ales un rol dificil când ei s-au întors în această lume ca umani deschişi şi clari.  Şi ei au nevoie de reasigurare... oh, în special când ei îşi joacă rolul lor.  Ei vor să ştie, într-un sens, că voi totdeauna o să fiţi acolo pentru ei indiferent prin ce tip de simţământ trec ei.
     Deci, da, într-adevăr acel drag de care ai menţionat tu, este Shaumbra...Shaumbra, ce înseamnă familie de Acasă, familie care a fost împreună înainte, care a fost într-o călătorie pentru a aduce Energia Divin Umană pe Pământ în acest timp.  Shaumbra nu este un grup de care trebuie să vă alăturaţi.  Asta, simplu înseamnă că noi am fost împreună înainte, şi că noi mergem pe un drum comun, şi noi dăm voie Spiritului să se desfăşoară în timp ce este în formă umană pe Pământ.
     Întrebarea de la Shaumbra 2:  Tobias, dacă cineva moare în dimensiunea a 3-a în timp ce este furios, această persoană ia cu el supărarea şi crezul limitat pe partea cealaltă a voalului?  Putem noi să ajutăm acele persoane care au trecut pe partea cealaltă nu de mult, trimiţându-le raze violete de transmutare ca să ajutăm să-şi transformă supărarea lor în timp ce sânt pe planul astral?
     Tobias:  Într-adevăr, asta ne dă oportunitatea să vorbim aici un moment despre proiectul cu care o să lucreze Shaumbra.  Noi am menţionat asta înainte - acest subiect despre moarte.  Asta  trebuie să fie înţeles în timp ce sânteţi pe Pământ.
     Voi credeţi că dacă cineva moare atunci toate problemele lor sau toate neînţelegerile lor sau imbalanţele dispar?  Dragi, dragi Shaumbra, asta nu este aşa.  Când cineva moare şi a avut o furie, ei la fel sânt furioşi aici.  Este simplu, imaginaţi-vă pe pe voi înşivă dintr-o dată fără corp fizic.  Conştienţa nu întotdeauna se schimbă în special pentru cei care nu sânt într-o stare iluminată.
     Când cei ca voi Shaumbra vin aici, ei înţeleg procesul de tranziţie.  Ei înţeleg că ei nu trebuie să cară dualitatea cu ei înşişi.  Dar, pentru marea majoritate a umanilor, când ei sânt furioşi, ei vin aici cu acea furie.  Dacă ei sânt într-un loc foarte limitat şi greu cu crezurile lor despre Dumnezeu, ei vin aici cu acesta.
     Aşa cum am spus înainte, sânt milioane, şi milioane şi milioane de umani care au plecat de pe Pământ, care au venit înapoi aici şi ei aşteaptă.  Ei aşteaptă să fie judecaţi.  Ei nu o să asculte la spusele celui mai mare înger care vine să-i viziteze.  Ei aşteaptă pentru Cristos să vină şi să-i salveze şi să-i judece.
     Când noi îi apropiem, ei nu ne lasă pe noi pentru că ei aşteaptă pentru acea entitate.  Dar, chiar dacă Cristos sau energia lui Sananda merge printre ei, ei nu îl recunosc.  Ei au spus, “Asta este o glumă”.  Deci, noi nu sântem siguri pentru ce aşteaptă ei.
     Când umanii vin la noi, de multe ori ei nu ajung până la noi.  Energia lor, cumva rămâne într-o stare aproape de Pământ.  Ei înţeleg că numai sânt în corpuri umane fizice, dar ei nu-şi permit lor înşişi să vină complet pe partea noastră.  Ce se întâmplă în general, este că pentru o perioadă scurtă ei stau fără corp fizic.
     Ei simt atragerea puternică ca să meargă înapoi şi să ia formă umană.  Ei nu-şi petrec un timp ca să-şi revizuiască viaţa lor.  Ei nu-şi petrec un timp ca să vorbească la îngerii “analişti” de pe partea noastră a voalului (răsete din audienţă)  Ei vor să sară înapoi în dualitate.  De multe ori ei au supărarea şi furie în sinea lor.  Ei sânt dezechilibraţi, şi ei cresc ca copii cu asta în ei.
     Asta este dificil, pentru că este nevoie de o tranziţie între o perioadă de vieţi.  Dar, mulţi nu aleg asta.  Sânt umani care merg înapoi în formă umană doar în câteva zile sau săptămâni de la moartea lor.  Voi o să vedeţi asta de multe ori când oamenii care sânt ucişi într-un război.  Ei vor să vină înapoi să fie cu cei dragi lor.  Asta le trage pe ei înapoi pe Pământ.
     Noi vă încurajăm pe voi să lucraţi cu acest subiect de moarte şi tranziţie la Universitatea Shaumbra.  Moartea în Energia Nouă este despre cum să lăsaţi corpul fizic graţios...cum să eliberaţi asta înainte ca voi să plecaţi...şi la ce să vă aşteptaţi când ajungeţi aici.
     Oh, o să fie cei care o să vă provoace.  Da, da, ei vor să creadă că este o linie pentru judecată aici la noi, o mare linie de păcătoşi care aşteaptă să fie judecaţi.  Ei vor să creadă că sânt diferite nivele în rai pe care ei sânt acceptaţi, bazat pe câţi bani ei au oferit pentru ajutorare sau ce au făcut ei în viaţa lor.
     Nici una dintre lucrurile astea, dragi prieteni, nu sânt reale. Are asta un sens comun uman şi să fie adevărat?  Noi credem că nu!  Deci, noi îţi mulţumim pentru această întrebare şi pentru oportunitatea ca să pontificăm la asta (Râsete din audienţă)
     Întrebarea de la Shaumbra 3: Eu am primit o carte nu demult care este o carte de Energie Veche, intitulat “Eu sânt asta”, care a fost scrisă acum 30 de ani.  Eu doar am frunzărit-o şi în mare mesajul a fost identic ce Tobias ne-a spus astăzi - să mergem în sinea noastră, şi să ieşim din mintea noastră, şi să stăm în momentul de “Acum”.  Noi nu sântem cei care avem un nume pe carnetul de conducere.  Totul este o iluzie.  Deci, cum o să afecteze Energia Nouă pe acei care o să se uită la asta peste 30 de ani?  O să fie mai repede şi mai uşor pentru ei?  Tobias a spus că îngerii care o să se incarneze în viitor nu o să fie în stare să ocolească Pământul asta şi să meargă direct pe Pământul Nou.  Înseamnă asta că mesajul o să fie acelaşi?
     Tobias:  Dragi prieteni,  dacă vă uitaţi la cărţile voastre de înţelepciune pe parcursul istoriei moderne, voi o să vedeţi mesajul nostru repetat mereu, şi mereu şi din nou.  Noi spunem asta în multe căi diferite pentru că sânt mulţi urechi diferiţi care ascultă.  Dar mesajul în sine este acelaşi.  Adevărul este acelaşi.  VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU.
     Şi, da, Cauldre, noi încă mai aşteptăm ca acea carte să apare! (Râsete din audienţă)
     Dar, dragi prieteni, sântem cei de pe partea noastră care vorbim la mulţi dintre voi ca voi să primiţi mesajul din nou şi din nou.  Eu, Tobias, am fost implicat cu mulţi umani în cursul timpului recent, lucrând ca să aduc mesajele la umani.  Mulţi dintre ei, (şi voi), nu realizaţi că astea sânt comunicări, dar astea sânt.
     Noi o să continuăm să vă dăm acest mesaj că - VOI LA FEL SÂNTEŢI DUMNEZEU.  Voi sânteţi Divini Umani.  Totul este conţinut în sinea voastră.  Marele maestru a dragostei, Yeshua, a avut acest mesaj simplu.  Dar, asta a fost deformat mereu şi mereu de biserici, şi aşa noi a trebuit să aducem asta înapoi pe Pământ prin căi noi şi voci noi.
     Dacă Yeshua a întâlnit un alt uman pe drum, el ar fi spus, “Totul este în sinea ta.  Dumnezeul este în sinea ta.  Tu eşti Dumnezeu.  Ai nevoie de vindecare?  Eu nu pot să te vindec.  Eu nu pot să fac miracole pentru tine.  Dar, eu pot să arăt cum să te vindeci pe tine însuţi.  Eu pot să-ţi arăt cum poţi să revii în balanţă”.  Au fost mulţi care au urmat vorbele lui.  Au fost mulţi care l-au ridicularizat pe Yeshua.  Au fost mulţi care au ascultat vorbele lui şi au învăţat ce înseamnă ca să vină Spiritul sus din sinea lor şi să vindece corpul lor fizic, şi să facă alte miracole. Da, şi Jesus într-adevăr nu a performat nici un miracol pe nimeni.  El a arătat lor cum să facă asta pentru ei înşişi.
     Întrebarea de la Shaumbra 4:  Tobias, tu ai adus nouă mulţi vizitatori interesanţi.  Şi eu aş dori să aduci pe cineva.  Eu aş vrea să aud despre Mohamed.
     Tobias:  Asta este foarte interesant pentru că noi am vorbit doar despre asta.  Cauldre a întrebat când o să vină Mohamed.  Energia lui a fost în Cercul al Doilea, de multe, multe ori.  Dar, voi ştiţi, într-un sens, el a fost  - cum să spun - el a fost foarte ocupat cu alte lucruri. (Mai multe râsete)  El o să fie invitat la un punct anume, dar sânt nişte scopuri energetice pentru care el nu a vrut să fie aici ca un musafir principal.
     Este multă confuzie despre maeştri voştri.  Câteodată ei încearcă să aibă un profil neînsemnat.  Ei nu vor energii şi atenţii să fie concentrate pe ei.  Ei nu vor ca umanii să-i urmeze.  Şi ei înţeleg că este nevoie de balanţă pentru a evita contrazicerile.  Dar, noi îţi mulţumim pentru întrebarea ta, şi să fi sigur că Mohamed o să fie aici.  Fi sigur că noi o să-i vorbim şi el o să aibă un mesaj care o să vă şocheze, atunci când o să vină ca invitat. Da, într-adevăr el a fost cunoscut pentru asta în timpul lui.
     Întrebarea de la Shaumbra 5:  Tobias, poţi tu să spui cum Gaia produce ulei crud?
     Tobias: Sânt multe căi diferite de a răspunde.  Pe partea ştiinţifică, este simplu, este prin rearanjarea structurii moleculare a formelor de viaţă care au fost pe planeta voastră, combinat împreună cu diferite surse energetice.
     Într-un sens, se poate spune că acest ulei este “dulceaţa lui Gaia”.  Asta este un produs secundar a întregii transformări şi mişcarea energiei a acestui organism minunat numit Gaia.
     A fost potrivit pentru acest ulei crud să fie folosit de umani.  Nu este nici un resentiment din partea Gaiei pentru asta.  Dar, dragi prieteni, este timpul aşa cum ştiţi ca să se mute la nivelul următor a energiei Pământului vostru.  Dar, noi o să vorbim despre asta.
     Întrebarea de la Shaumbra 6: Tobias, cum pot să fiu cel mai bun instrument de compasiune pentru cineva drag cu boală mintală, ceea ce noi umanii numim boală mintală?  Şi cum putem să vindecăm această boală mintală fără medicamente?
     Tobias:  Tu deja ai fost un instrument de compasiune şi tu şti asta.  Tu ai avut zilele tale de nemulţumiri.  Dar, oh, asta ţi-a adus multă bucurie şi o nouă înţelegere în viaţa ta.  Asta este simplu un fapt de a şti ce umanii aleg în viaţa lor.  Nu este o greşeală a naturii.  Nu este o pedeapsă a Dumnezeului.  Ei aleg asta pentru mai multe scopuri.
     Dacă ai vrea să fi şi mai înţelegător şi compasionat, şi să vezi cum astea au fost alcătuite, întreabă pe acel drag ţie într-o stare de comunicare, într-o stare de simţământ. Să te ajute să înţelegi mult mai mult despre dinamicitatea de ce ei aleg asta în viaţa lor.  Voi la fel o să fiţi surprinşi la câteva lucurui pe care voi o să auziţi.
     Şi dacă spui, “Dar, Tobias, eu nu prea ştiu cum să fac să pot comunica?”, asta este greşit, pentru că tu faci asta de foarte mult timp, în special cu acel individ.  Permite-ţi ţie să intri în simţirea a ce ei vor să spună.  Ei o să spună o poveste minunată, o poveste care te include şi pe tine din trecut.  Tu acuma poţi să eliberezi acea Energie Veche, ceea ce te ţine de ei.   Tu la fel poţi să vezi pe ei într-un fel complet nou, cu o înţelegere complet nouă.
     Boala mentală nu este ceva ce se poate vindeca.  Asta este o condiţie care este adus de pe partea noastră a voalului în acord când cineva se naşte.  Ei aleg asta - ceea ce voi consideraţi invaliditate şi ceea ce nu este de loc - pentru o multitudine de scopuri.
     Şi, da... noi nu putem să repetăm asta destul de mult?  Aceste medicamente pe care voi a-ţi făcut pentru minte, astea ţin înapoi evoluţia conştienţei.  Noi ştim că câteodată asta ajută cumva.  Parcă face asta mai confortabil.  Dar, noi nu sântem în favoarea acestor lucruri.  Sânt remedii homeopatice pe care doctorii voştri homeopatici pot prescrie. Asta o să ajute pe acei indivizi să numai ia acele medicamente care limitează mintea.  Deci, noi sugerăm ca tu să mergi să vezi un homeopat. Şi sânt câţiva aici în această cameră.  Vorbeşte cu ei ce se poate face.  Ei o să te găsească după această întâlnire şi ei o să-ţi vorbească pentru că ei au o mare compasiune în inima lor.
     Întrebarea de la Shaumbra 7:  Tobias, vreau să te întreb despre un prieten care a trecut pe partea cealaltă a voalului în vara anului 2001, şi de ce el...care a fost semnificaţia ca să mă ataşez de el în ultimele două săptămâni, de ce eu nu m-am ataşat înainte.  Şi eu simt că el îşi face prezenţa lui.  Eu vreu doar să ştiu cum este el şi importanţa acestuia.
     Tobias:  Tu poţi să rămâi acolo. (Tobias spune la cel care a întrebat şi care vrea să plece de la microfon)  Noi am vrea să-ţi vorbim. (Râsete de la audienţă)  Deci, când el îţi vorbeşte, ce spune el că face?
     Shaumbra 7:  El face bine, foarte bine.  Incredibil de bine.
     Tobias:  Şi cum îi place lui pe această parte a noastră?
     Shaumbra 7:  Îi place mult.
     Tobias:  Şi doreşte el să vină înapoi pe Pământ?
     Shaumbra 7:  Da.
     Tobias: Şi ce aşteaptă el?
     Shaumbra 7: Eu cred că aşteaptă ca noi să terminăm noua şcoală, Universitatea Shaumbra. (Râsete multe şi aplauze)
     Tobias:  Noi râdem şi Cauldre râde.  Cauldre...el câteodată este provocat ca să vorbească despre finanţe, nevoia de energie pentru a suporta această şcoală.  Deci, sânt căi ascunse pe care noi aducem afară (mai multe răsete)  Şi cel mai bun lucru este că el ştie asta.
     Deci, cum te simţi tu, cum te-ai simţit când el a plecat, şi de ce te-ai legat de el înainte ca el să plece?  Care a fost semnificaţia perioadei acele scurte de timp?  Fi foarte deschis cu noi.  Permite-ţi asta ţie.  Tu şti cum să mediez.
     Shaumbra 7: Eu cred că el a fost curios sau eu cred că el m-a ales pe mine că eu am ţinut prezenţa în acel timp.  Eu m-am conectat mult cu el.  Şi, el m-a făcut să râd foarte mult.  A fost uluitor prin ce a trecut el, şi  el a fost capabil ca...el a avut o înţelegere sigură despre el însuşi.
     Tobias: El la fel a ştiut că timpul lui a sosit.  Şi lui i-a fost frică şi a avut griji, ca şi mulţi umani despre moarte.  Într-un fel el a înţeles frumuseţea şi bucuria experienţei de viaţă şi la fel că trebuie să părăsească asta şi să vină înapoi pe partea noastră a voalului.
     Dar, el a avut nevoie ca cineva să îi reamintească de asta.  El a avut nevoia să îi fie reamintit de binecuvântările vieţii.  El a avut nevoia ca cineva să-i reamintească de bucuria de a lăsa corpul fizic pentru a trece pe partea noastră.  El a trebuit să înţeleagă că nu este un Dumnezeu răzbunător sau care judecă  pe partea noastră şi care aşteaptă să i se spună ce a făcut el bine sau rău.  El a uitat câteva din astea.
     El a trebuit să fie în prezenţa cuiva care a avut înţelepciune.  Deci aşa el a venit la tine.  A fost o legătură.  Asta i-a reamintit lui de tot ce a fost el şi ce a învăţat.  Şi, el îţi mulţumeşte ţie foarte mult.  Şi, pentru asta el continuă să vină la tine şi glumeşte cu tine.
     Şi da, într-adevăr, într-adevăr el vine înapoi.  Într-adevăr el aşteaptă pentru un grup de umani care sânt într-adevăr centralizaţi şi legaţi de divinitatea lor proprie.  El vrea ca să fie crescut într-o familie ca asta.  El a petrecut multe vieţi în care a avut familii dificile.  Dar, acest înţelept ştie că nu este nici un sens de a alege aceea niciodată.  Dacă aveţi o şansă, voi puteţi să alegeţi acum să veniţi înapoi într-o familie care vă va iubi şi vă va îngriji în Energia Nouă.  Şi, pentru asta aşteaptă el.
     Întrebarea de la Shaumbra 8:  Tobias, eu am o întrebare referitor la nava spaţială Columbia care a avut acel accident în această dimineaţa.  Eu cred că acele şapte suflete s-au oferit voluntari ca să plece de pe această planetă .  Eu am vrut să ştiu cum sânt ei la ora actuală, şi poate ei pot vedea pictura mai largă că de ce au ales ei să facă asta.
     Tobias:  Într-adevăr, noi sântem încântaţi că tu ai întrebat asta.  Nu este că tu sau alţi umani să scrie scenariul de a pleca de aici.  Sânt potenţiale care există.  Dar, pentru cei care au fost la această misiune, ei au ştiut pericolul şi riscul pe multe nivele.  Dar, asta nu a fost scris să se sfârşească astăzi.  Deci, noi vrem ca voi să înţelegeţi, voi toţi, că nu este o dată specifică sau un timp în viitor când să veniţi voi înapoi la noi.  Este vorba despre potenţiale.
     Mulţi dintre voi... a-ţi trecut printr-o expereinţă a morţii, poate în accidente fatale de maşini,sau alte situaţii tragice.  Dar, voi nu a-ţi experienţat moartea.  Voi a-ţi schimbat asta. Voi a-ţi schimbat asta.
     Daţi voie acum să vorbim despre tragedia zilei de astăzi cu Columbia.  Noi vă cerem ca să înţelegeţi că sânt multe simbolisme aici şi multe de înţeles.  Noi vă cerem ca să nu vă prindeţi în drama a ceea ce noi spunem acum, dar să înţelegeţi la un nivel mai adânc. (Râsete din audienţă aşa cum Tobias se îndoieşte ca să continuă)  La Cauldre nu o să-i placă ceea ce noi o să spunem, dar noi totuşi spunem.
     Au fost multe, multe a ceea ce voi numiţi misiuni spaţiale în timpul vostru.  Este o mare curiozitate despre ce se întâmplă înafara regatului Pământesc, că ce este în spaţiu.  Asta este de înţeles.  Un lucru ce oamenii de ştiinţă şi guvernul a învăţat mai demult a fost că lucrurile sânt diferite odată ce se părăseşte pătura magnetică a Pământului, când ieşiţi din spaţiu.  Ce au învăţat ei, este că există o energie uriaşă care se poate atinge.
    Kryon vorbeşte despre aceste energii şi le numeşte grilaj cosmic  Sânt energii mari care se pot atinge.  Însă este foarte dificil de atins de pe Pământ.  Deci, ei au condus nişte experienţe pentru mult timp.  Ei au făcut conecţii.  Ei gândesc că acolo sânt fiinţe extraterestre.  Ei încă nu sânt în clar cu asta.  Dar, ei simt şi sânt capabili ca să-şi dea seama despre vibraţii.  Ei simt valurile de energii care vin înăuntru.  Şi ei încearcă să înţeleagă ce sânt aceste energii universale, şi mai mult ca orice cum să aducă asta înapoi aici pe Pământ.
     În trecut când ei au încercat să colecteze aceste energii, gândiţi-vă la asta, într-un fel aceste energii despre care noi vorbim aici, ca vibraţii şi tonuri, astea sânt foarte specifice.  Ei încearcă să decodifice aceste energii ca să înţeleagă mai bine.  Ei gândesc că asta este un limbaj, deşi asta nu este aşa.  A fost o presupunere că asta a fost un limbaj de la alte civilizaţii, ceea ce voi a-ţi numi extratereşti.  Dar, asta nu este aşa.  Ce au descoperit ei este că atunci când ei pot atinge aceste frecvenţe şi vibraţii, că asta aduce un tip de energie convingătoare şi o energie foarte sigură.
     Dragi prieteni, asta este munca pentru care ei merg în spaţiu.  Credeţi voi că ei merg să înveţe cum să crească porumbul mai mare? (Râsete din audienţă)  Sau să vadă dacă şobolanii trăiesc mai multe zile? Nu.  Ei într-un sens au descoperit, Energia Nouă. (Suspine şi aah-uri de la audienţă)  Da. Şi, ei folosesc asta în experienţele lor chiar acuma.
     (Chicot)  Ei înţeleg că NOI ştim asta.  Ei chiar ascultă la cuvintele noastre aici.  Ei încearcă să înţeleagă ce noi deja ştim, deci să-i ajutăm să înţeleagă mai bine ce ar trebui ei să ştie.  Deci, noi am vrea să-i Salutăm astăzi pe ei. (Râsete din audienţă)  Vă mulţumim că voi acultaţi vorbele noastre!  (S-a descoperit mai târziu că în timpul comunicării au fost 70 de interferări pe Internet de la armata US)
     Ei folosesc un tip de substanţă bazat pe apă ca să încerce să colecteze această energie din spaţiu.  Ei ştiu că este foarte puternică.  În timp ce ei sânt în misiunea lor în spaţiu, înafara magnetică puternică a pământului, ei pot să utilizeze această energie.  Dar, încercările trecute de a aduce asta înapoi pe Pământ au eşuat.
    Acum, aşa cum ştiţi, grilajul Pământului s-a schimbat.  Lucrurile au devenit diferite acum o lună.  Ei au mers în spaţiu, foarte recent, şi ei au ştiut asta.  Dragi prieteni, ei înţeleg că grilajul s-a schimbat.
     Ei au încercat să aducă această Energie Nouă puternică  înapoi pe Pământ.  Ei au încercat să treacă asta prin nivele.  Ei au încercat să aducă înapoi în atmosfera Pământului.   Şi asta nu prea mege aşa bine.  Nu prea merge.  Încă mai este ceva ce are nevoie de o mare înţelegere.
     Într-un fel voi puteţi spune că conştienţa umanităţii nu o să permită să fie adus înapoi aici.  Este prea puternică pentru folosirea umanilor chiar acum.  Armele nucleare pe lângă asta arată mici şi neterminate.  Este destulă conştienţă şi vibraţie a planetei de a şti că dacă asta ar fi fost adus înapoi acum şi pus în mâinile celor care au agendă, asta ar putea să fie catastrofic.    Cei care erau pe bordul Columbia, într-un fel da, ei au dat viaţa lor astăzi pentru a asigura că asta nu a fost adus înapoi pe Pământ în acest timp.
     O să fie mai  multe explorări, dar foarte sigur pentru timpul acesta cei de la guvern o să înţeleagă că este dificil de adus acea energie înapoi din afară regatului Pământesc.  Ei o să continuă experimentele lor.
     De ce este oare în ştirile voastre şi licăreşte în timp ce reporterii vorbesc despre incidentul asta şi spun, “Dacă găsiţi ceva dărămături, să nu le atingeţi.  Staţi la o parte de astea.”  Asta este pentru că ei nu ştiu ce este asta.  O să vină în ştirile voastre o largă varietate de speculaţii despre proiecte de spionaj şi despre tot felul de lucruri.  Asta la fel serveşte un scop, pentru că asta deschide adevărul.  Da, o să fie investigaţii.  Şi da, o să fie cineva care realizează că ei au făcut ceva în spaţiu şi despre care ei nu au vorbit aici pe Pământ.
      Acum, dragi prieteni, noi nu vrem să vă implicaţi prea mult în asta.  Noi încercăm să vă spunem ca voi să înţelegeţi ce se petrece la un nivel mai adânc.  Aşa cum eliberaţi dualitatea, şi agenda şi drama din viaţa voastră, atunci este mult mai uşor să împărţiţi toate astea pentru că voi o să realizaţi că nu o să petreceţi prea mult timp concentrându-vă pe asta.
     Da, noi v-am spus acum multe luni, multe luni, că ei au început să înţeleagă ce este Energia Nouă.  Voi a-ţi creat energia Nouă.  Noi v-am spus atunci că asta nu se poate folosi de voi chiar acum, dar voi a-ţi creat Energia Nouă, şi asta s-a format afară în universul vostru.
     Întrebarea de la Shaumbra 9:  Salut Tobias.  Poţi să vorbeşti despre Sabotaj şi înspecial sabotajul de sine?  Dacă eu sânt Dumnezeu şi un înger, de ce fac eu asta?
     Tobias:  Este o frică - este o frică de a fi puternic.  La fel este o frică de a nu avea putere.  Asta este un conflict care ia loc în sinea ta.  Şi tu nu eşti singur.  Sânt foarte mulţi care experienţează asta la fel.  Tu simţi că dacă tu te deschizi, poate dragonul din sinea ta o să iasă la suprafaţă, dragonul care în trecut şi a distrus Universe, a distrus alţi umani şi s-a distrus pe el însuşi.  Deci, este un conflict.  Este acest sabotaj de sine.
     Shaumbra, voi ştiţi că uşa trebuie să se deschidă.  Voi ştiţi că puteţi să rupeţi pereţii jos.  Dar voi deschideţi uşa numai un pic.  Şi după asta dacă voi simţiţi ceva, simţiţi un pic că sânteţi neliniştiţi, când voi simţiţi lucruri vechi din trecut, voi închideţi uşa imediat.  Deci, au fost multe deschideri şi închideri de uşi, balamalele sânt obosite în ultimul timp. (Râsete din audienţă).
     Este potrivit că tu ai pus întrebarea astăzi despre sabotajul de sine, pentru că, dragă Shaumbra, tu ai ajuns la înţelegerea că puterea este o iluzie.  Eliberează conceptul de putere.  Nu este nevoie nicicum de sabotaj de sine.
     Permite-ţi să te exprimi în plin, într-o cale măreaţă în momentul în care eşti.  Permite-ţi să te simţi incomod la început cu asta.  Permite-ţi simţămintele vechi din trecut să vină înapoi să te viziteze.  Tu şti scopul pentru care simţămintele vechi, oamenii sau experienţele din trecut vin înapoi să te viziteze din nou?  Asta este pentru că ei vor să vadă ce ai tu.  Ei vor să simtă iluminarea ta.  Ei vor să simtă divinitatea ta.
     Deci noi îţi spunem ţie, eliberează toate astea.  Înţelege că puterea a fost o ilizie, că tu simplu eşti.  Sabotarea şi sabotarea de sine o să dispară.  Noi ştim că tu ai fost în mare conflict cu asta.  Şi asta te oboseşte mai mult ca orice...foarte, foarte obositor.  Este timpul să eliberezi asta.
     Dragi Shaumbra, o altă zi împreună...o altă zi în moment...o altă zi de înţelegere nouă...noi aventuri...Energie Nouă.
     Voi nu sânteţi niciodată singuri.
      ŞI AŞA ESTE
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved