SERIILE DIVINITĂŢII UMANE
“SHOUD 6: SINEA TA ESTE GHIDUL TĂU”
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
4 IANUARIE 2003

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi ne reîntoarcem pentru puţin mai multă discuţie.  Şi după aceea noi vom fi bucuroşi să auzim întrebările voastre.  Nouă ne-ar face plăcere să auzim răspunsurile voastre la întrebările puse de voi. (Chicotirile lui Tobias şi râsetele audienţei)
     Prima dată noi am vrea să vorbim pentru un moment despre ceva dar, într-un ton mai serios.  Noi am vrea să spunem - că Sfântul Germaine merge printre intervale, el vă vizitează pe voi, vine în casa voastră, vine prin computerul vostru, stă cu voi - astea sânt primele sarcini a lui Sfântul Germaine în această lună şi lunile care vin, ceva ce noi ştim, Shaumbra, pentru care a-ţi fost provocaţi în ultimul timp.
     Întrebarea este că, dacă voi a-ţi vrea să staţi sau să plecaţi de pe acest Pământ ca umani.  Noi ştim că voi v-aţi gândit la asta.  Noi ştim că voi v-aţi întrebat...dacă timpul vostru a venit, a-ţi întrebat de ce a-ţi sta pe acest loc minunat Pământ, a-ţi întrebat dacă a-ţi servit scopul vostru şi dacă este timpul ca să veniţi înapoi pe partea noastră a voalului, a-ţi întrebat care pasiune într-adevăr conţine momentul.
     Asta o să fie mai mult o problemă în zilele acestea şi zilele care vin, pentru că lucrarea la grilajul magnetic a Pământului s-a terminat.  Voi întrebaţi, “Oare să stau eu, sau să plec?  Să trăiesc sau să mor?”
     Noi am observat că mulţi dintre voi a-ţi învins frica de moarte.  Voi înţelegeţi că spiritul merge înainte.  Voi înţelegeţi că nu este moarte.  Este doar părăsirea corpului vostru fizic vechi.
     Acum, cum mergeţi în Energia Nouă, voi o să găsiţi această întrebare pus de voi înşivă, pentru voi înşivă tot mai mult.  Sfântul Germaine vine ca să fie cu voi, să stea cu voi, şi să vă iubească prin acele momente dificile.  Sfântul Germaine este marele alchimist, un mare transformator de energii.  Sfântul Germaine înţelege cum să treacă de la o formă la alta, cum să transmute energia veche în energia nouă. 
     El a fost departe de Pământ pentru mulţi ani pentru că el a lucrat la înţelegerea Noii Energii pe care voi a-ţi adus înăuntru, şi ca să ştiţi cum se foloseşte asta şi cum se aplică asta.  El o să vină la voi în timpul acesta provocator şi dificil ca să lucreze cu voi, să vă ajute să înţelegeţi asta.
     Nu există un răspuns bun sau rău, deşi influenţa lui Tobias este ca să staţi pe Pământ.  Voi a-ţi învăţat multe.  Este nevoie de voi pentru ceilalţi.
     Una dintre problemele pe care voi înfruntaţi de a sta şi de a trăi sau a muri, este cu adevărat despre a trece pragul uşii.  Voi încă aveţi un picior în Vechiul şi un picior în Noul.  Vouă vă este frică să  mutaţi acel picior din Vechi, complet în Nou.  De aceea, voi simţiţi că sânteţi în...cum să spun - teritoriu neutru, un teren fără oameni.  Voi nu participaţi complet în Vechiul.  Voi nu participaţi complet în Noul.
     Dragi prieteni, este timpul să faceţi o decizie.  Voi ştiţi că va fi dificil să mergeţi înapoi în vechi.  Voi a-ţi încercat.  Este dificil să mergeţi înapoi în Energia Veche. Voi aveţi multă înţelepciune şi iluminare de la Nou.  Dar, acum, este o mare frică pentru a lua celălalt picior şi punând complet în Energia Nouă.  Când voi staţi între cele două lumi, este natural că voi vă gândiţi la alegerea voastră de a trăi sau a muri.
     Cu adevărat alegerile pot fi ca - voi să vreţi să rămâneţi cu un picior în Vechi, sau sânteţi gata să puneţi amândouă picioare în Nou?  “Sânteţi gata”, aşa cum a întrebat Metatron, “ca să exprimaţi în plin cine sânteţi,să izbucniţi în viaţă cu creativitate, cu expresia?” Sânteţi gata să arătaţi la lume cine sânteţi voi?
     Voi a-ţi vorbit în Shoud luna trecută despre reguli.  Unul dintre regulile impuse de sine este să gândiţi că voi nu puteţi să fiţi sociabili, care ies afară şi se arată pe ei înşişi şi care sânt expresivi Voi vă gândiţi că ori nu este potrivit,sau că alţii o să râdă de voi.  Noi am avut această problemă cu Cauldre, (Geoffrey Hoppe) pentru o perioadă de timp!  Dar, dragi prieteni, dragi prieteni, el a pus şi celălalt picior în Energia Nouă.
     Oamenii care lucrează cu clonare (Raelians)  sânt supuşi la o mare ridicularizare pentru că ei se exprimă pe ei înşişi.  Dar, pentru că ei nu ţin nimic înapoi, lucruri care au fost dezvăluite lor despre natura vieţii, despre biologie, despre continuarea vieţii, lucruri pe care oamenii ştiinţifici cu amândouă picioare în Energia Veche, nu au putut vedea astea.
     Deci, dragi prieteni, voi înfruntaţi o situaţie nouă interesantă.   Cum Metatron a spus, “Sânteţi gata?”  O să puneţi şi celălalt picior în Energia Nouă?  O să exprimaţi divinitatea voastră în plin?  Da, câţiva din jurul vostru gândesc că voi sânteţi puţin fustaneli.  Dar, ce vedem noi este că ei o să vină înapoi mai târziu şi o să spună, “Noi ştim că am râs de voi, şi că v-am ridicularizat.  Dar, acum noi vedem ceva preţios şi iubitor la voi.  Noi vedem o iluminare ce vine de la voi”.
     Problema asta despre a trăi sau a muri este despre acceptarea divinităţii voastre.  Daţi voie la asta ca să fie exprimată în voi şi prin voi.  Aşa cum voi daţi jos barierele vechi, şi căile vechi, şi căile vechi, oh, dragi prieteni, voi o să descoperiţi o nouă cale de a trăi.  Asta va face ca calea veche să fie tare, grea şi rece.
     Sânteţi gata să puneţi două picioare în Energia Nouă şi să exprimaţi asta în totalitate?  Sânteţi gata să trăiţi fiecare moment, fiecare zi cu pasiunea plină cu compasiune?  Sânteţi gata să lăsaţi divinitatea voastră în viaţa voastră?
     Voi a-ţi învăţat să aveţi încredere în voi înşivă în aceşti ani şi prin vieţile voastre.  Voi ştiţi că puteţi avea asta ca umani.  Dar, învăţând să aveţi încredere în divinitatea voastră este puţin înfricoşător.  Este dificil ca să daţi drumul la căile vechi de a face lucrurile.
     Mesajul nostru este ca să permiteţi Sinei voastre să fie propriul vostru ghid.  Voi o să vă găsiţi pe voi înşivă unde sânteţi divini, unde voi permiteţi la acea divinitate să iasă, unde soluţiile o să vină la voi cum voi nu a-ţi fi putut realiza niciodată.
     În această cale nouă voi nu trebuie să vă îngrijoraţi de abundenţă.  Viaţa voastră o să fie abundentă în fiecare zi.  Voi nu o să trebuiască să plănuiţi cum să scoateţi totul până la capăt.  Ele totdeauna se vor întâlni.  Este dificil să descriem asta în cuvinte, deci noi vă dăm asta mai mult în energie.  Este vorba despre a da drumul la căile vechi, să aveţi încredere în voi înşivă, şi să aveţi compasiune totală pentru voi înşivă.  Este vorba despre a trăi ca un Uman Divin în fiecare moment.
     Sfântul Germaine o să fie cu voi.  Noi v-am rugat să vă conectaţi cu energia lui înainte, ca atunci când el o să vină înapoi la voi în timpurile voastre problematice, când voi vă întrebaţi de ce oare voi vreţi să mergeţi înainte, el o să stea cu voi.  El o să vă aducă aminte de ce.  El o să vă aducă aminte de frumuseţea şi bucuria de a trăi.  El o să vă aducă aminte că căile vechi numai sânt aplicabile niciodată.  El o să vă aducă aminte să puneţi cele două picioare complet în Energia Nouă, cele două picioare complet pe pământ, şi să fiţi complet deschişi la divinitatea voastră proprie.
     Este vorba de a avea încredere în divinitatea voastră ca să aducă soluţia şi rezoluţia.  Este vorba despre a învăţa să eliberaţi căile vechi de a merge la creier, de a merge la logică.  Este vorba despre a simţi.
     Prieteni dragi voi o să numiţi astea miracole, când astea încep să se întâmple în viaţa voastră.  Nu este nicicum un miracol. Este fizica spirituală a Energiei Noi - împlinirea, împlinirea totală unde voi nu trebuie să vă îngrijoraţi de detalii.  Sinea voastră o să mânuiască detaliile pe un alt nivel.
    Cu asta noi sântem încântaţi să răspundem la întrebările voastre
    Întrebarea de la Shaumbra 1:  Tobias, eu în ultimul timp am viziuni, una dintre astea este că patru sfere se învârt în interiorul unui cub.  Şi, cealaltă viziune este Pământul Nou care se crează.  Au aceste viziuni în fact o bază, sau este imaginaţia mea lucrând suplimentar?
    Tobias:  Asta este o întrebare plăcută pentru că este ceva ce tu experimentezi şi tot aşa mulţi Shaumbra la fel.  Ei au gânduri şi viziuni care vin în mintea lor.  Şi atunci ei se întreabă dacă ei sânt nebuni.  Ei încearcă să blocheze aceste lucruri, sau poate ei încearcă să prelucreze astea în mintea lor logică.  Când ei nu pot face asta atunci ei devin nemulţumiţi.
     Toate aceste lucruri care vin la voi sânt potrivite.  Într-adevăr, voi faceţi multă muncă în călătoria voastră noaptea pe Pământul Nou.  Voi la fel aduceţi înapoi acele energii pe acest Pământ.  Astea, într-un sens, sânt în sinea voastră.  Astea se arată la voi prin acele viziuni şi simţiri ce aveţi.
     Când voi încercaţi să le înţelegeţi în mintea voastră, voi nu puteţi face asta.  Astea sânt ca şi vise.  Umanii încearcă să înţeleagă visele prin mintea lor şi încearcă să folosească logica.  În aceste cazuri - cum să spun - nu este nimic logic despre vise.
    Aici este un exemplu bun de a sta simplu în moment şi întrebând acele viziuni ce vă spun.  Şi atunci în loc să încercaţi să auziţi un răspuns, voi trebuie să SIMŢIŢI răspunsul.  Este acolo.  Este acolo.  Poate asta nu o să vină în cuvinte.  Poate o să fie o serie de simţăminte pe care mai târziu creierul vostru vă va trasmite în cuvinte.  Dar, mai întâi voi o să aveţi simţiri şi acele simţiri sânt de a şti ce este spus în acele viziuni.
     Asta este o întrebare excelentă pentru că voi toţi o să aveţi experienţe noi, viziuni noi şi gânduri şi lucruri care vin la voi.  Voi nu o să fiţi nebuni.  Astea fac parte din proces.  Încurajaţi asta în voi.  Şi asta o să invită chiar mai multe experienţe de acest fel.  Astea conţin informaţii şi energii importante pentru voi.
     Întrebarea de la Shaumbra 2:  Poţi să spui mai mult despre Cercul de Foc, (Zidul de Foc).  A fost într-adevăr un foc, sau asta a fost doar un metafor?
     Tobias:  Este un metafor.  Nu a fost un foc adevărat prin care a-ţi trecut atunci când a-ţi plecat de Acasă.  Este un metafor pe care noi folosim pentru că asta conţine...mai întâi simţiţi energia pentru un moment, cu toţii.  Simţiţi energia focului.  Este puternică.  Este strălucitoare.  Este intrigantă.  Umanii sânt atraşi de foc.  Dar, atunci când voi vă apropiaţi prea mult, voi vă ardeţi.  Deci, noi folosim asta ca un metafor când vorbim despre Zidul de Foc.  Asta a fost o energie de care voi a-ţi fost atraşi, sau ce v-a atras.  Dar, când v-aţi apropiat mult, atunci voi a-ţi simţit că poate asta nu este un lucru bun.  Voi a-ţi încercat să vă retrageţi, dar asta va tras înăuntrul.
     Este o metaforă interesantă.  Această metaforă a fost folosită de biserici care se referă la Iad, care se referă la inversul Raiului.  Când voi a-ţi trecut prin Zidul de Foc şi a-ţi mers în Vid, voi v-aţi uitat înapoi.  Voi v-aţi uitat înapoi şi ce a-ţi văzut?  Voi a-ţi văzut Soarele Central, mare şi cu o lumină strălucitoare, ceea ce a fost Zidul de Foc şi care a înconjurat Regatul.
     Într-adevăr este un metafor.  Această oferă oportunitatea ca să vă întreb pe toţi ca să simţiţi metaforul de foc.  Să nu GÂNDIŢI. SIMŢIŢI focul.   Inspiraţi energia focului în fiinţa voastră.  Voi nu trebuie să puneţi asta în cuvinte.  Inspiraţi energia focului.  Simţiţi cum afectează corpul vostru, ce vă trimite - o multitudine de simţiri.
     Întreabarea de la Shaumbra 3:  Hello, Tobias.  Asta este o întrebare din Cordova, Argentina.  Un grup de prieteni crează o comunitate numită, “Inti-Shanti”.  Şi ei vor să ştie care este scopul lor, şi cum pot ei să meargă înainte cu Energia Nouă?
     Tobias: Este dificil să spunem care este scopul lor.  Ar fi interesant pentru voi toţi ca să aflaţi care este scopul vostru. Întruniţi-vă într-un Shoud şi întrebaţi la cel mai adânc nivel din fiinţa voastră - ce scop serveşte asta.  Unde o să mergeţi cu asta?
     Noi pe partea asta...noi chicotim pentru că noi ştim că ceva este un scop pentru care ei se grupează, un scop minunat şi frumos.  Voi încă nu a-ţi realizat ce este. Dar, întruniţi-vă şi întrebaţi pe voi înşivă care este scopul.  Unde mergeţi cu asta?  Noi o să comfirmăm că este un scop foarte divin cu acest grup.  Dar, noi cerem ca voi să simţiţi ce este asta.  Atunci noi vă cerem să reportaţi înapoi la noi atunci când a-ţi aflat!(Râsete)
     Întrebarea de la Shaumbra 4:  Tobias, săptămâna trecută sau aşa eu am fost plin de emoţie şi anticipaţie şi bucurie.  Eu mă mir dacă asta este ca să mă uit înainte la Energia Nouă şi la lucruri personale care sper că se vor împlini, sau este doar Energia Nouă sau o combinaţie?
     Tobias:  Cum te simţi tu despre asta? (Râsete din audienţă)  de unde crezi că acea bucurie vine?
     Shaumbra 4:  Eu cred că, eu gândesc că asta este amândouă. Eu ştiu că într-un fel este viaţa mea proprie şi lucruri care aş vrea să le am.  Dar, eu nu ştiu...este prea multă emoţie şi de aceea cred că trebuie să fie şi altceva.
     Tobias:  Într-un fel, când tu ai pus acea întrebare tu la fel ţi-ai dat răspunsul ţie însuţi.  Da, tu te muţi în Energia Nouă.  Tu special ţi-ai dat permisiunea ţie însuţi ca să eliberezi multe bagaje din trecut.  Tu ţi-ai dat voie ţie însuţi să cureţi tăbliţa în aşa fel ca să te poţi duce să faci munca ta adevărată, în pasiunea ta adevărată.
     La nivelul tău interior, tu la fel simţi ce o să vină pe drum la tine.   Aşa cum am spus, drumul se mişcă; tu rămâi în Acum.  Drumul îţi aduce ţie lucrurile care sânt foarte împlinitoare, lucruri pe care tu nici nu ai anticipat, şi pentru lucruri pentru care nici nu ai întrebat sau te-ai rugat.  Astea vin la tine pentru că tu ai curăţat drumul.  Tu poţi să simţi vibraţiile lor mutându-se în Acum-ul tău.  Asta cauzează mare emoţie.  Deci, mergi cu simţurile tale.  Tu eşti bun cu asta, dar tu câteodată le ignori.  Tu deja şti înainte că tu şti!
     Întrebarea de la Shaumbra 5:  Tobias, poţi tu să spui ceva despre relaţiile dintre animale şi oameni şi în special ce se întâmplă cu căprioarele chiar acuma?
     Tobias:  Când voi toţi a-ţi venit pe Pământ - înainte ca voi să aveţi un corp fizic - voi a-ţi însămânţat Pământul.  Da, voi citiţi despre asta tot timpul, despre Sămânţa Stelelor.  Dar, înţelegeţi că a-ţi fost voi care a-ţi venit aici în prepararea voastră pentru forma biologică umană.  Voi a-ţi însămânţat Pământul şi a-ţi însămânţat Gaia cu energii care au germinat în forme de plante, în forme de animale, şi formă de viaţă peste tot.
     Voi a-ţi spus că voi a-ţi avut nevoie de aceste energii a animalelor ca să ţineţi balanţa pentru Gaia, şi să vă aducă vouă nutriţie pentru corpul vostru de la forme de plante şi surse de plante.  Şi, voi a-ţi ştiut că animalele pot fi acolo în serviciu pentru voi, într-un sens, o reflecţie a energiei voastre proprii, a dragostei voastre proprii.  Animalele au ţinut o balanţă importantă atât pentru Gaia cât şi pentru voi înşivă.
     Animalele voastre domestice favorite de casă au luat mult din conştienţa şi energia voastră.  Dar, ei sânt separaţi.  Ei au un spirit separat.  Dar, ei absorb mult din energia şi conştienţa voastră, deci ei reflectă asta înapoi la voi.  Priviţi relaţia voastră cu aceste animale favorite, şi voi o să vedeţi relaţia voastră cu voi înşivă.
     Spiritul animal şi spiritul de elemente care au ţinut energia Pământului pentu voi, acum numai trebuie să  ţină acea energie. Deci ei pot alege să plece.  Munca lor este terminată.
     Şi multe specii de animale trec prin schimbările lor proprii în răspuns la schimbarea conştienţei voastre proprii.  De exemplu populaţia căprioarelor se micşorează aşa cum ei îşi schimbă biologia lor.  Ei trec printr-un proces de epurare naturală.
     Asta nu este pentru că umanii nu sânt buni.  Asta nu este pentru că voi vă simţiţi pedepsiţi.  Asta nu este pentru că voi aveţi căi aşa groaznice.
     Uitaţi-vă la populaţia de căprioare cu compasiune.  Ei trec prin epurarea lor proprie de Energia Veche.  Ei o să aibă după asta un corp mai puternic mult mai capabil de a fi în mediu înconjurător nou şi energie nouă în jurul lor.  Ei transformă specia lor proprie, deci onoraţi-i pentru asta.  Este dificil de privit câteodată, pentru că voi iubiţi animalele.  Dar, ca şi formele de plante, pomii, ei trec peste micşorarea lor proprie naturală ca să poate să se adapteze la Energia Nouă.
     Întrebarea de la Shaumbra 6:  Tobias, când tu ne-ai cerut să experienţăm energia Sfântului Germaine, eu am simţit asta ca o energie mare în înăuntrul inimii mele, aşa de mare că asta parcă nu ar fi încăput în corpul meu fizic.  Cum o să pot să ştiu diferenţa între Sfântul Germaine când vine ca să mă viziteze şi să meargă cu mine, şi experienţa mea de a simţi divinitatea mea proprie?
     Tobias:  Asta este o întrebare minunată.  Sfântul Germaine conţine o energie foarte specifică.  De aceea este că noi am întrebat pe voi toţi să-l simţiţi când el a intrat.  Energia o să fie simţit în interiorul vostru.  Asta conţine o vibraţie specifică.  Dacă voi nu sânteţi siguri puneţi întrebarea în sinea voastră, “Ce simt eu?”  Voi poate primiţi un răspuns dublu - că Sfântul Germaine este chiar acum lângă voi, iubindu-vă, mergând în călătoria voastră, contopându-se cu voi în acel moment.  Deci, să nu fiţi surprinşi că voi o să aveţi un răspuns care conţine amândouă.
     Sfântul Germaine vrea să pună mâna lui pe umerii vioştri chiar acuma.  El vă cere ca să inspiraţi dragostea lui înăuntrul vostru.  Energia lui nu o să vă supra împuternicească pe voi.  Într-un fel, asta este foarte familiar vouă pentru că voi a-ţi făcut multă muncă cu el în trecut.  El chiar va cunoscut în formă fizică când el a mers pe Pământ.
     Nici una dintre astea, dragi prieteni, nu trebuie să fie un mister.  Nici una dintre astea nu este ceva neobişnuit.  Entităţi ca Sfântul Germaine, vrea să vă atingă, vrea să fie aproape de voi şi să se contopească cu voi.  Voalul este foarte subţire, aşa subţire că voi puteţi aduce asta înăuntru.  Acum el vă îmbrăţişează şi spune, “Mulţumesc”.
     Întrebarea de la Shaumbra 7:  Tobias, mai înainte tu ai spus că noi nu trebuie să ţinem în jurul nostru un ecran de protecţie, şi că noi putem fi în siguranţă oriunde sântem.  Ce zici despre oamenii în casa mea care sânt posedaţi de demoni?  Cum putem noi să mânuim asta, dacă nu avem nevoie de ecrane protectoare?  Trebuie să facem ceva special?
     Tobias:  Este un singur lucru de făcut în această instanţă.  Aveţi cea mai mare dragoste şi compasiune pentru acele persoane care joacă jocul acesta groaznic cu toate acele entităţi.  La persoana la care tu te referi care este posedat de demon, este posedat de el însuşi şi de trecutul lui.  Această persoană nu este posedată de forţe de dinafară.   Este un conflict în sinea lui şi asta cauzează ce apare să fie o diviziune mare.  Asta dă aparenţa că el este posedat de o entitate externă.
     Când eşti în mijlocul acestor tip de energii ciudate, să ai compasiune totală.  Înţelege că ei încearcă să afle soluţii în sinea lor.  Ei joacă jocul de-a v-aţi ascunselea, un joc între lumină şi întuneric, de dualitate.
     Este foarte dificil, aşa cum am menţionat, foarte dificil pentru o entitate de afară să intră în voi şi să vă posede.  Da, ei rămân în jur.  Dar, să posedeze un corp sau o minte este foarte dificil.  Ca un răufăcător, înţelege că această persoană, acest individ se fragmentează pe el însuşi.  Ai compasiune.  Savurează jocul cu el.  La început el o să fie supărat pe tine pentru că el vrea ca tu să devii slab din cauza lui.  El vrea să te sperie.  Ai compasiune.  Râde cu el.  Ce joc minunat joci tu!
     Tu nu trebuie să pui nici un ecran în jurul tău, niciodată.  Tu poţi fi în oricare situaţie.  Cât de dificil pare asta, tu să ai compasiune.  Atunci tu vei vedea ce alcătuire are individul, sau asemenea grupuri sau o întreagă naţiune.  Tu o să realizezi că nu sânt circumstanţe rele.  Sânt doar jocuri foarte extreme jucate.
    Întrebarea de la Shaumbra 8: Hello,Tobias. Cum te simţi astăzi?
    Tobias: (Chicotând) Foarte bine!
    Shaumbra 8:  Întrebarea mea este despre realinierea grilajului despre care tu şi Kryon a-ţi vorbit de multe ori.  Şi în special, eu ştiu toate părţile sacre, în special pe teritoriul meu unde stau - eu ştiu că câteva teritorii pe care tu ai vizitat nu demult - dar care nu sânt locate unde ar trebui să fie, asta din cauza unei greşeli.  Dar, ele sânt acolo ceea ce noi numim, “linii de bucăţi de pământ acoperită temporar cu iarbă” sau “linii energetice” sau intersecţii a acestor linii unde energia este foarte puternică.  Şi, dacă grilajul este deja realiniat, astea nu o să mai treacă prin acele locuri? Şi dacă da, o să aibă aceaşi energie cum era şi în trecut?
     Tobias:  Grilajul, grilajul magnetic care a fost ajustat de anturajul lui Kryon acum este gata...acesta te-a afectat pe tine.  Asta nu a schimbat sau afectat grilajul Pământului, acele linii energetice despre care tu vorbeşti, astea nu au afectat vortexul Gaiei.  Grilajul magnetic pe care Kryon a ajustat a afectat umanii, individualii.
     Sânt grilaje a Pământului, care se cheamă “grilaje Cristaline”.  Acestea se ajustează acum.  Şi astea o să fie de-a lungul acelor linii despre care vorbeşti tu.  Acestea au de a face cu liniile.  Acestea au de a face cu vortexele.  Şi, desigur, acestea au de a face cu conecţiile energetice cu celelalte dimensiuni şi universuri.  Toate acestea sânt ajustate acum de voi, umanii.
     Conştienţa voastră o să schimbă grilajele Cristaline a Pământului!  Asta este responsabilitatea voastră.  Voi nu trebuie să vă concentraţi la asta în fiecare dimineaţa când vă sculaţi.  Asta este făcut natural de voi.
    Asta lucrează aşa.  Când voi, voi toţi, a-ţi venit pentru prima dată pe Pământ înainte ca să aveţi formă fizică, voi a-ţi însămânţat Pământul cu energia voastră.  Voi a-ţi însămânţat această rocă pământeană cu viaţă nouă.  Voi a-ţi pus energii speciale în jurul Pământului care acum formează un grid cristalin, grilaj cristalin.  Aceste grilaje cristaline au ajutat la formarea vieţii aşa cum voi ştiţi pe Pământ - plante, apa, animale şi celelalte lucruri.  Grilajele  cristaline au ajutat astea ca să fie aduse pe Pământ.  Grilajele cristaline sânt cele care au dat viaţă la Gaia.
     Acum pentru că conştienţa voastră s-a schimbat, şi acum că puneţi cele două picioare în Energia Nouă, astea schimbă grilajele cristaline şi le ajustează.  La fel astea eliberează o energie complet nouă.  Într-un fel, voi puteţi spune că voi a-ţi implantat această energie în Pământ înainte cu mult ca voi să veniţi aici.  Voi a-ţi implantat şi a-ţi spus, “Asta nu o să fie disponibilă până ce conştienţa mea, vibraţia mea, este la un nivel anumit.  Şi atunci asta o să vină la suprafaţă din Pământ”.
     Deci, voi aproape sânteţi gata să vă conectaţi la grilajele cristaline a Pământului.  Astea o să dea la biologie umană şi spirit o energie complet nouă.  Grilajele cristaline sânt ale voastre, a tuturor.  Voi a-ţi pus acolo înainte ca voi să veniţi pe Pământ.  Acum voi le activaţi.
     Noi o să luăm grupuri acolo în acest an...acum Cauldre deja îşi roteşte ochii! (Râsete).  Noi o să luăm grupuri la diferite locuri energetice.  Noi o să aducem sus câteva dintre aceste energii pe care voi le-aţi plantat acolo.  Noi o să vă arătăm dinamicitatea acestei reţea cristaline a Pământului cum vine la suprafaţă, şi vă arătăm cum să le folosiţi aceste energii.  Noi o să stăm în nişte locuri ciudate, locuri care nu prea vă plac. (Râsete) Dar, asta ca să vă arătăm cum puteţi să aduceţi în sus energiile voastre de la grilajele care au fost plantate acolo.
     Acum, Cauldre spune că noi ne-am întins aici, dar noi mai aducem un punct.  Vortexele energiei vechi într-adevăr se schimbă, sau deja s-au schimbat.  Astea se mută.  Sânt mulţi care călătoresc la locuri vechi şi sacre şi pretind că simt ceva. (Râsete din audienţă).  Poate, ei se conectează cu o energie care a fost acolo un timp foarte lung.
     Dar, asta se schimbă.  Sânt locuri noi care se ivesc.  Noi o să menţionăm astea în acest an aşa cum ele apar, dar locuri ca şi - cum să spun - energie ce erupe, care doar vine explodând - geizerele Energiei Noi, vin la suprafaţă din Pământ.  Noi îţi mulţumim pentru această întrebare frumoasă şi oportunitatea să vorbim despre grilajele cristaline.
     Întrebarea de la Shaumbra 9:  Salut Tobias.  Revenind la cele spuse mai înainte, Pământul Nou - grilajele cristaline şi magnetice, o să fie astea similare sau doar cu o vibraţie mai înaltă?  O să fim în stare să creăm animale şi natură ca aici?  Şi o să fim în stare să zburăm? (Tobias chicotează şi audienţa râde)
     Tobias:  Este un tip de grilaj pentru Pământul Nou.  Asta nu este magnetic.  Asta nu este cristalin.  Este dificil să descriem.  Deci, noi vă cerem ca să simţiţi asta.  Câteodată cuvintele, cuvintele umane nu sânt complete.  Voi mergeţi acolo, voi toţi, noaptea ca să lucraţi pe acel loc, să adăugaţi energia voastră.
     Daţi voie să luăm un moment.  Simţiţi din ce este făcut grilajul nou.  Aşa cum am spus, nu este magnetic şi nu este cristalin.  Luaţi un moment ca să simţiţi asta.  Nu treceţi asta prin creierul uman.  Voi nu aveţi nevoie de cuvinte pentru răspuns.  Simţiţi fără cuvinte.  Deci, simţiţi pentru un moment.
     (Pauză)
     Acum, problema aici este că umanii vor să pună în cuvinte, şi să definească, să pună în paranteze, să structureze şi să organizeze.  Permiteţi să fie o simţire vie, simţire vie.
     Asta nu este nici lumină.  Nu este o structură cristalină pe Pământul Nou.  Ata este diferit faţă de Pământul Vechi.  Pe Pământul Vechi voi a-ţi avut nevoie de o energie magnetică foarte intensă şi puternică ca să vă ţină pe voi toţi. Voi la fel a-ţi avut nevoie de grilajul cristalin şi energiile cristaline a Gaiei ca să suporte forma de viaţă.  Pe Pământul Nou este o Nouă Energie care este făcătorul acestui grilaj.
     Într-adevăr, pe Pământul Nou, animalele de casă preferate pe care le-aţi iubit aşa mult, şi pe care le-aţi îngrijit, într-un fel, ei o să fie acolo...o să fie acolo.  Energiile lor o să fie acolo, dacă voi alegeţi asta.  Pământul Nou este un loc frumos unde aceste energii pot intra şi să fie cu voi mult mai prezent ca aici.  Voi o să aveţi un nou fel de comunicare cu ei.
     Într-un sens, voi puteţi spune că animalele voastre de casă au reprezentat un tip de anturaj care va urmat pentru mulţi, mulţi ani. Ei nu au venit doar pentru o singură viaţă şi după aceea au plecat.  Animalele voastre de casă au tendinţa să vină înapoi în multe vieţi.  Ei iubesc munca ca să fie în serviciu pentru voi.  Deci, da, astea o să fie acolo pe Pământul Nou.
     Întrebarea de la Shaumbra 10:  Tobias, tu ai vorbit de multe ori despre pacea în lume şi să nu ne rugăm pentru pace în lume,şi eu mă străduiesc cu asta.  James Twyman, de exemplu chiar acuma lucrează ca să adună 100.000de oameni ca să facă o muncă de comun acord pentru pacea din lume.  Şi, eu rezonez cu această muncă.  Deci poţi tu să comentezi puţin despre asta?  Eu imaginez că marea parte din aceşti 100.000 de oameni sânt Shaumbra.
     Tobias:  Dacă 100.000 de oameni nu au pace în sufletele lor şi stau împreună pentru scopul păcii în lume, răspunsul totuşi este zero. (Râsete din audienţă)  Dacă zece Shaumbra au ajuns să aibă pace în sinea lor, şi să aibă totală compasiune pentru ei înşişi şi pentru alţii, atunci staţi împreună în bucurie şi ei o să radieze o lumină, o vibraţie, care o să fie disponibilă pentru toţi cei care vor alege asta.  O să fie disponibilă pentru umanitate în timpul când ei sânt gata pentru asta.  Asta este ce schimbă lumea!
     Dacă oamenii care sânt în dualitate şi în conflicte şi nu sânt fericiţi cu viaţa lor proprie, ei se roagă pentru pace, asta nu o să aibă nici un efect până ce ei nu au pace în sinea lor.  Noi nu spunem că aceste activităţi nu sânt bune, pentru că asta ajută la concentrarea problemei de pace.  Dar prima dată asta trebuie să vină din sinea voastră.
     Noi ne uităm la rugăciunile care vin de la umani.  Noi ne uităm la grupuri de acţiuni şi mişcări.  Şi, dragi prieteni, noi vedem că este un vid în aceste lucruri.  Vidul este în indivizi.
     Da, sânt mulţi Shaumbra care sânt implicaţi în acest proces de pace în lume pentru că ei sânt într-un loc de pace cu ei înşişi, sau ajung la acest loc.  Voi sânteţi într-un loc de compasiune.  Ei iubesc energiile acestei munci.  Noi nu judecăm asta.  Dar, noi spunem că unealta cea mai puternică pentru pace în lume este pacea şi compasiunea în sinea voastră...pace şi compasiune şi dragoste de sine.  Schimbările care aveţi în sinea voastră în aceşti ultimii ani au făcut foarte mult în schimbarea Gaiei, aşa mult că asta schimbă întregul univers.  Este o ecuaţie foarte simplă.
     Noi spunem că nu este un grup care este mai bun decât celălalt Noi simplu spunem că voi Shaumbra, voi Shaumbra, sânteţi într-o călătorie puţin diferită.  Voi sânteţi iluminatorii.  Lumina voastră poate să schimbe multe doar cu prezenţa voastră.  De aceea este că aşa mulţi dintre voi v-aţi mutat în diferite părţi a ţării sau în lume.  Câteodată este nevoie de lumina voastră acolo.  Voi mergeţi acolo şi spuneţi, “Tobias, Metatron, Rafael, ce putem să facem acum?”  Şi noi spunem, “Voi deja faceţi, fiind doar prezenţi acolo”.
     Acum, noi ştim că este o dramă a umanilor de a compara munca unuia cu munca celuilat, şi dacă un grup este mai bun decât celălalt.  Astea toate sânt potrivite.  Pe drumul vostru propriu, dragi prieteni, uitaţi-vă înapoi.  Voi a-ţi trecut prin multe faze ca să ajungeţi aici.  Permiteţi la ceilalţi ca să treacă şi ei prin fazele lor.
     Întrebarea de la Shaumbra 11:  Salutare Tobias.  Tu ai vorbit mai demult de schimbările care s-au întâmplat la instituţii, în special în afaceri şi biserici.  Eu aş vrea ca tu să spui ceva în termene de schimbări pe care tu prevezi în educaţie în ţara noastră şi asta nu numai pentru copii dar în special în sportul cu gladiatorii. (Râsete din audienţă)
     Tobias: Noi am vorbit despre educaţie mai demult.  Asta o să fie cea mai mare schimbare.  Într-un fel, în multe părţi a lumii, sânt mulţi care nu vor să se concentreze pe educaţie.  Noi am văzut asta de pe partea noastră că este o muncă de îngrijire a copiilor şi care nu este bună.
     Noi am văzut, dragi prieteni, că sânt unii care sânt înţepeniţi în căile vechi a lor şi nu vor să se uită la Nou.  Deci, ei o să continuă să meargă înapoi la cărţile vechi a lor.  Ei o să continuă să meargă înapoi la regulile vechi.  Când timpul devine dificil pentru ei şi puţin instabil, ei o să spună, “Noi trebuie să mergem înapoi la căile vechi - la cele de bază - să pedepsim copii...făcând doar lucruri de bază.  Noi o să retragem activităţile creative, muzica şi artele, şi felul în care copii se exprimă.  Noi o să-i facem pe ei să studieze ce este de bază”.
     Dragi prieteni, asta este dificil. Aici este unde noi vă provocăm.  Noi vă provocăm pe cei care sânt gata să pună cele două picioare în Energia Nouă.  Creaţi sistemul nou.  Creaţi felul nou de a învăţa şi de a încuraja copii să fie creativi şi expresivi.  Încurajaţi-i să cânte din inimă în loc să lucreze de la creier.
     Vedeţi voi că o mare parte ce vedeţi voi în educaţie este o reflecţie mare de dualitate chiar acuma.  Asta este adus până la creier.  Este despre a studia şi a reţine astea, şi de a fi logic şi metodic.  Ei ucid sufletele şi inima individului.  Oamenii nu sânt învăţaţi cum să simtă într-adevăr, cum să se exprime.  Ei sânt învăţaţi că mintea este supremă şi totul trece prin minte.
     Noi vă învăţăm pe voi, şi poate voi puteţi învăţa pe copii voştri şi alţi copii...simţirea vine din inimă.  Asta vine din suflet.  Mintea nu este altceva decât organul ce interpretează informaţiile.  Câteodată mintea nu poate să ţină toate informaţiile care vin.  De aceea este că câteodată mintea are un scurt-circuit cu toate lucrurile noi pe care voi faceţi.  Mintea are un timp dificil să reţină interpretările, traducerile tuturor energiilor care trec prin voi.  Deci, noi provocăm pe toţi Shaumbra, începeţi căile noi.
     Voi spuneţi, “Dar, eu nu am nici o calificare.  Eu nu ştiu de unde să încep.  Eu nu ştiu ce să fac?”  Luaţi acest pas, Shaumbra, chiar dacă nu aveţi acea înclinaţie ca să facţi această muncă.  Luaţi acest pas.   Faceţi efortul şi începeţi.  Toate acele resurse o să vină la voi ca să începeţi şcoala nouă.  Şi astea o să crească în popularitate.  Sistemul vechi o să fie foarte supărat cu voi. (Râsete din audienţă).  Dar, când voi arătaţi lor ce înseamnă a avea un copil care poate să simtă, să fie creativ, şi să exprime, în loc ca să gândească numai de la creier, ei o să vadă ce au pierdut în toţi aceşti ani.
     Sistemul educaţional şi religios are nevoie de revizie, o revizie majoră.  Religia o să cadă prima.  Sistemul educaţional o să aibă nevoie de mai multă muncă.
     Noi v-am spus, dargi prieteni, că voi sânteţi învăţătorii.  Noi înţelegem asta în multe feluri.  Noi înţelegem literal - învăţătorii căilor noi, învăţătorii înţelegerilor noi...învăţătorii a acestor umani noi, cei care sânt mici acuma, dar care cresc.
     Asta este o întrebare excelentă, şi la fel noi discutăm mult despre asta pe partea noastră a voalului.  Dacă sistemul educaţional nu se schimbă, asta va ţine înapoi conştienţa şi aşa o să fie timpuri dificile.  Învăţaţi pe copii voştri să fie creativi.  Daţi-le înapoi arta şi muzica.  Aceste lucruri au fost luate, da.  Ei s-au dus pentru dualitate pe care ei joacă, acest sport şi la fel lucrurile minţii.  Daţi înapoi arta creativă.
     Cu acesta, dragi prieteni, noi aducem timpul nostru împreună la o concluzie,şi în felul în care noi împărţim energiile chiar acuma.
    Aşa cum ştiţi voalul devine tot mai subţire.  Acum ne este mai uşor pentru noi ca să venim la voi.  Dar, voi sânteţi surprinşi când noi venim.  Voi sânteţi surprinşi dacă ne arătăm lângă voi.  Voi nu luaţi în seamă acel simţământ.  Voi spuneţi, “Oh, până ce eu nu simt o mână fizică că mă atinge, asta nu poate să fie Tobias, sau Metatron sau Sfântul Germaine sau altcineva”.
     Când voi primiţi aceste simţiri, nu uitaţi că voi ne daţi voie ca noi să venim mai aproape de voi.  Energia voastră proprie se extinde.  Când voi primiţi acele gânduri care par să fie emoţionali şi de care voi deveniţi pasionaţi, să nu treceţi asta cu vedere.
     Voi primiţi gânduri minunate, simţiri minunate. Voi sânteţi emoţionaţi de astea.  Când voi mergeţi la culcare, voi adormiţi cu astea.  Voi sânteţi plini cu anticipaţie şi creaţii despre idea nouă care a venit la voi.
     Ziua următoare vă sculaţi şi atunci iarăşi deveniţi logici. (Râsete din audienţă).  Şi atunci voi începeţi cu, “Ce dacă”.  Atunci cu asta voi coborâţi sinea voastră proprie şi idea voastră proprie.  Voi gândiţi că idea mare ce a-ţi avut noaptea trecută a fost doar o halucinaţie a minţii voastre nebune.  Voi treceţi peste viaţa zilnică tărând picioarele, ţinând capul în sus, întrebându-vă, când va veni vreodată divinitatea voastră.  Asta a venit noaptea trecută! (Râsete din audienţă)  Şi voi a-ţi ignorat asta.  Voi a-ţi “logicalizat” asta. (Râste din audienţă)  Noi am inventat acest cuvânt.
     Dragi prieteni, acele momente de inspiraţie sânt pentru că divinitatea voastră se arată.  Este timpul să urmaţi inima voastră.  Urmaţi cântecul inimii voastre.
     Dragi prieteni, noi o să fim alături de voi în călătoria voastră.  Sfântul Germaine o să fie acolo.  Când voi vă întrebaţi, “Să trăiesc sau să plec” divinitatea o să spună, “Este într-adevăr timpul să trăiţi, ca niciodată până acum.  Să trăiţi în divinitate.
     ŞI AŞA ESTE
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved