Detalii

O seara intre prieteni, cu povesti despre transformare

~ Sustinut de Bogdan Onecic ~
9 Aprilie 2017
In aceste vremuri de transformari intense si profunde va invit intr-un spatiu sigur in care sa ne relaxam, sa impartasim, sa clarificam si astfel sa adancim intelegerea celor petrecute la atat de multe nivele.

Fie ca esti intr-o continua bucurie si exprimare a pasiunii, fie ca te afli in adancurile destructurarii identitatii umane sau poate in fata unei alegeri in ceea ce priveste intreaga ta viata, oricare ar fi momentul tau de Acum, te invit la o intalnire de la inima la inima, fiecare dintre noi in propria sa calatorie colorata. O Experienta in care sa respiram impreuna si sa Impartasim cateva randuri din cartile trairilor si realizarilor noastre, mai ales legate de Libertate, Iubire de Sine, Transformare si Noi Potentiale.

Asa cum stiti, simpla comunicare decongestioneaza circuitele fiintei, aduce clarificari si deschide noi orizonturi personale. Mai adaugam si Spatiul Sigur, fara judecati, iar uneori chiar putem asista la manifestarea magiei in fata propriilor ochi.

Cand
- Duminica, 9 aprilie. Orele 20.30 - 22.30

Unde
- Online, prin Google Hangouts. Se asigura asistenta la instalare daca este nevoie. (este foarte simplu)

Daca simti ca aceasta intalnire este pentru tine te invit sa te inscrii pe mail: bogdan.onecic@gmail.com sau la tel. 0720 71 52 71