Detalii

Nu Sunt Ale Tale!

~ Sustinut de Maestrul Bogdan ~
9 Aprilie 2017
Toate "problemele" din viata ta, toate gandurile "dragute" care te asalteaza de la prima ora a diminetii si par sa te lase (uneori) cand adormi, toate afectiunile si dezechilibrele din corp NU SUNT ALE TALE!

Stiu ca te-ai obisnuit cu ele, stiu ca ai crescut cu unele din ele si par ca fac parte din constitutia ta, din tine, stiu cum este cand vrei scapi de ele dar in acelasi timp nu pleaca nicaieri, ci doar tac pe moment. Iar uneori nici macar nu esti constient(a) ca sunt acolo si iti influenteaza, poate chiar iti conduc viata.

Atunci cand oamenii se intalnesc cu ceea ce ei percep ca fiind o problema, instinctul lor natural este de a cauta "o solutie" cu mintea, de a se uita in trecut pentru a vedea cum au depasit acea situatie, ca sa repete tiparul care a avut succes.

Aceasta metoda este una foarte liniara si nu ofera o rezolutie finala, ci doar o peticire de moment a unor rani si povesti interioare, in speranta ca poate data viitoare vor fi mai suportabile sau poate chiar nu vor mai veni.

Dupa acelasi principiu functioneaza si majoritatea tehnicilor. Acestea ajuta foarte mult omul sa depaseasca momentul respectiv, dar o mare parte din rana interioara inca este acolo, urmand sa revina poate sub o alta forma, intr-o noua circumstanta. Desigur, cu fiecare experienta se capata o anumita intelepciune, poate chiar o noua perspectiva. Dar adevarata libertate inca ramane undeva in viitor, un obiectiv care "va fi atins", la fel ca Iubirea de sine si profunzimea lui Eu Sunt.

De aceasta va invit sa mergem dincolo de tehnici, dincolo de control, dincolo de minte, in simplitatea Prezentei, intr-un spatiu sigur in care sa va uitati la energii, tipare si creatii, sa vedeti cum va servesc si mai ales cat este de simplu sa le dati drumul, pentru ca Nu Sunt Ale Voastre!

O vom face prin respiratie si discutii, prin a fi reali si onesti, prin a crea un spatiu in care sa va simtiti si sa constientizati cum creati. Cateva dintre subiectele pe care le vom atinge:
- Cum iti creezi realitatea
- Cum este si cum poate fi Viata Ta
- Care sunt factorii majori care te influenteaza
- Ce este energia si care este relatia ta cu ea
- Familia, relatiile, iubirea
- Traumele, ranile si bagajele pe care le cari
- Limite auto-impuse
- Viata fara Putere
- Aspectele / tiparele cu care te-ai obisnuit si care crezi ca sunt normale
- Reticente si frici de a merge mai departe
- Dificultatile transformarilor in corpul fizic si in minte
- Destructurarea identitatii
- Ranile masculinului si femininului
- Afectiunile si bolile - de ce sunt acolo si de ce pot aparea
- Curatarea ADN-ului
- Spatiul sigur
- Compasiunea
- Relatia ta cu natura si cum te poate asista
- Vocile "teroriste"
- Calatoriile Interdimensionale
- REALIZAREA
- Abundenta - tipare, aspecte si tot restul
- O viata in Gratie si Bucurie
- Maestrul si relatia sa cu Creatia
- Senzualitatea
- Permitarea
- Iubirea de Sine
- Nu sunt Ale Voastre!

Cand
2 Martie, 2019, Orele 12 - 14 si 14.30 - 16.30
3 Martie, 2019, Orele 12 - 14 si 14.30 - 16.30

Investitie: 1000 lei

Unde
Mamaia-Sat, Jud. Constanta sau prin SKYPE
Adresa exacta se va trimite dupa inscriere.

Exista posibilitatea cazarii in apropiere.

Inscrierile se fac prin telefon: 0720715271 sau pe mail: bogdan.onecic@gmail.comNota: Participarea la aceasta intalnire presupune acceptul tau de a primi schimbari (uneori majore) in viata ta. Astfel, aceasta creatie se adreseaza celor care si-au asumat sau sunt pregatiti sa-si asume responsabilitatea asupra propriei creatii.