Detalii

O Seara Intre Calatori, cu Respiratie si Relaxare
- Inregistrarea audio a intalnirii -

~ Sustinut de Bogdan Onecic ~
19 Martie 2017
Am impartasit propriile experiente si perspective despre: karma, masculin si feminin, Rana lui Adam si cum s-a manifestat aceasta, Iubirea de sine, acceptarea intunericului, libertate, acceptare si integrare, relatii si multe altele.


~ O intalnire magica intre calatori pe acest taram numit Pamant. Fiecare cu propriile sale culori, fiecare in propria sa experienta, atat de diferite toate si in acelasi timp atat de asemanatoare. ~

Fie ca esti intr-o continua bucurie si exprimare a pasiunii, fie ca te afli in adancurile destructurarii identitatii umane sau poate in fata unei alegeri in ceea ce priveste intreaga ta viata, oricare ar fi momentul tau de Acum, te invit la o intalnire de la inima la inima, fiecare dintre noi in propria sa calatorie. O Experienta in care sa va relaxati, sa Respiram impreuna si sa Impartasim cateva randuri din cartile trairilor si realizarilor noastre, mai ales legate de Libertate, Iubire de Sine, Transformare si Noi Potentiale.

Asa cum stiti, simpla comunicare decongestioneaza circuitele fiintei, aduce clarificari si deschide noi orizonturi personale. Mai adaugam si Spatiul Sigur, fara judecati, iar uneori chiar putem asista la manifestarea magiei in fata propriilor ochi.

Daca simti ca aceasta intalnire este pentru tine te invit sa ma contactezi pe mail: bogdan.onecic@gmail.com sau la tel 0720.71.52.71 pentru a o primi in format audio.

Cu drag,
Bogdan