Bun venit la

IAMHERE Websites

Solutii Creative pentru Website-uri

Salut, Eu sunt Bogdan!

Sunt un designer web profesionist, cu mari cunostințe în Responsive HTML, WordPress, Adobe Premier Pro si Photoshop.

Pe langa site-uri web, ofer asistenta / intretinere pe termen lung, consiliere pentru gazduire / domeniu si multe altele.

De asemenea, am experienta indelungata in brand design si print (carti de vizita, fluturasi, brosuri, cataloage, postere etc.).

Orice aveti nevoie, contactati-ma si sunt sigur ca vom gasi impreuna cea mai buna solutie.

Contact

SERVICII

Web Design

Site-ul este conceput pentru a indeplini asteptarile dumneavoastra si cerintele clientilor dvs. Este foarte important ca site-ul sa arate bine pentru a atrage vizitatori, permitandu-i sa devina de succes si sa atinga obiectivele pentru care a fost creat.

 

SEO

Cand creez site-uri web, tin cont de optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Mentin practici standard de SEO pe fiecare pagina, ceeace ce permite site-ului tau sa se claseze cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare – astfel, generand mai multi clienti.

Responsive Design

Aproape jumatate din tot traficul de internet provine acum de pe telefoanele mobile. Cu o audiență mobila atat de mare, este important ca site-ul dvs. sa fie compatibil cu toate dimensiunile tuturor ecranelor.

 

Analizeaza si creste traficul

Puteti supraveghea traficul de pe site-ul dvs. folosind instrumente precum Google Analytics si puteti vedea cum interacționeaza clientii cu paginile dvs.

 

Design Grafic

Site-ul dvs. ar putea avea nevoie de un logo sau de imagini personalizate. Totul este asigurat!

Portfoliu

Contacteaza-ma