A month with you

See more Contact

A month with you

Imagine the changes and potentials that would come into this reality before, during and after having A Month with You!

A month in which the only thing that matters is You, opening up and feeling, allowing, clearing and getting clear, releasing tons of energies that don't serve you anymore, getting out of very old patterns and so much more...

Imagine all this in grace and ease, assisted by someone who went through all this deep, amazing and many times challenging transformation, someone who knows that everything has already worked out, radiating this compassionate understanding no matter what you're going through, reminding you that everything is all right in every way You Allow.

If you feel this is for you, that you want to have a Huge Change in your life No Matter What, then let's create together, let's bring in this amazing potential and let's go Beyond!Contact

A few thoughts from some of those who went through this experienceDupa experienta "O Luna cu Tine" Cand alegem sa facem o calatorie, indiferent cu ce scop, ca om, iti creezi anumite asteptari despre cum va fi sau pana unde vei ajunge. Intai alegi cu simtirea, lasandu-te purtata de bucuria de a face ceva pentru tine si odata ce a venit feeling-ul iti spui "aceasta este pentru mine!".

Asa a pornit si calatoria mea cu Bogdan, intuitiv, cand mi-a vorbit despre programul "o luna cu tine/mine", am stiut ca mi se potriveste perfect. In plus era ceva nou, ceva wow, ceva ce mintea, inca, nu stia cum sa o interpreteze.

Este foarte speciala calatoria reintoarcerii la tine, la autenticitatea fiintei tale, iar cand ai sustinerea energetica a unui Maestru ca Bogdan, experientele ce ti le creezi la nivel de suflet devin si mai intense si mai palpabile. Totul curge frumos si intotdeauna in flow-ul tau. Am apreciat si apreciez foarte mult determinarea si obiectivitatea lui Bogdan, prioritizand, intotdeauna, calatoria mea catre mine, toate momentele petrecute cu el, atat ca Maestru si Discipol, dar si ca suflete calatoare in aceasta dimensiune a Pamantului, s-au creat atat de potrivit pentru a activa in mine butoanele celor mai adanci blocaje emotionale. Recomand cu toata inima si mai ales din suflet o astfel de aventura, sedintele de "unu la unu" si "fata in fata", aduc o mare claritate, daca nu tie ca suflet la inceputul initierii, cu siguranta Maestrului care te va ajuta si te va sustine si in cele mai nesemnificative clipe (aparent nesemnificative).

Bogdan este un fel de "reminder" interior, care nu te lasa sa treci peste vocea ce se aude din spatele vocii mintii, te ia de mana si te aseaza inapoi in interiorul fiintei tale, determinandu-te sa rostesti cu voce tare si clar tot ceea ce simti, gandesti sau face zgomot in tine, sa iti descrii Aspectele, aceste Aspecte atat de ispititoare ce te fac nebunul vietii tale, crezand ca esti TU ;-)

Experiente vor fi multe si foarte colorate. Daca vreti sa reusiti incarcati-va cu rabdare, imblanziti-va Ego-ul, ce sta gata sa raspunda Maestrului, cand acesta tinteste, privindu-te in ochi, direct in interiorul fiintei tale, descatusand frici, dureri, pacaleli ale mintii, etc. Nu luati nimic la modul personal, pentru ca nu are de a face cu jocul puterii, linistiti mintea si orgoliul, incapatanarea si limitarea, dati-va voie sa priviti totul, dintr-o noua perspectiva, este un dar extraordinar pe care vi-l puteti oferi prin prezenta lui Bogdan.

Vor fi momente in care va veti simti low sau blocati, sunt doar momente, sunt doar de trecere, sub ele stau ascunse vortexuri de energii ce mixeaza pentru a aranja calatoria dupa simtirea sufletului vostru.

Cele mai dificile vor fi momentele in care cele mai adanci rani vor iesi la suprafata, eu asa le-am perceput. Numitorul lor comun pentru mine a fost "nevoie de iubire", intai au venit prin declansarea suferintelor din relatia cu fostul meu partener, apoi se dechidea ca un tunel energetic, fiind purtata si mai adanc spre copilul interior si relatia cu parintii mei, mai ales cu mama mea, accentuandu-se usturator lipsa iubirii, apoi te trezesti dezgolit in fata ta si constientizezi ca iubirea cu care poti sa te umpli si sa ramai pe deplin in ea, este iubirea de sine. Copilul din mine, statea in fata mea, cu ochii mari , puri, cu o gingasie extraordinara, dar cu o tristete devastatoare, venita din faptul ca nu am stiut sa ma iubesc. Niciodata nu mi-am scris o poezie sau un cantec de iubire pentru mine. Mereu am avut timp, spatiu si a fost mai usor sa ii iubesc pe ceilalti sau sa iubesc pe cate cineva, dar mai putin sau deloc pe mine. Ca oameni asa am crezut ca primim inapoi ceea ce oferim, daca oferim. Mai mult sau mai putin constienti, noi ofeream un gol, o nevoie de iubire, iar celalalt venea cu aceeasi nevoie, doar ca in forma si exprimarea sa. Totul devenea un consum mare de energie, unul de la celalalt, prea putin unul pentru celalalat. E greu sa te privesti in proprii ochi, dar aici apare darul calatorie tale, si anume: Bogdan, cu prezenta lui, cu intelepciunea lui si chiar cu propria sa experienta din procesul sau de regasire, te ajuta cu atata dulceata sa te mangai, sa integrezi aspecte si mai ales sa te deschizi catre iubire, de data aceasta, cea autentica: iubirea de sine. Maestrul va fi intotdeauna in acord cu simtirea sufletului tau, poate fi ferm sau bland, cald sau rece, uneori neutru sau impersoanal incat te intrebi daca mai este cu tine. Orice forma sau destinatie ia experienta, nu o judeca, ea te serveste. Va ajuta sa va iesiti din minti! Pentru mine inca este cel mai tare "inamic" "bla, bla, bla". ;-) hahaha! Scriu totul asa cum este inca, si cum a fost, experienta poate fi foarte amuzanta, vesela, "happy-happy/joy-joy", noi ne-am distrat pe cinste. De asemenea, poate fi gingasa si blanda, dulcica-dulcica. Poate fi senzuala si pasionala, dar dincolo de asteptarile voastre. E altfel, e altceva si e atat de simpla, incat la sfarsit va veti uimi pe voi cum v-ati catalogat "wow-ul" intr-un banal de-a lungul vietii, pentru ca nu ati mai avut timp de senzatii, de mirosit, de gustat, de simtit, de explorat fiecare clipa prin EU SUNT, nu prin "as vrea", de extins in orice alta dimensiune posibila pentru voi.

Sunt multe de spus, cuvintele sunt putine si limitate, dar in tacerea noastra interioara sunt foarte multe de simtit, un univers intreg. Dati-va voie! Acolo veti simti si experienta mea cu Bogdan!

Din suflet pentru voi am asternut aceasta energie in cateva randuri, sa ne serveasca pe toti.

Multumesc dragul meu, Maestru Bo, pentru aceasta experienta, pentru darurile tale si mai ales pentru rabdarea ta!

Imi multumesc si mie pentru ca te-am creat aici si acum, atat de palpabil, o luna de zile cu mine, cu tine, in viata mea pe Pamant si in toate in timp si spatiu.


29.06.2016 - orele 10:00 Cristiana R.( Eu si cu Mine), Bucuresti

OM, MAESTRU? raspunsul vine subtil , profund si gratios. am simtit MAESTRUL este pur si simplu incredibil ...si este acum si aici fara nici un dubiu tot ce faci este sa permiti, totul era acolo sadit, il recunosti , stii fiecare moment care a facut ca totul sa se intample...

Februarie 2018

O luna plina de magie in care fiecare zi a fost o provocare , luna in care am spus gata! ceva trebuie sa se intample si s a intampat simplu, frumos, clar ..Totul a fost acolo pt mine si da au fost ani in care credeam ca nimic nu s a intamplat si am realizat ca defapt eram pregatita sa merg la un nou nivel, am realizat de ce aveam reticente pt anumite povesti din viata mea pe care nu mi le explicam,am ales sa am claritete a venit atat de simplu si neasteptata defapt era acolo din totdeuna.. ...nimic ce nu stiam, uitasem cu desavarsire, MAESTRUL Bogdan mi a reamintit si a fost acolo sa ma ajute sa inteleg si sa realizez ca toate acele ganduri nu s ale mele iar acest lucru este atat de eliberator si iti aduce atat de multa bucurie si pasiune, nu exista cuvinte sa explici ce simti este pasiune pura si iubire de sine...

Imi multumesc si iti multumesc pentru acese daruri.
O luna a bucuriei in fiecare zi am primit cate un dar ..
O luna in care am realizat
Eu sunt ,
Eu exist,
Eu stiu ca stiu .

Ella ,

Februarie 2018