Website Factory

Solutii Intuitive si Creative

Explore

Bun venit

Un Nou si Incredibil Website Te Asteapta!

SALUT, EU SUNT BOGDAN

Sunt un web designer si web developer profesionist, cu o foarte buna cunoastere de HTML, WordPress, Adobe Photoshop si Premier Pro

Pe langa faptul ca eu creez site-uri web, mai ofer de asemenea si suport / mentenanta pe termen lung, sfaturi in legatura cu gazduirea / domeniul si multe altele.

De asemenea, am experienta si in creare unei identitati vizuale (carti vizita, cataloage, brosuri etc.)Indiferent de ce anume doresti, contacteaza-ma azi pentru a discuta mai multe.

Contact

SERVICii

Web Design

Site-ul tau este conceput pentru a indeplini toate asteptarile tale si ale clientilor tai. Este foarte important ca site-ul tau sa arate foarte bine pentru a oferi o experienta lina si pentru a atrage in mod constant si alti vizitatori.

Web Development

Lucrand cu cod in mod profesional, site-ul tau va functiona impecabil, va fi mai eficient, iar per total va asigura o experienta mult mai buna tie si vizitatorilor tai. Oricare este idea ta, eu pot sa o transform in realitate.

SEO

Atunci cand se creeaza un website, este foarte important sa se tina cont de optimizarea pentru motoarele de cautare. (SEO) Odata respectate aceste reguli, site-ul tau va avea ocazia sa creasca in rang in rezultatele motoarelor de cautare, aducand si mai mult trafic.

Optimizat pentru dispozitivele mobile

Aproape jumatate din traficul pe internet se desfasoara pe dispozitivele mobile. De aceasta, este foarte important ca site-ul tau sa fie compatibil cu toate marimile ecranelor disponibile pana la aceasta data.

Analizeaza si Mareste traficul

Poti supraveghea traficul pe site-ul tau folosind instrumente precum Google Analytics. Astfel poti vedea felul in care vizitatorii tai interactioneaza cu paginile tale. De asemenea, folosind ADWORDS poti sa fii pe prima pagina in motorul de cautare Google.

Photoshop

E posibil ca site-ul tau sa aiba nevoie de un Logo sau de diferite poze create la comanda. Totul este asigurat!

Portofoliu

Cateva exemple de creatii si ce anume pot sa fac pentru tine.

iamhere.ro

Website

Sigma Lux

Website

consciuSKreations

Website

sagy cohen

Website

kalee demmel

Website

beauty5d.world

Website

Slider

Website

One Page

Website

Portfolio

Website

Camelia Popescu

Website