Energia care a curs acolo in timpul cursului a fost o energie incredibila, o energie a iubirii, o energie calda si suava. Am realizat cat de minunata si cat de importanta este" respiratia constienta". Nu pot sa exprim foarte bine prin cuvinte, pentru ca asa cum spui si tu, astfel de lucruri se traiesc, se simt, sunt profunde si asta este incredibil!
....

In aceasta curgere naturala a vietii deloc intamplator si surprinzator mi-a fost sa te cunosc pe tine :) un maestru al bucuriei, intelepciunii si iubirii de sine :) a fost fantastica intrevederea cu el, am acceptat cu inima plina de entuziasm sa ma deschid fata de mine si cu fiecare respiratie adanca sa ma cunosc, sa ma simt, sa imi apreciez meritele si sa ma iubesc mult mai profund...cu drag Radu !!!

Am primit un dar minunat, mai multe chiar ... credeam ca ma cunosc si stiu ce imi doresc dar in urma acestei intalniri am descoperit ca ma minteam frumos, descoperand rani atat de adanci si traume care "radeau " galagios ... dar eu nu auzeam si nu simteam. Eliberarea a venit dupa o puternica revolta ... o tornada care initial m-a determinat sa fug, sa ma ascund ( de mine ) ... unde? ! Totul era de fapt acolo ... in mine ... doar astepta sa aflu ca ... EU SUNT! Multumesc mult Bogdan!

Vezi mai multe