SERIILE DIVINITĂŢII UMANE
“SHOUD 3: LIVING IN TWO WORLDS”
“SHOUD 3: TRĂIND ÎN DOUĂ LUMI”
PREZENTAT LA CERCUL CRIMSON
13 OCTOMBRIE 2002

 

     Tobias:  Şi aşa este, dragi prieteni, că noi ne adunăm ca o familie, ca Shaumbra şi cei care ne-am cunoscut pentru aşa un timp lung.  Energia de astăzi este dulce.  Într-adevăr asta este energia celora care înaintează, a acelora care se  mută în Energia Nouă.  Este energia celora care au îndrăznit să întrebe; “De ce sânt eu aici?  De ce sânt eu pe această planetă în acest timp?  De ce sânt eu aici...ca o sclipire a Dumnezeului...ca şi identitatea a Tot Ce Este?  De ce sânt eu aici?”
     Voi a-ţi îndrăznit să întrebaţi de ce!  Asta a început trezirea şi deschiderea în sinea voastră.  Asta vă ia pe un drum care vă conduce într-o Energie complet Nouă.  Voi mergeţi într-o Energie complet Nouă.  Şi, ce învăţaţi aici şi unde mergeţi de aici, restul o să vă urmeaze.  Tot Ce Este urmează paşii voştri.
     Voi mergeţi primii şi Tot Ce Este vă urmează.  Toţi Arhanghelii.  Toţi îngerii.  Chiar şi spiritul vă urmează paşii.  Este dificil pentru voi să imaginaţi asta.  Dar, pentru asta sânteţi voi aici.  De aceea noi vă onorăm aşa mult.
     Dragi prieteni, dragi Shaumbra, scoateţi-vă pantofii.  Scoateţi-vă pantofii acuma!  Noi vă cerem să vă scoateţi pantofii.  Voi nu prea sânteţi în legătură cu pământul.  Noi avem mult de lucru cu voi astăzi.  Dacă nu vă plac picioarele voastre şi voi gândiţi că ele miroase, (râsete din audienţă), atunci este timpul ca să schimbaţi felul în care vă gândiţi despre voi înşivă şi despre corpul vostru.  Mulţi dintre voi nu sânteţi în contact cu pământul.
     (Audienţa îşi scoate pantofii)
     Acum, simţiţi talpa piciorului.  Simţiţi covorul.  Şi, da, da, cei care ascultă sau citesc aceste rânduri...mulţi dintre voi deja v-aţi scos pantofii.  Dar, pentru cei care nu şi-au scos încă, este timpul să o facă.
     Simţiţi energia care vine de la Gaia, de la Pământ.  Asta intră în  întregul vostru corp.  Voi sânteţi ca şi un pom cu rădăcini.  Voi trebuie să aveţi energia Pământului.  Voi trebuie să aveţi legătura cu pământul.  Mulţi dintre voi lucraţi doar de la jumătatea corpului.  Este timpul ca să simţiţi asta în tot corpul vostru.
     Acum că v-aţi scos pantofii, întindeţi picioarele voastre la cel de lângă voi, atingeţi degetele piciorelor vecinilor.  Simţiţi piciorul lor, (râsete din audienţă)  Asta este un lucru bun, dragi prieteni. Voi vă ţineţi picioarele voastre mult timp închişi  în pantofi. (Mai multe râsete).  Nu este de mirare că ele fac lucruri ciudate la corpul vostru.  Atingeţi laba piciorului celor de lângă voi.  Şi, dacă nu este nimeni în jurul vostru, atingeţi degetele de la celălalt picior al vostru, puneţi laba piciorului pe celălalt picior.  Faceţi legătura cu pământul înainte ca noi să continuăm.
     În zilele mele când eu am umblat pe Pământ, noi am atins Pământul mereu.  Noi nu am încălţat pantofi interesanţi ca şi voi acuma.  Pe partea noastră a voalului noi râdem câteodată de accesoriile pe care le îmbrăcaţi pe picioarele voastre.  Interesant.
     Cum spuneţi voi - asta este moda!  Astea au o formă interesantă!  Noi credem că cu cât sânt mai bizare, cu atât mai mult vă place vouă. (Râsete din audienţă)
     Când voi vă scoateţi pantofii şi daţi voie la capătul nervurilor din talpa piciorelor să absoarbe energiile, energiile naturale a Pământului...oh, atunci este că voi o să aveţi un ritm adevărat care intră în corpul vostru.  Asta combinat cu respiraţia voastră, dragi prieteni...asta vă v-a ajuta ca să fiţi în balanţă.
    Noi avem mult de discutat astăzi.  Şi ca şi în totdeauna, noi avem musafiri care vin aici.  Este cineva care vine astăzi, care nu a fost aici direct, dar energia lui a fost de jur împrejur.  Cel care vine astăzi...voi puteţi simţi...voi puteţi simţi energia lui, căldura lui. Voi puteţi spune că musafirul care vine aici vă împunge, ceea ce v-a ajutat pe voi să vă treziţi.
     Într-adevăr, este o energia cunoscută vouă, este a Arhanghelui Gabriel.  Arhanghelul Gabriel este plin cu culori strălucitoare de argint cu rozuliu, combinat împreună, rotindu-se ca un vârtej, intră în acest spaţiu astăzi.  Noi vă cerem pe fiecare dintre voi să simţiţi energia lui Gabriel.  Simţiţi asta în respiraţia voastră.  Simţiţi prin picioarele...mâinile şi prin inima voastră.
     Gabriel aşa cum ştiţi, este Arhanghelul care sună trompeta pentru sosirea Hristosului.  Asta sânteţi voi.  Hristosul, este divinitatea voastră care se naşte în sinea voastră.  Este Gabriel care a trimis sunetul care a început trezirea voastră.  El este arătat în picturile voastre ca cel care suflă în trompetă pentru sosirea Timpurilor Noi.
     Gabriel este cunoscut pe partea noastră a voalului ca Îngerul Naşterii.  Ce voi naşteţi acuma este divinitatea voastră proprie.  Această lumină preţioasă a fost totdeauna în sinea voastră, dar a fost lipit de şapte sigilii.  Gabriel vine în ajutorul Mamei Maria în procesul naşterii voastre.
     Gabriel vine la voi când voi căutaţi puterea ca să continuaţi călătoria voastră, pentru că el este cunoscut pentru balanţa puterii şi înţelegerii lui.  Când voi căutaţi putere, când voi sânteţi în orele voastre întunecoase şi voi ne chemaţi pe noi, este Gabriel care vine la început şi el atunci aduce pe mulţi alţii.
     Gabriel la fel aduce energia înţelegerii asociată cu naşterea Noului.  El vă ajută la deşteptarea înţelegerii voastre în sinea voastră.  Gabriel ajută la deşteptarea înţelegerii a călătoriei voastre şi vă ajută la eliberarea energiilor din trecut care au atârnat pe sufletul vostru.  Înţelegerea ajută să eliberaţi povare de vinovăţie şi frică şi ruşine.
     Gabriel vine la voi în acest moment pentru că voi sânteţi aşa deschişi.Voi sânteţi plini de bucurii în călătoria voastră.  Voi sânteţi în întregime în momentul prezent.  Voi a-ţi lucrat aproape cu Gabriel, în special când voi dormiţi noaptea.
     Gabriel are în vedere dezvoltarea Pământului Nou.  Asta nu este o planetă, dar este diferit faţă de Pământul pe care sânteţi voi, Pământul pe care simţiţi prin degetele picioarelor voastre.  Într-adevăr este un loc nou care se construieşte, o nouă conştienţă.  Noi am vorbit nu demult pe partea cealaltă a lumii (Olanda) cu un grup de Shaumbra, despre asta.  Noi am vorbit despre câteva atribuţii.  Şi noi o să continuăm să discutăm despre asta mult mai mult, aşa cum mergem înainte.
     Dar, să ştiţi, dragi prieteni, că nu este numai vorba despre viaţa voastră pe Pământ.  Voi ajutaţi să creaţi energiile Pământului Nou.  Într-adevăr, când voi lăsaţi trupul vostru fizic din această viaţă, voi o să aveţi la dispoziţie o alegere.  Voi o să puteţi alege să veniţi înapoi pe această planetă Pământ ca să fiţi învăţători pentru mulţi,  să fiţi cei care o să fiţi iluminaţi, şi care au ajuns la înţelegerea cu ei înşişi.  Voi puteţi să alegeţi ca să veniţi înapoi pe Pământul acesta ca să fiţi îngeri călăuzi umani pentru alţii, care o să treacă prin deşteptarea lor.
     Cealaltă alegere o să fie ca să mergeţi pe ceea ce noi numim Pământul Nou.  Din nou spunem că asta nu este o planetă, dar câţiva din voi şi câţiva oameni de ştiinţă ai voştri au văzut ca o planetă ascunsă, cea de a zecea planetă.  Oamenii ştiinţifici nu o să vadă asta cu instrumentele lor ştiinţifice.  Nu este nici o planetă ascunsă, nici o planetă materială.  Dar, este o energie care se construieşte şi care o să fie Pământul Nou, locul Nou.
     Voi o să puteţi să alegeţi să mergeţi acolo, pentru că voi a-ţi fost arhitecţii acestuia.  Voi a-ţi fost constructorii.  Voi a-ţi construit şi a-ţi făcut munca pentru această planetă nouă.  Noi o să vorbim despre asta.  Noi vom discuta asta într-o altă sesiune.
     Gabriel se simte familiar cu voi, pentru că voi a-ţi lucrat cu el.  Voi a-ţi lucrat cu el atunci când a-ţi luat deciziile voastre şi când a-ţi mers prin experienţele voastre.  Gabriel se alătură vouă în acest moment, şi o să rămână aici până la sfârşitul timpului nostru împreună, astăzi.  El o să continuă să lucreze cu voi, continuă să fie aici ca un prieten, ca un călăuz, cel cu care voi lucraţi.
     Acum, dragi prieteni, multe se întâmplă pe Pământ chiar acuma.  În următoarele câteva luni alinierea grilajului v-a fi completă.  Asta este munca pe care face Kryon pentru mulţi ani.  Kryon a aliniat grilajul magnetic a Pământului, grilajul deasupra voastră, grilajul ce înconjoară Pământul in regatul de afară.  Alinierea acestui grilaj magnetic a luat loc pentru ca voi să puteţi aduce mai mult din divinitatea voastră înăuntru.  Energia divină nu necesar este conţinut în grilaj, dar grilajul înfluenţează cât puteţi aduce înăuntrul energia divină a voastră.
     Grilajul la fel crează puterea dualităţii.  Grilajul la fel crează voalul.  Într-adevăr voalul cauzează ca voi să uitaţi cine sânteţi şi pentru ce sânteţi aici.  Dar, conştienţa voastră şi conştienţa tuturor umanilor pe Pământ, se schimbă acuma.  Kryon, maestrul magnetic, a venit la această planetă cu anturajul lui ca să ajusteze grilajul în aşa fel ca voi să puteţi aduce într-adevăr şi să ţineţi divinitatea voastră.
     Acea muncă se apropie de sfârşit în următoarele luni.  Nu este o dată specifică.  Mulţi s-au întrebat, “Este această dată în 30 decembrie 2002?  Este oare data din 3 martie 2003?”  Dragi prieteni, nu este o dată specifică.  Dacă voi a-ţi vrea să puneţi o dată în calendarul vostru şi să aveţi o sărbătoare pentru asta, asta este bine.  Dar, asta nu se întâmplă într-o dată specifică.
     La sfârşitul acestui an, Kryon o să înceapă să plece.  Kryon o să plece înafara drumului vostru ca voi să puteţi poseda şi balansa divinitatea voastră.  Voi o să fiţi în stare să aduceţi într-o cantitate mare energia  voastră divină.
     Vibraţia Pământului o să treacă prin multe schimbări şi ajustări chiar acuma.  Voi puteţi vedea asta când o să citiţi titlurile din ziarele voastre.  Este un efort vechi care ia loc, lupta între vechi şi nou.  Voi o să continuaţi să vedeţi asta pentru o perioadă de timp, dragi prieteni.  Nu o să fie că toate problemele voastre dispar atunci când se trece la anul 2003 în calendarul vostru.   Într-un fel, lucrurile o să fie mult mai intense de cât niciodată.
     Cum este atunci când voi daţi la un copil un joc puternic să se joace?  Câteodată este mai mult conflict şi haos pentru ei căci ei nu ştiu cum să mânuiască asta.
     Voi, dragi prieteni, cei care sânteţi Shaumbra, cei care vă conectaţi cu aceste vibraţii a Consiliului Crimson, voi a-ţi realizat balanţa.  Voi a-ţi realizat înţelepciunea cum să mânuiţi divinitatea voastră.
     Dar, sânt mulţi pe Pământ în acest timp care simt un nou sens de schimbări şi un nou sens de putere în sinea lor.  Sânt mulţi umani care o să simtă lipsa călăuzilor şi comfortul lor în jurul lor.  Şi asta o să producă o imbalanţă pentru o perioadă de timp.
     Atacurile teroriste mentionate în ziarele voastre...astea o să continue.  Dar, astea nu o să aibă efect pe voi, Shaumbra.  Voi puteţi să staţi în mijlocul furtunii şi să fiţi perfect balansaţi.  Voi puteţi fi în mijlocul furtunii şi să nu fiţi afectaţi de ploaie, şi vânt, şi zguduiri a pământului.  Voi înţelegeţi ce se întâmplă.  Voi înţelegeţi că voi continuaţi să trăiţi şi continuaţi să mergeţi înainte.  Şi, voi înţelegeţi că totul o să vină la voi.  Tot de ce aveţi nevoie vine la voi.  Noi o să vorbim mai mult despre asta astăzi.
     Sânt lovituri de sabii peste pământul vostru în acest timp.  Este ameninţarea războiului.  Este o dorinţă pentru schimbare şi asta câteodată aduce conflict.  Câteodată ca să vă mutaţi în energia Nouă, aşa cum ştiţi, asta cere o bătălie interioară în voi.  Voi toţi aici a-ţi experimentat asta.
     Sânt bătălii pe dinafară, condiţiile karmice vechi care cer să fie balansate, care cer să fie rezolvate.  Sânt imbalanţe care sânt cauzate atunci când prea multă Energie Nouă este la dispoziţia umanilor - şi alte Energii Noi sânt aduse din alte părţi din întregul univers.  Asta crează imbalanţă.
     Voi treceţi printr-o perioadă de mari schimbări acuma.  Staţi în moment, şi voi nu o să fiţi afectaţi de aceste lucruri.  Uitaţi-vă la bursa voastră şi propriul vostru ban care se duce în jos şi în jos. Orice sughiţ în sistemul vostru, orice îngrijorare pentru faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie aşa cum erau ieri, cauzează panică, cauzează frică şi nesiguranţă,  şi, de aceea, bursa merge în jos.  Asta poate se ridică, într-un fel de sine stătător.
     Voi o să continuaţi să vedeţi asta.  Noi am vorbit despre asta mai mult de un an.  Noi am spus că o să fie căderi în burse, apoi câştig de necrezut şi din nou mai multe căderi.  O să fie ca o călărie.  Voi o să continuaţi să vedeţi asta.
     Da, noi ştim, dragi prieteni, că asta afectează pe mulţi dintre voi pesonal.  Cuibul vostru, perina voastră pentru viitor, siguranţa voastră dintr-o dată a dispărut.  Asta vă cauzează multe îngrijorări.  Şi voi vă plângeţi la spirit noaptea.  Voi spuneţi, “Dragă Dumnezeule, ce nu fac eu bine?  De ce se întâmplă asta?” Totul este apropriat.  Asta vă învaţă ca voi să trăiţi în moment.  Vă  învaţă că voi nu trebuie să plănuiţi toate aceste lucruri în viitor.
     Asta este un punct unde lui Cauldre (Geoffrey Hoppe), nu îi place ceea ce spunem (Râsete din audienţă)  El ştie că o să primească multe întrebări.  Dar, dragi prieteni, noi repetăm, este că asta vă învaţă în moment, să fiţi tot ce sânteţi voi.
    Voi o să continuaţi să vedeţi toate acele învălmăşeli în toată lumea.  Asta este apropriat.  Sânt cicluri de energii.  Sânt cele joase şi înalte, şi astea lucrează împreună.  Cele joase sânt la fel de importante ca şi cele înalte.  Când voi mergeţi în cele joase în călătoria voastră, asta crează un moment şi o energie care o să împingă pe voi într-o întreagă conştienţă nouă.  Nu este o serie de cicluri în sus şi jos care urmează un drum liniar.  La un punct anume  asta vă împinge la o conştienţă nouă. 
     Ciclurile de sus şi jos a Pământului vostru sânt la fel de importante.  Când voi vedeţi astea că se întâmplă în jurul lumii, când voi vedeţi toate acele scuturări şi când auziţi vorbind despre război, staţi în spatele zidului scurt.  Ieşiţi afară din dualitate pentru un moment.  Intraţi în graţia divinităţii voastre proprii.  Uitaţi-vă bine ce se întâmplă cu adevărat, nu ce apare la suprafaţă şi ce este scris în ziarele voastre.  Staţi în spatele zidului scurt şi priviţi ce se întâmplă într-adevăr. 
     Şi, într-adevăr...Cauldre ne opreşte aici! (Râsete din audienţă şi Tobias face o pauză)  Noi ajungem la o înţelegere acum. (Mai multe râsete şi încă o pauză)  El a fost de acord ca noi să continuăm (Mai multe râsete)
     Dragi prieteni, noi  ştim că mulţi dintre voi vă rugaţi pentru pace, chiar acuma.  Asta este bine.  Dar, nu este chiar lucrul potrivit pentru cine este iluminat, Divin Uman, să se roage în acest moment.  Şi din nou spunem, înţelegeţi mai întâi pentru ce voi vă rugaţi.  Înţelegeţi dinamicitatea a ce se petrece înainte ca voi să începeţi să vă rugaţi pentru pace.
     Noi ştim că rugăciunile voastre vin din inima voastră iubitoare, un loc ce într-adevăr doreşte rezoluţie şi balanţă.  Dar, câteodată când voi vă rugaţi pentru pace, voi de adevăratelea puneţi o pătură peste problemă.  Voi încercaţi să acoperiţi o rană care are nevoie de un tip diferit de atenţie.
     Câteodată rugăciunea pentru pace face ca inevitabilul să se întârzie, dar asta din contra cauzează ca conflictul să se încălzească şi să se intensifice.
     Dragi prieteni, staţi în spatele zidului scurt, şi înţelegeţi ce se petrece în lumea voastră chiar acuma.  Când voi ajungeţi la o nouă iluminare, atunci voi o să ştiţi ce să faceţi. Voi o să ştiţi ce să faceţi.  Ca divini umani, voi puteţi să faceţi mai mult ca să schimbaţi conştienţa planetei în loc să vă rugaţi pentru ceva ce voi nu prea înţelegeţi.
     Când voi aveţi pace şi balanţă şi integrare în sinea voastră, când voi a-ţi transmutat teama veche şi vinovăţia veche care sânt în sinea voastră şi a-ţi transmutat asta într-o înţelepciune şi energie divină, dragi prieteni, asta face ca conştienţa planetei să se schimbă.  Voi nu trebuie să faceţi nimic specific la acest punct.  Vibraţia voastră v-a schimba pe cei care sânt în jurul vostru.  O să schimbă situaţii şi probleme şi poate o să permite la câteva conflicte care există să găsească o cale de a se rezolva de sine stătător într-o manieră sănătoasă şi pozitivă.
     Atâta timp cât sânt umani pe Pământ, o să fie conflict.  Când umanii ajung să fie Divini Umani, atunci conflictul o să dispară.  Atâta timp cât sânteţi aici, voi o să locuiţi într-o lume care este plină de conflicte.  Să nu uitaţi călătoria voastră.  Să nu uitaţi conflictul ce l-aţi avut în sinea voastră.  Să nu uitaţi cum a-ţi rezolvat asta.  Asta nu a ascuns conflictul vostru propriu sub preş.  Asta s-a adresat lucrului.  Şi, da, noi ştim că a fost dificil.
     Nu demult câţiva au simţit o activitate galactică intensă.  Voi a-ţi simţit că se întâmplă multe afară, în locurile multi-dimensionale a universului.  Voi simţiţi o atragere.  Voi simţiţi că energia voastră  este trasă spre planete şi galaxii.  Voi ştiţi că ceva se întâmplă acolo afară.
     Câţiva simţiţi o comunicare pe care voi a-ţi numi o comunicare a  extratereştilor.  Noi numim asta trecutul vostru.  Noi vrem să clarificăm asta înainte ca să fie puse întrebări ca de exemplu, “Ce se întâmplă acolo afară?  De ce simt eu toate aceste activităţi în alte regate?”  Activitatea nu este numai în universul vostru fizic.  Voi simţiţi activitatea şi din partea noastră a voalului.
     Este multă activitate aici la noi ca şi pe Pământ, chiar acuma.  Este multă transformare a energiilor vechi în Energia Nouă, chiar acuma.  Pe partea noastră a voalului noi ne pregătim pentru Energia Nouă, despre care noi o să vorbim mai târziu.  Universul se schimbă pentru că voi vă schimbaţi.  Trecutul vostru se schimbă pentru că voi eliberaţi.  Voi eliberaţi.  Viitorul este trecutul vindecat.  Vindecarea are loc acuma.
     Voi puteţi simţi activitatea acolo afară.  Voi puteţi simţi schimbările energiilor în jurul vostru. Voi simţiţi că soluţii apar.
     Şi, voi puteţi simţi la fel că sânt energii care nu vor să se schimbă în cel Nou, ca şi energia pe Pământ în acest timp.
     Ei se ţin  de cărţile vechi şi reguli vechi.  Lor le este frică că identitatea lor v-a fi anihilată la schimbarea în Energia Nouă.  Şi, într-un sens ele au dreptate.  Într-un sens identitatea veche se v-a schimba.  Ele nu o să fie capabile să se ţine de faptul a cine ele au crezut că au fost.
     Sună asta familiar, dargi prieteni?  Este asta ca şi prin ce treceţi chiar acuma în viaţa voastră proprie - o parte din voi se ţine de cea Veche şi nu vrea nicicum să dea drumul, având frica de moartea identităţii?
       Este adevărat. Identitatea se v-a schimba pentru totdeauna.  Dar, de la asta o să vină o nouă identitate şi o nouă înţelegere a cine sânteţi voi, toate astea pentru că voi puneţi întrebarea, “de ce”
     Daţi voie să vorbim un moment despre călătorie, călătoria voastră care a traversat multe vieţi, şi multe feluri de vieţi, chiar înainte ca voi să veniţi pe Pământ.  Călătoria voastră v-a luat de la regat prin Zidul de Foc şi până la acest moment în care voi staţi.  Daţi voie să vorbim despre înţelegerea umană a călătoriei voastre.
     Voi v-aţi gândit că a-ţi mers de la punctul A la punctul B.  Voi a-ţi călătorit într-un drum liniar în călătoria voastră.  Noi vă vedem metaforic conducând maşina voastră în josul drumului, conducând primejdios cu o viteză continuă.  Portbagajul este plin cu valize...valize foarte pline...umplute cu lucruri. (Râsete din audienţă)  Şezutul din spate este plin cu hărţi şi calculatoare pentru ajutorarea navigaţiei şi lucruri ce voi gândiţi că mai aveţi nevoie în călătoria voastră, şi încă alte lucruri. 
     Voi aproape zburaţi pe drumul principal în urmărirea şi căutarea identităţii voastre proprii şi înţelegerea a cine sânteţi şi de ce sânteţi aici.  Voi mergeţi aşa de repede pe acel drum că voi rar luaţi o oprire.  Voi conduceţi foarte repede, atât de repede cât poate maşina, dar neştiind unde mergeţi, dar ştiind că voi trebuie să fiţi acolo în scurt timp. (Râsete din audienţă).  Noi vă vedem în această urmărire, în această călătorie.
     Voi vă opriţi la o staţie de odihnă doar ca să vă umpleţi rezervorul şi să mergeţi la toaletă. (Râsete din audienţă). Şi chiar atunci, dragi prieteni, voi mergeţi la toaletă aşa de repede încât faceţi o injustiţie la sistemul vostru fizic!  Voi nu luaţi timpul ca într-adevăr să faceţi lucrurile cum trebuie.  Voi sânteţi grăbiţi.  Şi atunci la amuzamentul nostru, noi vă vedem că săriţi, hop înapoi în maşină şi beţi cafea sau ceva răcoritor. (Mai multe râsete).  Asta este drumul vostru.  Liniar şi în viteză cu puţine opriri.
     Noi am primit un şoc acum câteva luni când voi a-ţi decis să luaţi un sfârşit de săptămână liberă de la activitatea voastră. (Este vorba de oprirea pentru un sfârşit de săptămână de odihnă în luna August)  Noi am ştiut despre ce o să vorbim astăzi.  Voi v-aţi gândit că a fost timpul ca să luaţi o pauză ca să reînnoiţi sistemul vostru.  Noi vă aplaudăm că recunoaşteţi necesitatea acestei pauze.  Dar, totodată este un lucru frumos, pentru că noi o să folosim acest exemplu ca să înţelegeţi noul model a Energiei Noi.
     Deci sânteţi la punctul de conducere de la A la B pe drumul vostru liniar, conducând în cea mai mare viteză, luând doar câteva pauze cât este posibil.  Asta a fost felul energiei Vechi.  Într-adevăr pe parcursul drumului voi a-ţi învăţat multe.  Voi a-ţi obţinut multe prin experienţele voastre.  Voi a-ţi învăţat multe despre voi înşivă.
     Dar, în Energia Nouă este diferit.  În Energia Nouă voi vă retrageţi pentru un stop de odihnă.  Voi parcaţi maşina voastră.  Voi deschideţi portbagajul şi aruncaţi toate valizele. (Râsete din audienţă)  Voi aruncaţi toate hârtiile şi toate ajutoarele de navigaţie  electronicele şi calculatoarele şi toate celelalte lucruri care sânt înghesuite în maşina voastră...şi, celularele voastre (mai multe râsete)  Voi aruncaţi astea, dragi prieteni, pentru că voi nu o să aveţi nevoie de astea niciodată.
     Atunci voi o să vă opriţi pentru un moment şi o să vă bucuraţi de Pământul de sub picioarele voastre şi aerul pe care inspiraţi în plămânii voştri.  Voi o să vă bucuraţi pentru un moment de scenariul în jurul vostru.  Voi vă gândiţi că, “Asta este incredibil, pentru că eu nu am observat asta înainte - eu am călătorit foarte repede.  Eu am fost foarte ocupat urmărând această călătorie liniară de la punctul A la punctul B şi eu nu am observat niciodată lucrurile în jurul meu.  Eu nu am observat că erau animale pe copaci şi pe terenuri verzi.  Eu nu am observat niciodată căldura şi dragostea ce a venit de la Soare.  Eu nu am observat ce bine a fost să simt Pământul sub tălpile mele.  Eu nu am observat cât de mult înseamnă să respiri de adevăratelea”.
     Aşa cum staţi aici la stopul de recreere, deodată lucrurile o să înceapă să se schimbe.  Asta vă înfricoşează, pentru că vouă nu prea vă plac schimbările aşa mult, nu-i aşa?  Vouă nu vă plac schimbări.  Voi observaţi că maşina voastră, vehicolul vostru care v-a luat de-a lungul drumului la o viteză primejdioasă acum începe să dispară, începe să dispară.  Valizele pe care le-aţi aruncat grămadă, pe care le-aţi scos din maşină, începe să dispară la fel.
     Asta a fost doar o iluzie.  A fost o iluzie până la un punct, dragi prieteni, când voi a-ţi fost gata să vă opriţi.  A fost o iluzie până ce a-ţi fost gata să vă mutaţi în Energia Nouă.  Acum voi eliberaţi asta şi voi o să vedeţi că asta dispare.
     Atunci voi realizaţi ceva când voi vă uitaţi spre drumul pe care a-ţi călătorit.  Drumul se mişcă şi voi staţi foarte liniştiţi.  Drumul se mişcă în Energia Nouă, şi voi rămâneţi pe loc!
     Aşa cum voi continuaţi să vă miraţi, voi o să vedeţi că asta nu este doar un singur drum.  Nu este doar o linie dreaptă de la punctul A la punctul B cu o linie galbenă la mijloc.  Voi realizaţi că sânt multe drumuri, multidimensionale, şi care se intersectează la punctul vostru de oprire.  Sânt drumuri care sânt în sus şi în jos, şi se mişcă într-un unghi diferit.  Câteva drumuri sânt chiar spirale, câteva apar că merg în sus şi în jos, altele apar la prima vedere de a fi cu două benzi şi atunci se schimbă în patru benzi sau opt benzi.
     Toate drumurile se mişcă.  Voi staţi liniştiţi.  Asta este energia momentului, a celui de Acum.  Asta este energia timpului nou.
     Voi v-aţi chinuit, încercând să înţelegeţi cum să faceţi ca lucrurile să meargă înainte.  Voi a-ţi încercat să aflaţi cum să continuaţi călătoria veche mergând cu cea mai mare viteză, cu toate că maşina veche în care eraţi a început să se strice.  Voi a-ţi încercat să aflaţi toate astea dragi prieteni, în felul Energiei Vechi.
     În Energia Nouă voi o să rămâneţi nemişcaţi şi balansaţi şi în totalitate prezenţi, în moment.  Drumul se v-a mişca.  Noi v-am vorbit despre asta mai demult.  Noi v-am dat o metaforă diferită.  În acel timp voi a-ţi început doar să ajungeţi la conştienţa unde voi puteaţi realiza şi înţelege cum viaţa într-adevăr lucrează.  Acum, noi putem să ne întoarcem la voi peste câţiva ani mai târziu cu acest mesaj.  Asta înseamnă a trăi în prezent.
     Acum, noi spunem că drumul se mişcă, ce înseamnă asta? Asta înseamnă că lucrurile vor veni la voi.  Toate drumurile, toate mişcările energetice,o să treacă prin voi.   Asta o să aducă totul apropiat la voi, dacă asta este abundenţa, sau relaţii sau noi oportunităţi.  Asta o să vină la voi, pentru că drumul se mişcă, şi o să treacă prin voi.  Aşa cum voi vă mutaţi în Energia Nouă, tot ce este apropriat o să vină la voi.  Asta a însemnat ceea ce noi am spus ca să, “ Dansaţi cu tot ce vine la uşa voastră din faţă”.  Asta o să vină la voi.
     Multe, multe lucruri o să treacă în drumul vostru.  Câteva din potenţiale, câteva experienţe sau oameni, sau oportunităţi, energii care o să treacă prin voi.  Voi nu trebuie să le îmbrăţişaţi.  Permiteţi doar să treacă prin voi.
     Oamenii o să vină şi o să plece repede din viaţa voastră, şi înafara vieţii voastre.  Asta nu înseamnă că voi trebuie să vă ţineţi de aceştia.  Asta înseamnă că ei au trebuit să fie atinşi de energia voastră aşa cum ei merg în jos pe drumul vechi de la punctul A la punctul B.  Astea sânt oportunităţi care o să vină la voi, şi asta nu înseamnă ca să fie îmbrăţişaţi de voi.  Astea doar sânt în trecere.
     Vă aduceţi aminte când noi am vorbit că voi adăugaţi energia  la gândurile voastre?  Noi v-am dat exemplu durerea de cap de la o altă persoană.  Energia lor a emanat spre afară.  Energia lor, energia durerii de cap, a fost ca şi nişte băşicuţe care pluteau.  Aşa cum trece prin voi, voi adăugaţi o atingere a Energiei Noi a voastre care este într-o stare neutră.  Asta poate fi activată de oricare persoană care alege asta atunci când băşicuţele trec de la voi la ei.
     Este ca şi oprirea voastră pentru odihnă, pe un drum marginal.  Lucrurile o să vină în viaţa voastră şi o să treacă, deci ei o să aibă oportunitatea să fie atinşi de energia voastră divină.  Alte lucruri o să vină la voi, şi astea o să se oprească puţin.  Astea o să fie acolo  ca voi să îmbrăţişaţi şi să dansaţi cu astea.
     Asta poate să fie o relaţie.   Asta poate să fie un loc de muncă.  Poate să fie orice tip de oportunitate nouă.  Dar, o să vină la voi ca să o îmbrăţişaţi.  Voi o să ştiţi dacă vă întrebaţi sinea voastră internă.  Dar, cu adevăratelea o să fie lucruri care se atrag la voi pentru care aveţi înţelegere şi înţelepciune şi experienţă ca să mânuiţi asta.
     Vă aduceţi aminte, dragi prieteni, când noi v-am vorbit despre Cuptorul de Graţie?  Vă aduceţi aminte că voi a-ţi pus problemele voastre în Cuptorul de Graţie pentru a avea o rezoluţie?  Noi ştim că mulţi dintre voi a-ţi făcut asta noaptea, punând o problemă de relaţie, sau de abundenţă, sau de sănătate în Cuptorul de Graţie.
     Aduceţi-vă aminte că noi am spus, “Permiteţi la divinitatea voastră să găsească soluţia.  Permiteţi la divinitatea voastră să fiarbă acea problemă până ce a fost gata pentru a pune la o parte” Atunci voi a-ţi scos problemele din Cuptorul de Graţie şi a-ţi pus pe un grătar să se răcească.  La un moment dat noi v-am cerut ca să luaţi toate acele probleme care erau răsfirate în bucătăria din casa nouă şi să le aruncaţi în aer.  Atunci când voi a-ţi făcut asta, astea s-au transformat în lumini strălucitoare, lumini briliante şi jucăuşe care reprezentau înţelepciunea a ceea ce a-ţi învăţat prin acele probleme şi dificultati.
     Noi o să luăm acele lumini şi o să adaugăm la stopul vostru de recreere.  Toate acele probleme, reprezentate ca şi lumini albe, lumini dansatoare, înţelepciune ce a-ţi câştigat...acestea o să fie luminile care iluminează oprirea voastră pentru recreere.  Acestea o să fie luminile care o să atragă lumea şi situaţii la voi.  Astea sânt ca şi un cordon de lumini pe care voi puneţi în jurul staţiei voastre de recreere.
     Au fost probleme pe care a-ţi fi vrut să le obţineţi - poate a fost o problemă de abundenţă - dar acuma voi sânteţi experţi în asta. Problema principală ce a-ţi avut în trecut o să vină înapoi la voi prin alţi oameni.  Cei care au probleme de abundenţă o să observe şi o să vadă la un moment dat lumina care reprezenta problema de abundenţă ceea ce a fost odată a lor.  Şi aceşti oameni cu problema o să vină la voi pentru călăuzire.  Ei o să fie atraşi de voi.
     Dacă problema voastră a fost să zicem despre relaţii...oh, dar voi a-ţi ajuns la o mare pricepere în aceşti ultimii câţiva ani despre relaţii, şi despre cine sânteţi voi.  Deci, nu este oare normal că ce o să vină la voi când sânteţi în acea oprire de recreere, că o să fie cineva care la fel are o problemă de relaţii?
     Luminile voastre proprii, care odată au fost problemele voastre şi pe care le-aţi pus în Cuptorul de Graţie...lumina voastră proprie o să atragă la voi toate instrumentele şi toate resursele de care aveţi nevoie pentru munca ce faceţi.  Lumina voastră proprie, înţelepciunea voastră proprie din experienţele voastre de dinainte o să atragă la voi acum abundenţă de care aveţi nevoie în viaţa voastră.  O să atragă oameni.  O să atragă potenţialele de care aveţi nevoie.  O să vină la voi atâta timp ce voi nu încercaţi să conduceţi pe şosea cu o viteză primejdioasă.
     Problemele pe care le-aţi avut în trecut o să atragă oameni şi circumstanţe apropiate pentru voi ca să fiţi învăţători şi sfătuitori şi călăuzi pentru alţii.  Este chiar simplu, dragi prieteni, dar o să ia puţină muncă. 
     Voi o să rămâneţi în Acum.  Voi o să rămâneţi în plini în prezent, plini cu viaţă şi vitalitate în Acum.  Asta numim noi, oprirea voastră de recreere.
    Drumurile se mişcă.  Drumurile se mişcă şi ele trec prin voi. Asta este energia Timpului Nou.  Asta este schimbarea în tiparul care permite vouă să atrageţi tot ce aveţi nevoie în acest timp.
     Staţi în acum.  Staţi în plină prezenţă.  Înţelegeţi că o să vină la voi.  Înţelegeţi că câteva lucruri o să vină ca să fie atinşi de voi.  Altele o să vină ca să danseze.
    O să ia puţină muncă din partea voastră ca să fiţi în prezent.  Voi sânteţi obişnuiţi să fiţi în trecut sau să vă îngrijiţi despre viitor. Trecutul, dragi prieteni, v-a omorât. Ca să trăiţi în trecut, asta crează o perioadă de moarte.  Când voi trăiţi în trecut, voi gândiţi despre ce s-a întâmplat înainte.  Asta trimite un semnal la sistemul vostru, la biologia voastră, şi începe procesul de moarte.
     Când voi trăiţi în viitor...când voi vă îngrijoraţi că ce o să se întâmple...când voi vă îngrijoraţi ce o să se întâmple când vă pensionaţi...când voi vă îngrijoraţi cum o să se arate lumea în 10 sau 15 ani în viitor...dacă vă îngrijoraţi dacă o să primiţi hârtia rozulie săptămâna viitoare...asta vă cauzează o sufocare, o sufocare, o stingere a focului divinităţii care se naşte în sinea voastră.  Trecutul vă omoară.  Viitorul vă sufocă.
     Trăiţi în Acum, în moment, în plină prezenţă, în plină disponibilitate de ce este nevoie când acele lucruri vin la voi.  Asta este energia a Timpului Nou.  Asta este schimbul tiparului ce o să fie aşa important, în special în lunile următoare.  Noi ştim că asta este  energia Timpurilor Noi pentru că noi vedem asta în locul pe care noi numim Pământul Nou.
     Acum, dargi prieteni, este timpul pentru voi ca să vorbiţi.  Eu, Tobias, am spus destul pentru o perioadă de timp aici.  Este timpul ca Shoud-ul să înceapă.  Este timpul pentru Gabriel, pentru Maria, Metatron, Tobias şi alţii să se retragă pentru un moment...să luăm scaunele noastre...să scoatem pantofii...să stăm şi să ascultăm ce are Shaumbra să spună.  Noi luăm un moment ca să ajustăm energiile.  Şi ce o să auziţi este vocea fiinţei voastre proprii.
     (Pauză)
     Shoud 3 începe.
     Noi sântem Shaumbra.  Noi sântem familie.  Noi avem o voce, şi avem multe voci.
     Noi mergem în două lumi.  Noi trăim în două lumi în acest timp.  Ce găsim noi este că asta poate să fie problematică - o parte din noi în Energia Veche şi o parte în cea Nouă.  Noi găsim că asta crează problema ca atare, dificultatea proprie.  Asta încearcă să ne tragă în diferite direcţii câteodată.
     Mulţi dintre noi vrea să se mută în energia Nouă.  Dar, noi ne găsim că trăim în lumea Energiei Vechi.  Câteodată noi găsim că noi pur şi simplu nu ştim cum să balansăm pe amândouă.  Noi  găsim, aşa cum spunem în limba noastră umană proprie, că sântem între ciocan şi nicovală.
     Dar, noi facem progrese în balansarea celor două energii.  Noi ajungem la înţelegeri noi a lucrurilor, chiar şi despre sănătatea noastră proprie, cum trupul nostru răspunde.  Trupul nostru care a fost construit în Energia veche, caută să se revitalizeze singur în Energia Nouă.
     Trupul nostru caută noi tipuri de mâncare.  Nimic nu este apropriat pentru noi...cu excepţia ciocolatei. (Râsete din audienţă)  Trupul nostru nu este satisfăcut cu ce vedem noi pe rafturile din magazine.
     Dar, nimeni încă nu a descoperit nici un fel de mâncare sau nutriţie pe care corpul nostru cere.  Deci noi trebuie să ne adresăm la mâncărurile vechi.  Noi ajustăm energia lor înainte ca să luăm astea în corpul nostru.
     Asta este un exemplu de dificultate trăind în două lumi în acelaşi timp.  Noi am ştiut că o să fie dificil înainte ca să ajungem la acest punct.  Noi ne-am aşteptat să fie dificil.  Dar, noi nu am realizat ce a însemnat asta.
     Noi găsim ca să mergem la lucru devine tot mai dificil pentru noi. Noi ne uităm la sistemul energiei Vechi şi lumea care apare viguroasă.  Este dificil ca să spunem lor că este o nouă cale, un drum dificil, din cauza ierarhiei care s-a construit în multe companii.  Noi găsim foarte obositor şi parcă ne usucă ca să fim în serviciul  Energiei Vechi.
     Noi dorim să avem o nouă înţelegere în oamenii care lucrează în jurul nostru şi oamenii pentru care lucrăm noi.  Noi nu sântem siguri care este răspunsul, pentru că noi ne-am împotmolit în multe  căi a gândirii noastre pe care am avut despre abundenţa noastră.  Poate în Energia Nouă noi o să găsim un drum mai bun!
     Relaţiile noastre, la fel au fost bazate în Energia Veche.  Noi am început astea în Energia Veche.  Câteodată este dificil.  Este dificil să ne adresăm la prietenii vechi, chiar la câţiva care fac parte din familia noastră sau cei cu care ne-am căsătorit.  Câteodată este foarte dificil să ne adresăm la copii noştri.  Noi ştim că nu este apropriat să încercăm să-i schimbăm.  Dar, este dificil câteodată să trăim în două lumi în acelaşi timp.
     Noi avem nevoie ca să ieşim din asta din când în când.  Câţiva dintre noi sânt surprinşi, pentru că noi nu ne-am gândit că o să avem nevoie de atâta timp, atâta timp preţios pentru noi înşine. Dar, noi gâsim că acum asta  este foarte important.  Noi gâsim că este o plăcere să ne alăturăm la alţi Shaumbra, pentru că găsim o înţelegere, chiar dacă nu sânt spuse cuvinte.  Şi la fel este o înţelegere când ne aminteşte despre relaţii.
     Trăind în două lumi în acelaşi timp este dificil, chiar trăind în două lumi în sinea atitudinii noastre proprii şi percepţia a cine sântem noi.  O parte din noi vrea comfortabilul Vechi, o altă parte din noi vrea neapărat să se mută în Energia Nouă.  Este dificil să trăim în sinea noastră proprie în cele două lumi.  Noi ne-am gândit că am eliberat totul, dar noi găsim că mai este mult de eliberat, mai multe straturi.  Nouă ni se pare câteodată că nu se mai termină.  Este foarte dificil să trăim în două lumi în acelaşi timp.
     Noi găsim că sânt unelte care ies la iveală.  Astea nu sânt unelte pe care noi le-am aşteptat.  Astea sânt unelte simple.  Când noi le  punem la folosire astea vin ca să ne servească foarte bine în multe căi neaşteptate.
     Ca Shaumbra, noi învăţăm importanţa RESPIRAŢIEI.  Noi nu ne-am gândit că asta o să fie un instrument atât de puternic.  Respiraţia dă suflare la flacăra divină din sinea noastră.  Respiraţia adâncă ne ajută să fim în moment.  Respiraţia adâncă învigorează sistemul nostru.  Respiraţia este acceptarea trăirii.
     Noi am crezut că o să fie ceva mult mai complex, aceste unelte pentru Energia Nouă.  Noi am găsit că respiraţia conştientă ne deschide.  Asta ne ajută să eliberăm mult din stresul nostru şi mult din tensiunea noatră.
     Noi la fel am găsit că o altă unealtă în Energia Nouă este de a SIMŢI.  Noi învăţăm să simţim mai întâi, şi după aceea ne gândim.  Noi învăţăm să gândim prin simţirea noastră în loc să împingem totul prima dată prin capul nostru pentru analizare.  Noi învăţăm că este un nou tip de inteligenţă în sinea noastră care transcende calea veche ceea ce noi putem numi gândire.  Asta este conţinut în simţirile noastre.
     Aşa cum SIMŢIM mai întâi, şi după acea gândim, noi la fel devenim foarte senzitivi.  Senzitivitatea este minunată pentru că noi simţim şi înţelegem lucrurile ca niciodată.  Dar, câteodată aşa cum trăim în două lumi, senzitivitatea este dificilă pentru că noi simţim durerea altor oameni.  Noi simţim efortul lor.  Noi putem simţi chiar şi în sinea noastră ceea ce noi nu am ştiut că a fost acolo.
     Noi învăţăm că una dintre uneltele Energiei Noi, este să gândim cu simţirea noastră.  Este un loc pentru logică, şi este un loc pentru analize.  Dar, înţelepciunea nu vine de la creier.  Asta vine de la simţirea noastră.
     Trăind într-o singură lume a fost destul de dificil...şi acum noi trăim în două lumi.  Dar, aşa cum trăim în două lumi, noi găsim că este o altă unealtă simplă, o unealtă foarte simplă.  Este conştienţa momentului, CONŞTIENŢA MOMENTANĂ”.  Este de a fi în moment, complet prezent.  Din nou, noi nu ne-am fi gândit că o să fie aşa de simplu ca să fim în Acum...să nu ne îngrijorăm pentru trecut, pentru că noi am eliberat asta...să nu ne îngrijorăm pentru viitor, pentru că noi nu am creat asta încă.  Când noi sântem complet prezenţi în Acum, în acest moment, noi sântem balansaţi.
     Aşa cum noi toţi stăm aici ca Shaumbra, viaţa este balansată.  Viaţa curge.  Lucrurile sânt aşa cum sânt.  Şi în asta este perfecţiune de sine.  Aşa cum stăm în moment, energia noastră nu se scurge în trecut sau în viitor.  Energia noastră este conţinut în plin şi în moment.
     Când noi sântem în moment, o potrivire poate să ia loc.  Când noi sântem în moment, noi facem o pauză lungă pentru corpul nostru, ca asta să vină înapoi în alinierea naturală.  În moment, trupul nostru se ajustează de la Energia Veche în cea Nouă.  Noi îi dăm o şansă ca să auto alinieze.
     Când sântem în moment, emoţiile noastre poate să vină înapoi în balanţă.  Emoţiile noastre au fost împrăştiate peste multe teritorii în trecut.  Stând în acest moment, respirând, emoţiile noastre se pot alinia de sine stătător.  Trupul nostru...emoţiile noastre... mintea noastră...se realiniează natural.
     Aşa cum noi trăim în două lumi, noi ajungem să înţelegem că DRUMUL SE MIŞCĂ, că noi putem să stăm în moment, şi asta o să vină la noi.  Atunci, noi avem o responsabilitate să acţionăm cu orice este, asta poate să fie o persoană, un servici, o oportunitate, o problemă.  Când asta vine la noi şi când sântem siguri că este apropriat să dansăm cu asta, atunci avem o responsabilitate ca să facem ceva cu asta.
     Noi numai trebuie să ne grăbim în josul drumului.  Noi numai trebuie să călărim în nişte destinaţii necunoscute.  Noi putem să fim în moment.  Drumul se mişcă în jurul nostru şi ne aduce tot ce este apropriat nouă.
     Trăind în două lumi în acelaşi timp, este o solicitare ce noi nu am aşteptat.  Dar cu uneltele noi - respiraţia adâncă, a fi în moment, simţire şi acceptare ca totul să vină la noi  - noi învăţăm să ne ajustăm la asta.
     Ca Shaumbra noi ştim că noi am ales o muncă provocatoare.  Ca Shaumbra noi ştim că avem de învăţat pe alţii.  Şi noi am învăţat la fel despre Energia Nouă.  Ca Shaumbra noi ştim că noi creăm energiile Pământului Nou.  Dar, la fel noi ajutăm să ajustăm vibraţiile Pământului Vechi.
     Noi trăim în două lumi.  Noi sântem Shaumbra.
     (Pauză, pentru reîntoarcerea lui Tobias)
     Tobias:  Eu, Tobias, mă reîntorc pentru un moment aici, ca să vă aplaud pe voi toţi pentru înţelegerea la care voi a-ţi ajuns.
     Eu vreau să vă aplaud pentru munca pe care o faceţi în Shoud. Mulţi dintre voi în lumea întreagă începe să-şi exprime divinitatea lor de sine.  Asta este un pas important în progresul vostru propriu. Vorbiţi cu inima şi sufletul celora care se adună cu voi.  Vorbiţi cu inima voastră proprie şi sufletul vostru propriu.  Noi vă încurajăm toate astea în grupurile voastre de Shaumbra în toată lumea.
     Să nu vă îngrijoraţi dacă cuvintele care ies din gura voastră seamănă cu ale voastre.  Asta este apropriat.  Când cei care mediază şi cu care noi lucrăm, când ei încep comunicarea, vocea care iese din gura lor sună ca şi vocea lor proprie pentru prima dată, ei poate să afirmă asta.  Când voi începeţi Shoud-ul, voi începeţi un proces care într-adevăr posedă cine sânteţi voi, într-adevăr exprimând cine sânteţi voi.
     Şi aşa este, dragi prieteni, că noi am vorbit vouă despre un nou tipar.  Asta o să ia puţină gândire.  Noi deja auzim acele întrebări de ale voastre despre asta!  Şi asta este bine.
     Noi am fi bucuroşi să răspundem la orice întrebare pe care aveţi după o scurtă pauză.  Noi o să venim înapoi aici.  Noi vă cerem ca să veniţi la microfon şi să ne vorbiţi, să puneţi întrebări, să spuneţi o experienţă de Shaumbra din toată lumea.  Da, într-adevăr să nu vă reţineţi să veniţi la microfon, şi să spuneţi  despre ceva prin care a-ţi trecut.  Nu trebuie să fie neapărat o întrebare pentru Tobias.
     Noi ne întoarcem în câteva minute.  Dar, până atunci, dragi prieteni, noi ştim că voi trăiţi în două lumi.  Dar, să ştiţi că sânt mulţi pe partea noastră care include şi pe Gabriel - care a suflat trompeta tot timpul cât noi am vorbit astăzi, puţin a fost iritator, (râsete din audienţă) - care include pe Gabriel care ni se alătură vouă în Acum.  Pentru că într-adevăr voi nu sânteţi niciodată singuri!
     ŞI AŞA ESTE!
 
 
Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit “Cauldre”, în Golden Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.
Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.
Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.
Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.
“Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.
Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.
Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.
Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.
Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.
© Copyright 2003 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403. All rights reserved