Instrumente in
Noua Energie

Vezi mai mult

Lista Instrumente

Vezi mai mult

Lista

Cateva dintre Instrumentele prezentate in Workshop-ul: Sa miscam energiile!
Sustinut de Bogdan Onecic


- Alegerea - noi facem aproape in fiecare clipa alegeri, iar acestea ne creaza realitatea. Prin alegeri putem sa miscam cantitati enorme de energii, chiar si pe cele aparent blocate. Va invit sa descoperiti puterea si cadourile alegerilor clare si constiente. Pur si simplu faceti alegeri si aveti incredere ca se vor manifesta in cel mai minunat mod posibil. Raspunsul sau manifestarea unei alegeri poate sa fie total altceva fata de ceea ce ne asteptam, dar cu rabdare vom vedea cum functioneaza in profunzime.

- Apa (in diferite forme: ex. baie cu sare). Energiile, din care fac parte si sistemele de credinta, se pot dizolva prin sistemul digestiv (daca le dam voie). Apa este un instrument foarte puternic care purifica fara manipulare, ci doar prin a-i da voie. Calea Creatorului poate fi simpla, va invit sa ii permitem apei sa ne serveasca.

- Respiratia - Este unul dintre cele mai practice si mai puternice instrumente non-mentale. Respirati adanc, cu abdomenul si cu plamanii, iar energiile incep natural si singure sa se echilibreze si sa curga. Nu este nevoie de stres, nu este nevoie de manipulare, ci doar bucurati-va de simpla respiratie adanca si va veti uimi cat de simplu se dizolva energiile care nu va mai servesc, din viata voastra.

- Compasiunea - este acceptarea in totalitate a tuturor lucrurilor. Nu este mila. In momentul in care acceptati un lucru, o persoana, o circumstanta, ati iesit din poza si puteti sa aveti o imagine mult mai clara si din mai multe perspective. Cand ati acceptat ceva ii puteti da voi sa se transforme si sa va serveasca intr-un fel cu totul nou si uimitor.

- Imaginatia - este mult mai mult decat vizualizarea. Este vorba mai mult de sentiment, de simtire, de stare. Ia ceva timp sa ne prindem despre ce este vorba, dar cu rabdare incepem sa vedem cat de usor este sa transmutam o energie, sa ii dam voie sa se echilibreze, folosind imaginatia. Nu prin a depune forta, ci prin a permite si a crea, si apoi prin alegere.

- Chemarea entitatilor angelice mai aproape (prin aceasta realizam ca sunt acolo)

- Miscarea in aer liber sau in casa - dans, plimbare sau alergat elegant, orice doriti. Ascultati-va corpul cum i-ar placea sa se miste, iar acesta va va rasplati pe masura. Vremea extenuarii a trecut (daca voi alegeti). Iubiti-va corpul pentru ca este o parte din voi, iar cadourile care va asteapta sunt dintre cele mai minunate!

- Intonatia, Muzica si Cantatul - miscati energia cel putin prin voce. Nu trebuie sa fie frumos, ci doar ca expresie a voastra, a inimii voastre. Va ajuta sa iesiti din tipare, din normal si sa va ascultati propria voce mult mai usor.

- Spatiul sigur - un spatiu creat la alegere, un spatiul bland si primitor in care totul este acceptat, iar voi puteti sa straluciti cu adevarat fara nici o bariera.

- Expresia - misca foarte multa energie; sentimentul de a manifesta o idee in aceasta realitate este unul dintre cele mai minunate. Succes!

- Rasul - face minuni. Nu aveti neaparat nevoie de un motiv exterior ca sa radeti.

- Mananca numai ce iti place si este in ton cu corpul tau. Intreaba-ti corpul inainte de fiecare masa ce minune culinara ar vrea sa experimenteze. Cu rabdare veti crea o relatie senzationala cu corpul, iar aceasta are foarte multe cadouri.


Pentru mai multe detalii puteti sa achizitionati intregul workshop "Sa miscam energiile!"