Ce zic participantii la Experienta AIPDDimensiunea in care Totul este Posibil - AIPD, Anything is Possible Dimension- este un spatiu si o experienta personala. Este un raspuns pe care eu mi-l dau mie la o intrebare pe care nu mai tin minte ca am pus-o.


Am inceput calatoria in Dimensiunea in care Totul este Posibil cand am simtit ca fantezia interioara se bucura si vrea sa se exprime, vrea sa iasa din limite. I-am dat curs si am lasat-o sa se desfasoare.


Au urmat momente de dans cu mintea si cu magia, au fost cautari, explorari de spatii de acolo si din mine…pentru tot ce gasesc in AIPD este in mine. Este impresionant cum printr-o imbratisare a unui loc din afara, gasesc locuri din interior. De multe ori ma asez comod si ma trezesc incomod sau adorm si nu-mi dau seama, dar cu fiecare miscare de energie ma astept pe mine cu bratele deschise.


Orice incercare de a defini o experienta intim interioara este ca o cautare a cuvintelor intr-un vas cu apa. Isi lasa urma in experienta atat de diafan, incat te intrebi daca ai trait-o sau nu. Daca esti aici sau acolo.


Inspiri experienta, o aduci cu tine si esti tu in tine, peste tot.


Esti observator al unui dans in care dansezi si esti dansat.


Esti corp si esti muzica.


Esti tu si esti mai mult de-atat.


Esti Tot Ceea Ce Esti.Rolul de facilitare al lui Bogdan a fost pe tot parcursul calatoriilor ca o gura de oxigen pe o planeta din vid. Reconfortant, sustenabil, sigur, cald, stralucitor. In experientele interioare, facilitatorul este cel care intinde mana si te ghideaza cu caldura.


M-am intalnit cu multe senzatii de disconfort si acolo, Bogdan a pansat si a alinat, iar in alte circumstante, cand am fost eu pregatita pentru ele, el a fost cel care a catalizat experiente naucitoare. Multilocatia, Padurea de Aspecte, Tornada, adancirea in Scaunul Abundentei si o sumedenie de alte trairi initiate si ghidate cu afectiune in deplin spatiu sigur.


Cu bucurie,
Issa