Inregistrare Intalnire

Viata in Bucurie

Inregistrare Intalnire

Viata in Bucurie

DetaliiViata in Bucurie

Intelegerea si Eliberarea Punctelor de Trauma

(Inregistrarea Video)

Sustinut de Bogdan Onecic
Constanta, 27-28.02.2016
Ce anume te impiedica sa traiesti in bucurie si abundenta? Stii ca sunt anumite energii din viata ta la care vrei sa dai drumul si totusi este foarte greu, aproape imposibil? Poate e putin mai bine dar ele par sa revina orice ai face?

Sau poate te trezesti ca esti in aceleasi tipare, aproximativ in acelasi punct, cu aceleasi persoane, cam in aceleasi circumstante, pe care nu le mai vrei, desi credeai ca le-ai dat drumul?

Totul se rezuma la Tine, la a intelege de ce sunt acolo, cum te servesc, de ce le alegi in continuare si, bineinteles, apoi creezi spatiul si ocazia sa le dai drumul.

Exista foarte multe Puncte de Trauma care influenteaza starea si perspectiva unei persoane, care chiar creeaza circumstante pentru ea. Unele sunt mai mici si se elibereaza usor si natural, dar unele sunt atat de adanci, atat de personale, incat fac parte din identitate, sunt considerate normale ca fiind acolo. De cele mai multe ori nici nu se ia in considerare viata fara ele.

Dar poate sa fie si altfel!

In cele 2 zile foarte dinamice ale intalnirii am creat spatiul sigur si necesar in care veti avea ocazia sa va clarificati, sa deveniti constienti de Aspectele ranite, de aceste Puncte de Trauma, aceste limite din voi, si apoi sa mergeti mai departe.

O vom face prin discutii, sesiuni de respiratie, calatorii interdimensionale, deschiderea simturilor si a Constientei si multe altele.

Toti participantii au trecut si inca trec (la 2 saptamani dupa eveniment) prin transformari intense, eliberari masive si Noi Realizari.

Aceasta intalnire se adreseaza celor care simt ca sunt pregatiti pentru o Mare Transformare in viata lor. Vor fi energii foarte puternice care vor facilita schimbari rapide si palpabile in vietile voastre.

Daca alegeti sa participati, fiti pregatiti pentru schimbare!

Ziua 1 - 3 parti, aproximativ 3,5 ore
Ziua 2 - 5 parti, aproximativ 3,5 ore

Format - VIDEO, pe YOUTUBE*

Pentru comenzi sau intrebari ma puteti contacta la adresa de mail: bogdan.onecic@gmail.com
sau tel. 0720 71 52 71

*datorita energiilor foarte dinamice, video-ul pentru partea 2 si 3 din prima zi este putin distorsionat.