Eu Sunt

Maestrul Be

~ Bogdan ~

Vezi mai mult

Despre mine

Eu Sunt. Da, Eu Sunt!


Cunoscut in aceasta viata ca Bogdan, cea mai mare pasiunea a mea a fost, este si va fi explorarea, simtirea, integrarea si trairea Constienta a Constiintei.

Aceasta m-a dus in unele din cele mai interesante locuri posibile.

Mi-am creat tot ce am avut nevoie pentru a-mi intelege propriul Eu Sunt, cum se creeaza realitatile, de ce sunt aici si multe altele.

Am realizat ca nu exista separare intre mine si Sufletul meu decat atunci cand vreau sa traiesc aceasta. Am integrat libertatea nativa pe care o are fiecare fiinta cu suflet, dar pe care foarte putini o aleg din toata inima, fara scopuri, agende sau asteptari.

Fericirea este o stare naturala a fiintei atunci cand iti dai voie sa mergi dincolo de separare, de jocurile aspectelor si mai ales cand te iubesti Orice Ar Fi.

Din aceasta Pasiune s-a nascut si re-nascut o alta ~ cea de a impartasi din propria experienta si intelepciune, de a-i asista pe cei care se afla in propriul proces natural de Realizare, de a-si da voie sa descopere Iubirea de Sine si de a-si primi Sufletul si in aceasta realitate.
Stiu cat de greu este uneori, cat de lipsite de speranta sunt unele zile din aceasta transformare si stiu cum este sa fii in Noaptea intunecata a Sufletului.

Dar mai stiu, de asemenea, ca este un proces absolut natural, ca orice ar fi va trece, ca poate sa fie si usor. Atat de simplu incat este cel mai greu lucru pe care un om ar putea vreodata sa-l faca (fara a-l face).

Odata ce am trecut de toate acestea, am inteles ca a fost exact asa cum am vrut eu (cu toata fiinta). Nimeni nu mi-a impus nimic si nici nu ar putea vreodata. La un moment dat, obosit si chiar la capatul puterilor, am dat drumul. Am incetat lupta (cu mine) Fie ce o fi!

Iar de atunci am inceput Sa Traiesc!

Bucuria, Abundenta, Iubirea, toate mi-au inundat realitatea si continua sa o faca din ce in ce mai mult. Asta e Natural! si e disponibil pentru fiecare dintre noi!


Daca simti ca vorbim aceeasi limba, daca vrei sa impartasesti din propria ta calatorie sau daca simti ca te pot asista cu ceva, te invit sa ma contactezi. Pentru asta ai la dispozitie formularul din pagina de contact, e-mail-ul: bogdan@iamhere.ro si nr. de tel.: 0720 71 52 71

Cu foarte mare bucurie,
Maestrul BeNull

Eu Sunt

DA!

Eu Sunt

NullCateva dintre creatiile mele